שלישי!!!

gorck

New member
שלישי!!!

מה המצב? משהו מיוחד היום? משהו מגניב היום? התחתונים של היום? השאלה- מה הכי כיף לעשות בשישי בערב? השלמת שירים, כרגיל: וגלים עולים חולות.... מחכה לרגעים שאת.... יש לו בחורות כמו... היום יהיה שמח, הזמנתי עוד אורח בן....

../images/Emo79.gifוואי, איך השבוע הזה טס...

ככה זה כשאין בצפר
אבל יש לחץ בכ"ז
מה המצב? קצת יותר טוב מאתמול... עדיין, לחץ וצריכה חברים חדשים
משהו מיוחד היום? לסיים ולהגיש ביוטופ, לעשות תרגיל להגשה למחר, ללמוד לבגרות למחר, להמשיך ללמוד למבחן באוני' ביומשישי. משהו מגניב היום? יום הולדת לחברה!!
כנראה שאלך עם ידיד לקניון בערב לקנות מתנה... והיא מחוץ לירושלים, אז נביא לה מחר... או היום בערב.. נראה כבר... התחתונים של היום? תכלת עם גומי לבן, שפעם היו עליהם גם משבצות לבנות, אבל הכביסה בבית שלי רצחה אותן
השאלה- מה הכי כיף לעשות בשישי בערב? לצאת עם חברים לאיזה בר, או סתם לסיבוב, לישון אצל מישהו, ללכת לראות סרט.. תלוי במצברוח...

Black Jane

New member
בהחלט השבוע טס. ועכשיו, אני חוזרת

ללמוד לספרות! (כן בטח..)

YoungFellow

New member
אממ...

מה המצב? טוב, מה איתך?
משהו מיוחד היום?הלכתי לבי"ס לשעתיים וחזרתי... משהו מגניב היום?רק התחיל היום, אולי עוד יהיה
התחתונים של היום?רגילות (אמרת שכולן פה בנות, עכשיו אני מבין למי השאלה הזאת מיועדת
בטח לא לבנים, לנו אין תחתוני דובדבנים וכאלה) השאלה- מה הכי כיף לעשות בשישי בערב? לראות סרט ממש טוב. השלמת שירים, כרגיל: וגלים עולים חולות....אה?! מחכה לרגעים שאת... נחמדה אלי
יש לו בחורות כמו חול, אבל הוא רק מסתכל ולא מנצל(ניסית למצוא חרוז חח) היום יהיה שמח, הזמנתי עוד אורח בן, יאללה בלאגן!

../images/Emo79.gif מה, איזה משעמם אתה../images/Emo12.gif

לידידים שלי יש תחתונים עם כל מניי נמרים, ותחתוני סופרמן, ו.. ו... כל מניי תחתונים מעניינים

gorck

New member
לי יש תחתונים מגניבים...

ותכל'ס זה אחלה דרך להגיע תחתונים של בנות בלי באמת להגיע לשם.... (הציניות חוגגת... )

hadarinke

New member
אני שומעת גריז../images/Emo13.gif

מה המצב?סבבה משהו מיוחד היום?לסדר את החדר,לסוע לאיקאה... משהו מגניב היום?לשפץ את החדר!
כולם אומרים שהוא ממש יפה.. אבל הוא לא מספיק יפה! חח אם תרצו אני יעלה תמונות.. התחתונים של היום?סגולים עם משבצות כחולותP: השאלה- מה הכי כיף לעשות בשישי בערב?מועדוווווווווון[חבל שהחברות שלי לא בעניין תמיד...] השלמת שירים, כרגיל: וגלים עולים חולות....האאאמ מחכה לרגעים שאת....הולכת ואז אני מחכה אותך יש לו בחורות כמו...פטל היום יהיה שמח, הזמנתי עוד אורח בןשל זונה.

hadarinke

New member
תודה... התמונות הנל מאוגוסט../images/Emo13.gif

וזה לא כל החדר.. הוא הרבה יותר יפה ממה שרואים שם... ואין לי ארון כי יש לי חדר אמבטיה וחדר ארונות...

Over My Head

New member
אני שונאת אותךךךך../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

איזה חדר!!
|קנאה||ירקרקה שכזאת|

Over My Head

New member
כן, כשאני אמצא את הזמן לתכנן../images/Emo42.gif

את מה שאני רוצה... אבל אף פעם לא יהיה לי חדר כז עם מיטה זוגית(בעיית תכנון
) וחדר ארונות(
) ואמבטיה משליייייייי(
) בעע. טוב טוב די. צריך להיות שמח בחלקך. אני שמחה אני שמחה
לא שהחדר שלי רע, פשוט שלך ...מהמם.

dragonit12

New member
בא לי לחפור לבד..אפשרי?../images/Emo3.gif

היום קמתי בבוקר ועפתי לביה"ס. אבל כמובן שאחי היה בבית{הוא אמור לנסוע לצבא היום} אז כמובן שהייתי אמורה לעזור לו לסדר קצת ת'דברים,לראות שהוא שם הכל.. להכין לו אוכל ולצאת איתו באותו זמן החוצה. ואז דרכינו נפרדו בתחנת האוטובוס הקרובה. עליתי לאוטובוס והגעתי לביה"ס. ואז המורה לאנגלית עלתה למעלה ואמרה לי את הציון שלי במתכונת באנגלית בA קיבלתי 84
וB 89 והייתי הכי בשוק שבעולם! כי הלך לי הכי גרוע בB והייתי בטוחה שנכשלתי ופתאום כזה היא אומרת לי 89 אז אמרתי לה את בטוחה?בדקת נכון? היא כזה כן,בדקתי נכון וזה הציון יאוו איך קפצתי! שעתיים ראשונות פיכסטוריה עשינו שוב גלגל המזל כל מי שיודע מה המילה מסביר אותה היה דיי משעשע. היינו שתי הכיתות ביחד. {9 תלמידים מהכיתה שלי 8 ומהכיתה המקבילה 1} היה ממש נחמד והיה גם מאד מצחיק
הפסקה קראתי מעריב לנוער..דיברתי עם חברות ועשיתי שיעורים בחשבונאות! ואז סתם דיברתי עם ידיד שלי. שעה שלישית+הפסקה+רביעית+הפסקה+חמישית חשבונאות נו,אין לי כח הכל היה ביחד.. עשינו כמה תרגולים של החומר בחשבונאות. היה נחמד היינו רק 4 תלמידים.. המורה שיחררה אותנו לפני הזמן. סוף שעה חמישית+הפסקה הלכתי לסיפריה וסתם כזה שאלתי את נדב אם הוא סיפר למורה ללשון את מה שאמרתי לו הוא:את מה סיפרת? אני:נו,אתה יודע..סיפרת נכון? הוא:כן,וזה לא היה במטרה לפגוע. אני:לא אמרתי שפגעת.. הוא:זה גם לא היה במטרה להידחף. פשוט ראיתיח שנפגעת ממנה ואמרתי לה את זה.והיא הייתה הכי בשוק שבעולם מזה. כי היא לא התכוונה לפגוע. את כועסת עליי? אני:לא,למה שאני אכעס? הוא:הכל בסדר? אני:כן,למה שלא יהיה בסדר? הוא:כי את במזמן האחרון ממש מרחפת ונראה שעובר עליך משהו. אני:הכל בסדר.. הוא:אולי תדברי עם מישהו? אני:עם מי אני אדבר? הוא:אולי עם המחנכת שלך?כי לפעמיים אי אפשר לספר זאת לחברים או משהו כזה. אני:לא קרה כלום.זה בסדר. הוא:אני מצטער. יאיי איזה חמודד הוא! אני חולה עליו!!!
שעה שישית לשון היינו 3 תלמידים היה נחמד. דיברנו ודיברנו ודיברנו ואז בדקתי משהו ביומן ואיזו אחת כזה אוהווה היא מאוהבת
אני..כן..אבל כמעט ולא..>< אח"כ הגעתי הביתה. דיברתי עם ידיד שלי שלא דיברתי איתו איזה שבועיים כי נפגעתי ממנו>< ואני ממש מתגעגעעת אליו
ואז הלכתי ללמוד ללשון, אח"כ אמא באה והלכתי איתה לבדיקות>< ואז חזרתי הביתה ולמדתי שוב ללשון ועכשיו אני כאן. ועוד מעט אפרוש ללשון/לפיכסטוריה/לטימטומטיקה. ועכשיו אחפור על מה שאתה שאלת
מה המצב? קצת כאב ראש..אתה? משהו מיוחד היום? קיבלתי 89 בB! משהו מגניב היום? לא יודעת
התחתונים של היום? שחור! השאלה- מה הכי כיף לעשות בשישי בערב? אני לא מבלה בשישי כי אני דתיה. אבל זה בדר"כ לצאת לסיבוב בשכונה/בפארק/להיות עם חברים לקרוא ספר,להיות אצל סבתא. השלמת שירים, כרגיל: וגלים עולים חולות.... נעים
מחכה לרגעים שאת.... תחבקי אותי חזק! יש לו בחורות כמו... גרביים>< היום יהיה שמח, הזמנתי עוד אורח בן.... 5! יום מעולה
נכון שאפחד לא קרא?

שמעו, היה מדהים../images/Emo23.gif

חזרתי מכנף 1 עכשיו...
ראיתי בערך 20 F16 מחמישים מטרים, הייתי בדת"ק ונגעתי באחד. לחלקכם נשמע הזוי, אבל זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם. ולקחתי את החוויה כאילו זאת הפעם האחרונה שאני אראה F16 ממרחק אפס, מי יודע? וראיתי טייסים, וקיבלתי הרצאה מאחד, ונגעתי בקסדות שעולות מאה אלף דולר לאחת, וג'י-סוט ו.. אין היה מדהים, באמת אין לי מילים, ובא לי עוד

למעלה