שלישי? זה רק אני או שהשבוע הזה פשוט לא נגמר?
ה ההולנדית המעופפת New member 25/1/11 #1 שלישי? ../images/Emo20.gif זה רק אני או שהשבוע הזה פשוט לא נגמר?
S shoham95 New member 25/1/11 #2 מה הוא עובר בטילים../images/Emo2.gif יום חמוד בסה"כ. אבל עייפות מטורפת.
ה ההולנדית המעופפת New member 25/1/11 #3 לי לא ): עוד מאתמול הרגשתי שהשגרה המטורפת הזאת בולעת אותי ושום דבר לא נגמר. צריך חופש - פסח, פורים, או מה שזה לא יהיה
לי לא ): עוד מאתמול הרגשתי שהשגרה המטורפת הזאת בולעת אותי ושום דבר לא נגמר. צריך חופש - פסח, פורים, או מה שזה לא יהיה
S shoham95 New member 25/1/11 #4 אוי, כל כך העייפות משתלטת עלי, אני חייבת חופש. למרות שלא בא לי פסח- זה החופש האמיתי האחרון לפני שיתחיל מה שילווה אותנו למשך השנתיים וחצי הקרובות... בררר.
אוי, כל כך העייפות משתלטת עלי, אני חייבת חופש. למרות שלא בא לי פסח- זה החופש האמיתי האחרון לפני שיתחיל מה שילווה אותנו למשך השנתיים וחצי הקרובות... בררר.
צ צינצילה2 New member 27/1/11 #6 ../images/Emo187.gif השבוע לא עובר וכל מה שיש לי להגיד על היום הזה הוא שיש לנו 2 דקות מהעבודה בקולנוע!!(אל תזלזלו זה אחד הקשים) ועכשיו נשאר לנו לתכנן את הסוף ולצלם ביום ראשון
../images/Emo187.gif השבוע לא עובר וכל מה שיש לי להגיד על היום הזה הוא שיש לנו 2 דקות מהעבודה בקולנוע!!(אל תזלזלו זה אחד הקשים) ועכשיו נשאר לנו לתכנן את הסוף ולצלם ביום ראשון