שלישי

יום מעולה../images/Emo99.gif

3 ו4 יח' מתמטיקה בשכבה שלי עושים בגרות מחר ויש כמה שעושים את 05 שוב, אז היום הם היו ביום חופש ולנו התבטלו כמעט כל השיעורים
היה לנו רק שעתיים מתמטיקה (בד"כ יש אחת אבל המורה ביקשה להוסיף כדי שלא נבוא סתם), מ11 עד 1
פשוט נהדר! קמתי ב9 וחצי, עשיתי הכל לאט, היה כל כך כל כך כיף... אני גם חושבת כמו שצריך עכשיו, במצברוח מעולה, ונחשו מה... מחר כל היום מבוטל!!! כןכןכן!!! יש רק שיעורים כיתתיים (ואנגלית) אז במקום להגיד ל5 אנשים מכל כיתה לבוא וכולם יבריזו שיחררו את כולנו מלכתחילה!!$@#@$%$^%
וואו, אני מאושרת
~חיוך ענק~

Y a i r 1 9 9 2

New member
לפחות אצלכם נותנים חופש

אצלנו התלמידים עושים את החופש לפני בגרות

גם אצלנו, אבל לבי"ס נמאס שמבריזים../images/Emo6.gif

היום למשל הייתי אמורה להגיע ל3 שעות ראשונות, מחשבים ואנגלית. למחשבים הגיעו 3 אנשים, לאנגלית 2. (אני, כאמור, הברזתי) הוכחתי את הנקודה?

כל היום התבטל לי חוץ משעתיים!

7 שעות!!! שאחת מהן ספורט והשנייה אנגלית שבמילא לא היינו בה [היתה פגישה של פולין...] בקיצור השתחררנו והלכנו איזה 10 ילדים לקניון, היה ממש כיף!! מתוכנן גם לשבוע הבא...:p

LOLI152

New member
יום נחמד..

שעתיים מתמטיקה -3 יח"ל- בבוקר- היינו בהתחלה 4 ילדים.. והוא..לימד.. ואז הצטרפו והיינו איזה 8. סתם למדנו חומר טיפשי קצת. קל אבל, אז בסדר. ואז שעתיים היסטוריה- היה, משעשע, המורה שלנו נכנסת למצב רוח (שאני מכנה שפונזל.) מצחקק, ומדברת כמו פרחה כל השיעור, מצחיק. אח"כ שעתיים מבחן בפרסום- הלך אחלה, ואז הביתה!:D זמן לנוח..!! אאעה איזה יופי!

eliav16

New member
כושר כושר כושר ../images/Emo2.gif

שכחתי לעשות מתיחות לפני ואחרי! איההה כל הרגליים שלי תפוסות

eliav16

New member
לרוץ בקור? ../images/Emo5.gif

איך אפשר?! פעם אחת יצאתי יצאתי לרכיבה ואחרי ק"מ עשיתי אחורה פנה חחחח אבל יום אחרי עשיתי 20 ק"מ ככה שזה מכפר על זה

eliav16

New member
עם כל הכבוד לחמורים,

חמור זאת חיה מפגרת, זה משהו בין סוס לבין משהו אחר ולא מוגדר!

LOLI152

New member
לבין..חמור?!

זה לא יפה ככה להתייחס לחמורים! תן כבוד לחמורים! זה כמו זברה- מה זה זברה?! זה כמו סוס עם פסים!!! מישהו מתנגד לזה?! לא! לזברה נותנים כבוד!!

eliav16

New member
גם עם הזברות אפשר לעשות משהו שימושי!

אפשר לשים אותן במקום מעברי חצייה, חיסכון בצבע.
צריך להשמיד את כל החמורים!

LOLI152

New member
גזענות!!!

ואיך תשמור שהזברה לא תזוז?! הופה!! בעיה. אסור להשמיד שום חמור!

Rioter

New member
אני חושבת שברגע שיחצו

היא כבר לא תזוז יותר............

eliav16

New member
../images/Emo6.gif בדיוק לזה אני מתכוון ../images/Emo6.gif

תחשבו איזה חסכוני זה, שיעור בכלכלה

למעלה