שלישיכס?

שלישיכס?

היה לי דווקא אחלה של יום היום
מוזמנים לחלוק איך עבר היום, וגם סתם שטויות. הודעות זה מבורך!

shoham95

New member
אני לא מרגישה טוב

באתי לבי"ס רק בשביל מבחן (שונאת לדחות מבחנים) והיה מבחן נחמד. יום טוב!

MyNickname16

New member
השלישי שלי.

הגיע אלינו איש צבא לשעבר, ש"שירת 25 שנים ביחידות המובחרות ביותר". דיבר איתנו על הצבא... וזהו. בזה נגמר היום שלי.

Outplay

New member
מת על שלישי!

בוחן בהיסטוריה שהלך מעולה עוד שעתיים למידה היסטוריה שהיה ממש מעניין, החומר השנה הרבה יותר מעניין משנה שעברה! אזרחות היה מרדים, ספורט היה מיותר וחינוך תעבורתי.. לא זוכר מה היה בכלל
כזה שיעור מיותר

גההההההה הביאו לנו מחב"תים שהעבירו הרצאות

על יום כיפור. הכיתה שלי עוד מילא כי אנחנו 90% אתאיסטים עז עשינו ממנה צחוק אבל רק המחשבה על שאר השכבה שנאלצו לשמוע את הזיוני שכל האלה והחשיבה הביקורתית שלהם אולי לא כ"כ מפותחת. אני זועמת. לא להאמין שנותנים לזה במה בבית ספר שמתיימר לכבד את עצמו
מה זה איראן פה?

ואני :)

היה לי יום מוצלח דווקא, הרבה זמן לא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי (שינוי אדיר שעבר עלי החופש, לטובה כמובן) אני חושבת שזה הכל פשוט אנרגיות עודף שנשארו לי מאתמול בבוקר, כשנכשלתי נחרצות במבחן מעבר במת' (השני. אני לא חכמה מספיק בשביל ארבע יחידות כנראה) אחרי המון המון שיעורים פרטיים והייתי כל הצהרים בדאון. מאותו ערב ועד היום אני בהיפר ענק
אני אוהבת את כולם!!! כולכם!! (זה... זה יעבור. מבטיחה
)

BellyTheCat

New member
שלישיכס כמובן

היה יום סביר, 6 שעות עם מקצועות מזוויעים אז זה הרגיש כמו 8, אבל העיקר שזה עבר. המערכת של י"א זה איכס.
מחר בערך 7 שעות (משתנה), מחרתיים 10 (!!!) ובשישי לצערי 6 שעות (והנה הלכה השנ"צ שלא הספקתי אפילו לתכנן
).

מחר אני לא לומדת!

כל המורים בערך בטיול גיבוש של ט'-י' ככה שמתוך חמש שעות התבטלו לי ארבע. כשאתם מרביצים לי, רק לא על האף, בבקשה

למעלה