שלישיכס

shoham95

New member
שלישיכס

(עכשיו גם אני קוראת לו ככה. מי המציא את השעה העשירית?!
) יאללה, שתפו פעולה!

Outplay

New member
איזה שלישיכס! יום אדיר!

שעתיים היסטוריה שעה אזרחות שעה חנ"ג (
הברזה) שעה היסטוריה שעה חינוך תעבורתי (
הברזה) סה"כ שש שעות! אבל מחר.. אוי מחר. רביעיכס!

שלוש שעות הסטוריה?!

אמיתי?! (ובלי קשר, יש לנו מערכת נורא דומה
יש לי שעתיים הסטוריה, ספורט, וחינוך תעבורתי במשותף איתך
)

shoham95

New member
(חפירה)

שעה רביעית היה ספורט (אחד השיעורים האהובים עליי)- בין היתר קפצנו בחבל, וקפצתי 122 קפיצות (בדקה, כמו בבגרות. אבל בבגרות צריך 130...
). אחרי זה הרגליים שלי כאבו, כאבי תופת. אף פעם הן לא כאבו כ"כ. אחרי כמה דקות ראיתי שכמה בנות משחקות כדורסל ורציתי גם אז אחרי שבדקתי שאני מסוגלת לעמוד על הרגליים הלכתי לשחק. בדיעבד זה לא היה חכם במיוחד
הייתי צריכה לנוח. אבל ממש נהניתי, אז לא אכפת לי!
בכל מקרה, בשיעור שאח"כ הרגשתי שאני עומדת להקיא אבל לשמחתי זה עבר די מהר. לא יודעת מה הייתה הסיבה, זה לא קרה לי אף פעם אחרי ספורט. מניחה שזו לא הייתה הסיבה, אבל אין לי מושג. חוץ מזה היו איזה 200 שעות היסטוריה, והחלטתי שזה ממש מעניין! וגם שעה אזרחות שזה אחד המקצועות המעניינים. ועוד כל מיני מקצועות, ביחד 10 שיעורים, זה היה סיוט. אבל היה מצחיק וכיף רוב הזמן, אז שרדתי
(ובכל זאת... 10 שיעורים? זה לא אנושי!) ומחר יש לי פאקינג 3 שעות מתמטיקה רצוף! אני הולכת למות. (לא רק זה, אני מסיימת מחר שעה תשיעית! אכזריות. אבל לפחות שלושת השיעורים האחרונים הם גרפיקה
שזה לגמרי כיף.)

BellyTheCat

New member
היה ונשאר יומגעיל.

אמנם היו רק 6 שעות אבל של המקצועות הכי מעצבנים אז זה הרגיש כמו 8. אפילו היום הכי קצר בשבוע מרגיש ארוך כמו כל השאר..יש לי מערכת נוראית. אח"כ נסעתי לבקר קרובי משפחה והיה כיף ממש
ועכשיו אני מצוננת ומבואסת כי עבר רק חצי שבוע וזה מרגיש כמו שבוע שלם.

למעלה