שליפת מידע

abm24

New member
שליפת מידע ../images/Emo53.gif

נגיד שאני רוצה לשלוף מידע מאתר www.manutd.com למשל את המשחק הבא שלהם (איפה שכתוב Southampton v Manchester United). כלומר, קוד שיתחיל לקרוא מאיפה שאני יגיד לו (במקרה שלי מאיפה שכתוב מתי המשחק הבא) ואני גם יגדיר לו איפה להפסיק לקרוא ושהוא יכתוב הכל בדף שלי. כלומר, קובץ PHP יקרא נתונים מmanutd.com מאיפה שאני יגדיר לו (איפה שכתוב מתי המשחק הבא ונגד מי) והוא יכתוב את זה בדף שלי לדוגמא manutd.php מה הפקודות שאני צריך לעשות בPHP כדי שיצא לי דבר שכזה? מישהו יכול להכין ולתת לי לראות את הקוד כדי שאלמד? תודה רבה רבה מראש,

shanor

New member
מממ....

בקיצור ובמילים אחרות מה שאתה רוצה לעשות זה פשוט לקחת את התוכן של האתר המסויים הזה להעתיק אותו כל פעם מחדש אליך (כדי שהוא יהיה עדכני) ולהציג אותו כאילו הוא היה הקוד שלך... מממ... במילים אחרות, או כמו ששופט פדרלי בארה"ב הגדיר את זה, לקחת עבודה של מישהו אחר ולהציג אותה כאילו היא שלך (כאשר אתר www.tickets.com תבע אתר אחר שמכר את הכרטיסים של tickets.com כאילו הם היו שלו, תוך שימוש בדפים פנימיים של tickets.com. למרות שלבסוף הפרשה לא הגיע בדיוק לידי סיום משפטי ממשי, בית המשפט לא נקט עמדה כאן כי הצדדים הגיעו לפשרה, והרבה כסף שולם ל- tickets.com - העיניין עדיין הוגדר כגניבה). עכשיו לת´כלס, הנה הלינק ללפתיחת קבצים במדריך של PHP: http://www.php.net/manual/en/ref.filesystem.php בעיקרון קריאת קוד של דף אינטרנט לא שונה מקריאת קובץ רגיל... תעבור על הפרק הזה ותראה מה אתה יכול לעשות. אם אתה רוצה לעבוד בצורה קצת יותר מקיפה ועם הרבה יותר אפשרויות, אני הייתי הולך על קטע של ללמוד את הפונקציות של OPENSOCKET, על כל ההיבטים של זה, כולל ללמוד מה המשמעות של כל SOCKET, ומה השימושים של כל אחד, אבל זה הרבה מאוד ללמוד והרבה מאוד להבין... תעשה מה שתעשה, בהצלחה. שנאור.

yc

New member
אולי מה שהוא רוצה לעשות לא הכי בסדר

אבל יכולים להיות לשאלה שהוא שאל מיליון שימושים מאוד חוקיים ומאוד הגיוניים... גם אני חיפשתי איך עושים את זה.. וגם אני אשמח לראות קוד מוכן כדי להבין את הרעיון שלו... אבל לא בהכרח יש כוונה לדבר פלילי או לא מוסרי. (אולי במקרה שלו כן
אבל התשובה יכולה לשמש אנשים אחרים, עם כוונות טובות
)

shanor

New member
נכון יכול להיות.

אז בשביל זה נתתי כאן את הפתיח הראשוני והפשוט ביותר הקיים ל"מאיפה להתחיל את זה". מה צריך לחפש. האמת היא שזה קצת מורכב, כי צריך לקבל קובץ בדרך כלל אפילו קובץ HTML וצריך להתחיל לערוך עליו חיפושים. אז אם תקרא את ההודעה הקומת שלי, תראה שאחרי ההזהרה המפחידה (לא ממש מפחידה - אבל אמיתית להחריד), יש גם ציון של פקודת OPENSOCKET, שצריך להתעסק איתה (אם בחרת להתעלל בעצמך - אבל אתה רוצה גמישות מקסימלית) או פתיחת קובץ FOPEN, שהיא עובדת על אתרים בדיוק באותה הדרך שהיא עובדת על קבצים...(יותר קלה, אבל הרבה פחות גמישה והרבה פחות אפשרויות). רק בשביל ההגינות ולא יגידו "שלא אמרו לכם", ציינתי בהודעה ההיא את הפרטים, רק "לידיעתכם" (FYI). בקשר לקוד כתוב...אוף זה אחד הקטעים הבעייתיים כאן משום שפרט לפקודה הראשונה שפותחת את הקובץ FOPEN או פקודת ה- OPENSOCKET, כל השאר תלוי באתר שבו רוצים "לחפור". כי מה שיש לעשות עכשיו זה בעצם להתחיל למצא את תגיות ה- HTML המתאימות למשל, שאת הטקסט שבינהן מחפשים, או למשל את הטקסט עצמו שאותו מחפשים, או עוד יותר מכך, את התמונות הרצויות וכו´... קצת קשה לתת קוד לזה, והאמת עשיתי קצת חיפושים בשבילכם, לא ממש מצאתי שום דבר יעיל, שיהיה גם כללי (יתאים לכל צורה של אתר) וגם יעיל מבחינת השימושים שלו....דיי צריך לבנות את זה ספציפית לגבי האתר/התוכן שאותו רוצים "לחפור". בברכה שנאור.

למעלה