שליפת השחרור

sar3333

New member
שליפת השחרור

אני עובדת על נושא של שחרור - פשוט לשחרר דברים במיוחד מערכות יחסים הגעתי לשליפה ממערכות קודמות, מערכות של הורי ואף שחרור גלגולים מה עוד יכול להיות (ברור שהיה שחרור פחדים ממערכות יחסים וצורך בסבל) שחררתי הכל אבל עדיין יש לי מחשבות שמתרוצצות על קשר האחרון שאני יודעת שהוא לא טוב ובכל זאת אני מתמגנטת אליו? תודה

sar3333

New member
לשחרר

לשחרר את המערכת היחסים האחרונה. אני גרושה מזה זמן רב ורוצה להנשא שוב אני בלחץ שלא אנשא שוב ולא מוכנה לוותר על מע' זוגית לא יכולה לחשוב אחרת מה אני צריכה לשחרר תודה

doingood

New member
את הפחד?

זה כמו להגיד אני לא רוצה לא להיכנס להריון. תעיזי ותבקשי את אשר על ליבך - להיות בזוגיות חדשה.

או במילים אחרות

חשיבה חיובית חציה המלא של הכוס לחוות את הנמצא ביחד עם החסר ובעיקר ללמוד אהבה עצמית ושהמילה בדידות היא זוית של חסר ניתן לראות את העצמאות ואי התלות והמרחב לאישיות...שהם פן אחר של לא להיות בקשר אין צורך לדחות מעלייך את כל שורשי הרע אולי יטב לך להיות במקום של הקבלה והשמחה

לאונרדו, את יודעת, אצל הסינים המילים לב ...

ומיינד, הם אותה מילה - סאם. כלומר ב"לפתוח את הלב" למשל, הכוונה היא - לפתוח את המיינד. אדם שמח הוא אדם שהלב\מיינד שלו פתוח. אומרים עליו - הוא לב\מיינד פתוח, כלומר הוא שמח. מיינד נקי\צלול הוא בעצם לב\מיינד נקי.

איך הוגים את המילה?!

אם תוכל לנקד או לרשום באותיות לועזיות אודה לך זה מקסים! תודה!! יום-טוב

עוד משהו יפה - כוונה אומרים - yi....

להתכוון אומרים - sam yi. לב\מיינד עם כוונה.

בהמשך ללאונרדו אולי

גיליתי שהשחרור הכי טוב של הדברים בא לאחר קבלתם. אפילו קבלת אי יכולת השחרור. כלומר לשבת ולהרגיש ולהבין את חוסר השחרור, לקבל אותו, להכיר אותו. ואז לפעמים הוא משתחרר מעצמו. ובנוגע למצב הנקודתי - יש להשלים עם המגנוט לקשר, ולהבין מה הוא תורם לך כרגע. אם הוא שם סימן שיש לו תפקיד בחייך. אולי התפקיד שלו הוא רק ללמד אותך לשחרר, ללמד אותך כיצד משחררים. אולי את צריכה ללמוד כאן לא רק כיצד לשחרר אותו. יתכן שאם תשחררי אותו, תשחחרי משהו עמוק בתוכך שיכול להשפיע לטובה על כל חייך. המגנוט הזה הוא מטען פנימי, שמרגיש אי נוחות שהרי את מרגישה אי נוחות, וכל מה שהוא רוצה זה להשתחרר. דברי איתו, לטפי אותו, אמרי לו תודה על מה שהוא עושה לך ואחר כך אמרי לו שלום. היי שלמה עם עצמך שאת כבר לא צריכה אותו. לסיום - קבלה וכוונה חזקה. החתימה שלי משמשת אותי המון בחיי. אולי תתחברי אליה. בהצלחה.

מרתק...

אני חוקרת לאחרונה את העניין העדין של פרופורציות וההודעה שלך מעוררת בי את השאלה הזו.. תיכף נגיע לזה. מהניסוח שלך אני מנחשת שאת חקרנית ומדוייקת, מונחה מקרוב על ידי האנרגיה שמקיפה אותך (שהיא בחלקה שלך ובחלקה של מדריכים וקרובים אחרים). לי נשמע שמה שאת לא עושה, את עושה את זה יופי, רק קצת "חופרת", לא? לי עולה שמה שאולי יעזור לך עכשיו זה להחליף משקפיים.. להחליף נקודת מבט על העבר שלך שאותו את בוחנת במיקרוסקופ.. תשחקי עם הרעיון של שחרור, התמסרות, קבלה, הרפיה, ותראי מה עולה לך. זה מה שעלה לי, זה כמובן יכול ממש לא להתאים לך.. ובכל אופן, המון בהצלחה, תמיד נעים לראות אנשים שכל כך מודעים למסע שלהם ולשביל שהם צועדים בו..

למעלה