שלילת רשיון

שלחופה2

New member
שלילת רשיון

אז לצערי שללו לי ת'רישיון ל60 יום בגלל ש"את נהדת חדשה" אז נגיד שאני יכולה לחיות חודשיים בלי רישיון אבל משפט??? זה לא קצת הגזמה? מה עושים במשפטים האלו? מה העונשים האפשריים? כמובן שאני מתכוונת להגיש ערעור על השלילה כי זה ממש חוסר צדק...

שלחופה2

New member
שום נזק רציני

ע"פ המשטרה לא נתתי זכות קדימה ביציאה מחנייה אף אחד לא נפגע הנזק למכוניות מסתכם בשריטות

adidas88

New member
אני לא בטוחה שזה קשור לנזק

אלא לחומרת המעשה... לדעתי אין לך סיבה להגיש ערעור כי יצחקו לך בפרצוף...

lsd600

New member
מה זה ע"פ המשטרה?

את בעצמך לא שמת לב שלא נתת זכות קדימה? את מנסה להצדיק את עצמך? זה לא משנה אם יש רק כמה שריטות. אתמול איזה אחד עבר באדום על 190. אף אחד לא נפגע. אז הוא לא יקבל עונש? בטח שיקבל. העבירה שעשית זה אוטומטית הזמנה לדין וגם 6 נקודות. השוטר יכול לפסול לך את הרישיון והוא עשה בשכל. שאי בעונש ותחשבי טוב טוב על מה שעשית.

NewUser4

New member
תשובה.

1. השלילה הייתה צריכה להיות ל30 יום ולא ל60 יום. שלילה ל60 יום היא במקרה שבתאונה יש נפגעים. כנראה שאחד המעורבים בתאונה פנה לבית החולים, ועקב כך נשלילה היא ל60 יום. 2. על מה את רוצה לערער בדיוק? את הרי ניגשת למשפט. את חושבת שאת זכאית? תטעני את זה בפני השופט. לפי דבריך, המשטרה אומרת כי התאונה קרתה בגלל שלא נתת זכות קדימה ביציאה מחניה. מהי גירסתך?

flutter girl

New member
המ

אני נסעתי במהירות מופרזת, באמצע הלילה במקום שומם - וקיבלתי שלילה ל30 יום. לאף אחד לא נגרם נזק, חוץ מלכיס שלי (בסופו של דבר). זה שבכלל היית מעורבת בעבירה עם עוד אדם זה כבר יותר גרוע ממה שאני עשיתי, ואני בכ"ז קיבלתי 30 יום. בכל מקרה, אני מסכימה עם מה שנאמר - עזבי לערער, אין שום טעם.

שלחופה2

New member
כל מה שעניתם בכלל לא קשור לשאלה שלי

קודם כל אני רוצה לערער כי לא היו נפגעים - זה שקר הנהגת השנייה אמרה לי (וזה ציטוט):" את יודעת מה ? אז יהיו נפגעים!" ואני שואלת שוב- מה הם העונשים הצפוים במשפט הזה?

flutter girl

New member
אז זהו שאי אפשר לדעת

אני מציעה שתפני לקצין תעבורה לפני המשפט, תסבירי את המצב ותנסי להוציא הקלות בעונש. אני עשיתי את זה ואפילו לא הגעתי למשפט - וכל מה שקיבלתי היה קנס.

שלחופה2

New member
איך עושים את זה?

תבינו- אני לא אומרת שאני לא אשמה כן עשיתי טעות... אנשים עושים טעויות בשביל זה צריך חקירות ומשפט וכל זה? ממש אין לי בעיה עם השלילה ( גם ככה נוהגים רק בסופשים) אבל יש לי מיליון דברים הרבה יותר קריטיים מבחינתי על הראש ואין לי כוחות נפשיים או זמן גם לזה.... אולי למישהו בכל זאת יש איזשהו ניסיון עם משפטים כאלו?

Krishi

New member
עוד תקופת שלילה, וכנראה קנס

זה לפי דעתי מה שצפוי במידה ותמצאי אשמה ואם את נהגת חדשה אז לפני חידוש הרישיון בתום השנתיים של ה-"נהג חדש" בהחלט יכולים לבקש ממך לעשות טסט ו/או תיאוריה מחדש כתנאי לחידוש הרישיון. במידה וזה יהיה רק/גם טסט אז תהיה עוד תקופה של שנתיים של "נהג חדש".

למעלה