שלילי~!..מה עכשיו?!

שלילי~!..מה עכשיו?!

בעקבות הפקס ששלחתי וביקשתי מיונים שלא הגיעו לי במנילה קיבלתי היום מכתב מהצבא שאומר שאין לי תנאי קבלה מינימליים לתפקידים...בולשיט!@... אז כתוב שבגלל זה לא יכולה להענות לבקשתי...קיצר תשובה שלילית.. מה עכשיו?!

PinkyRaSta

New member
אז אל תשלחי! ../images/Emo210.gif

מה את רוצה מאיתנו?! אנחנו מעודדים אותך לא להתייאש. המתייאש מתייבש, ומה שמתייבש- נופל.

חחח לא לא..

לא הבנת נכון...אני לא מתייאשת פשוט שאלחתי אם יש דרך אחרת כי כנראה שהפקס לא עזר..הם שלחו לי בדואר תשובה שלילית.. אני האחרונה שאתייאש!! אני אשיג את התפקיד שלי! :)

מממממממ

כמה פעמים אני שלחתי פקסים וקיבלתי תשובה שלילית?! את יודעת? חיחיחי את לא רוצ הלדעת... העניין הוא שראסטה צודקת! מי שמתייאש... בעיה שלו... והיום כבר הגעתי לתפקיד שרציתי ב"ה! והכל בגלל ההצקות שלי... רק בפקסים.... אז באמת אל תתייאשי!!!!
בהצלחה... :)

יש לי שאלה.

התפקיד שרצית-לא התאמת אותו מבחינת נתונים,או שפשוט לא קיבלת אותו במנילה?

הכוונה

או שפשוט לא קיבלת אותו במנילה מכל מיני סיבות אחרות(הבנתי שזה לא תמיד הקב"א) זה גם קשור לשאלון הזה.

PinkyRaSta

New member
הוממ.. פקס זו הדרך היחידה ../images/Emo210.gif

שהם באמת יקראו ויקשיבו לך. <ואפילו ייטרחו להחזיר לך תשובה רשמית> תשלחי להם עוד פקס, עם סיבות נוספות, משכנע יותר, אמין, יותר, נחוש יותר. אם גם אחריו הם ייתנו לך תשובה שלילית, נסי עוד פעם, יותר חזק. כשיש הצטברות של פקסים בתיק האישי שלך, אני מניחה שזה משפיע. מראה להם על רמת המוטיבציה שלך. או שסתם יימאס להם ממך והם יישלחו לך מיונים, מה מפריע להם? כולה לשלוח לך מיון, זה לא גרנטי לשום דבר. קיצר תמשיכי לנסות <ותצליחי>. כי זו הדרך היחידה. מוטיבציה היא השם, וההצקות הן הדרך. הצלחה, ותעדכני.

בואי אני יספר לך

סיפור נחמד שמבוסס על ההיסטוריה שלי עם הצבא חחחח לא קיבלתי במנילה שום תפקיד הדרכה ותמיד רציתי להיות משקית חינוך. אז שלחתי פקסיום והתעקשתי ולבסוף קיבלתי מיונים לחיל חינוך וגם עברתי לתפקיד משקית חינוך...אז אל תוותרי, ואל תחשבי שאם אומרים לך שאתה לא מתאימה זה באמת ככה

היי.

לתפקיד משקית חינוך מה הנתונים שצריך? ואיזה נתונים יש לך? בבקשה,זה ממש חשוב לי לקבל תשובה. ככה אני ארגיש שיש לי עוד תקווה!

רונקיצ

New member
את מוזמנת

לקומונת חיל החינוך והנוער. לספר קצת על התפקיד שלך ולעזור לבנות אחרות.

אני באמת אציק להם!!!

אממ ואני לא ממש יודעת מאיזו בחינה אני לא מתאימה פשוט לא בא לי במנילה ושלחו לי גם בפקס שאני לא עומדת בדרישות חחח..שיהיה... הפקס ששלחתי להם מאודד משכנע!!..הנה הוא שלום רב! שמי מור סייג, תלמידת כיתה י"ב, בת 17, ומתגוררת בראשון-לציון. בימים אלו אני עומדת בפני גיוסי לצה"ל אותו אני מעוניינת להעביר בצורה הטובה ביותר שאפשר, כך שאתן את המיטב והמירב שיש בי, ואתרום כל שביכולתי לצה"ל. חזרתי לארץ לאחר שהות ארוכה וממושכת במקסיקו וזאת על מנת להתגייס לצה"ל כמו כל אזרח ישראלי עם רצון וגאווה. בתאריך 18.10.06 קיבלתי את שאלון ההעדפות שלי אך לצערי לא מופיעים בו התפקידים שבהם אני מעוניינת לשרת. אני מאמינה כי אעשה את שירותי הצבאי בצורה הטובה ביותר במידה ואשרת בתפקיד שמעניין אותי וייספק אותי בתור אזרחית וחיילת בצה"ל. אני מבינה שאני לא מתאימה לתפקידים שאני מעוניינת בהם מכיוון שלא צויינו בשאלון ההעדפות שנשלח אליי ובכל זאת אני מאוד רוצה לשרת באחד מהם ולתרום לצה''ל תוך כדיי שילוב עם הנאה בעת שירותי בתפקיד זה. יש לציין שבקיץ 2004 עברתי קורס גדנ''ע בבסיס בשדה בוקר עם השכבה ממקסיקו שבאו לחודש חופשה בארץ כנהוג בסוף כיתות ט' בבתי הספר היהודיים במקסיקו. בקורס זה קיבלתי חניכה מצטיינת ואף המפקדת מחלקה אמרה שהיא תשמח מאוד אם בעוד כמה שנים כשאחזור לארץ להתגייס אתפוס את מקומה. בפקס זה צירפתי את אותה תעושה שעליה דיברתי. אם כן, אני מבקשת להתמיין לתפקידים הנ"ל או לפחות לחלקם! יש לציין שהפרופיל שלי הוא 82. אודה מאוד על התייחסותכם ועל התחשבותכם בבקשתי ומקווה שתשקלו אותה במלוא הרצינות. בכבוד רב, מור סייג. ועוד מלאאא פרטים שכתבתי להם כמו טלפון תז וכאלה... יואיי רונציק אולי תסדרי לי את התפקיד הזה חחח אני רוצה להיות מדנית בסיס...חחח איזה ילדה חיה באשליות שהיא תצליח עם פרוטקציות חח

למעלה