שלילון

1דנדוש1

New member
שלילון

תזכורת בערב יום כיפור רתחתי אחרי שהחזירו לי שני עוברים מוקפאים במקום שלושה ושיחת עידוד חמה מעובת מעבדה רגישה במיוחד. היום קיבלתי תשובה שלילית חג שמח

vif

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך מקווה שבפעם הבאה יהיה חיובי

סנונית 1

New member
כואב לשמוע../images/Emo10.gif

קבלי
לעידוד מקווה שלא תצטרכי לעבור תהליך כזה שוב עם אנשים כאלו מגעילים ושהפעם הבאה תהייה חיובית ובגדול. בהצלחה.

יעליק27

New member
דנדוש../images/Emo14.gif../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע
, שולחת המון
ים מחזקים ומעודדים
נראה שאת לא נשברת וזה מצויין
מקווה שבפעם הבאה לא יגרמו לך עוגמות נפש
ושבפעם הבאה יגיע החיובי המיוחל
חג שמח

רועיבת

New member
אוייש דנדוש../images/Emo24.gif

זוכרת את ההודעה שלך... ודוקא חשבתי משום מה שאילו סימנים חיובים, שההריון שלך יהיה פיצוי על מה שעברת... מצטערת, מקווה בשבילך שהפעם הבאה באמת תהיה האחרונה...

גיליה

New member
עצובה ומבינה

אני זוכרת שקראתי את הודעתך לגביי ההחזרה המעצבנת המלווה במשפטי חכמה של עובדת המעבדה. מאחר וגם לי היה מקרה דומה אני מזדהה וכועסת עוד יותר. אני מקווה שלא נצטרך לעמוד יותר מול סיטואציות כאלו ובכלל שכבר יגיע היום שנקבל בטא חיובית אמיתית. בהצלחה בפעם הבאה

יעל301

New member
אוףףףףףףףףףף חשבתי שהצליח לך

חשבתי שעם כל הבלאגן ולמרות שהוחזרו רק שניים יצא מזה משהו .. אוףףףףףףףףףף לא עוד שלילים
שולחת לך
ענק ענק ועצובה יחד איתך

d2b2

New member
גם אני חשבתי שיצליח לך ...

מבינה מאוד לליבך ומאחלת מכל הלב שבפעם הבאה יצליח , מגיע לך ולכולנו !!!

חגיתלה

New member
../images/Emo24.gif

דנדוש, זוכרת איך קראתי את הודעתך וכעסתי יחד איתך וחשבתי לעצמי יחד איתך כמה נורא שאלו האנשים שאמורים לעזור לנו במצבינו. שולחת לך המון
וגם
ומאחלת לך שזה יהיה ה
האחרון

אוף השלילי יכול להוציא אותי מדעתי

נמאס לשמוע אולי נמחק אותו מהמילון שלנו מה אתן אומרות???????????????????? מי שבעד שתתפקד שולחת חיבוק ענק לפעם הבאה בלי שלילי בבית סיפרינו רק חיובי חיובי חיובי

EFRAT NIR

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

כן כן, אני זוכרת את הסיפור חבל שלא נגמר יותר טוב אין הרבה מה לומר נקווה לטוב

גוליגל

New member
אוי אוי אוי ../images/Emo7.gif

מצטערת ועצובה איתך. אני מקווה שאת באמת אופטימית כמו שאת נשמעת. אבל אם את בוכה לך, גם זה בסדר. (ואפילו מומלץ, מניסיון) מקווה שבפעם הבאה הארטיקים לא יאכזבו.

למעלה