שליטה על מחשב מרוחק דרך מודם NAT

Shahar75

New member
שליטה על מחשב מרוחק דרך מודם NAT

אני משתמש בתוכנת Dameware לשליטה במחשבים בחברה. הבעיה היא שאני צריך להתחבר למחשבים הנמצאים באתר המחובר במודם ALCATEL שהוגדר כ-NAT. למודם יש כתובת IP אך למחשבים ישנן כתובות פנימיות. האם תוכנה זו יכולה לבצע את העבודה? ניסיתי גם את Remote Administrator, אך היא דורשת התקנת ה-Server ב-NAT מה שפיזית אינו אפשרי.

rattlehead

New member
לא מובן..

כשאתה אומר שהאלקטל מוגדר כnat אתה מתכוון שהוא נתב, לא? מה שאתה צריך לעשות זה NAT (או PAT) בשביל לנתב פאקטים שמגיעים ממך למחשבים בתוך האתר. דבר נוסף שאתה יכול לעשות הוא ליזום תקשורת מבפנים. יש בVNC (או יותר נכון בUltraVnc) אפשרות שהנשלט הוא זה שיזום את ההתקשרות. אבל פה אתה צריך NAT בנתב שלך.

Shahar75

New member
כיצד הדבר ניתן לביצוע?

האלקטל אכן הוגדר כנתב. מאחר ואינני שולט בהגדרות המודם, אינני יודע כיצד להגדירו כ-NAT. אפשרות החיוג מהמחשב המארח אינה אפשרית, מאחר והמחשב מבודד ואין איש העובד עליו.

rattlehead

New member
נראה לי שפורום רשתות יתאים לך יותר

בכל מקרה, אתה יכול לבדוק אם יש מדריך מתאים בnetguru או שפשוט RTFM.

antidot

New member
אין בnetguru

המצב המדובר הוא הסיבה העיקרית לכך שאני לא סובל NAT בתוך הWAN. כל עוד אתה לא יכול להגיע לכל קצה ע"י ניתוב קלסי, הדברים הולכים ומסתבכים. עצה שלי: תרים VPN מעל החיבור הקיים ונתב לאתר המרוחק pool של כתובות שניתן להגיע אליו מה-WAN שלך בשביל שתוכל לעבוד כמו בן אדם על התחנות המרוחקות. לדעתי, את הבעיה צריך לפתור מהשורש...

rattlehead

New member
ומה מונע ממנו להשתמש בניתוב קלסי?

או שלא הבנתי מהו בדיוק ניתוב קלסי :)

H N 1

New member
יש אופציה

ב DAMEWARE שהלקוח ייזום את החיבור, אבל אז צריך להיות לך IP שהוא יכול להגיע אליו וגם לקבוע פורט שהוא יכול לעבוד אתו. אין לי כרגע כאן התקנה של DAMEWARE אבל תנסה לקרוא ב HELP שלהם, אם לא תסתדר אני אנסה אחה"צ לעזור לך

למעלה