"שליטה מנטלית"

matteryou2

New member
"שליטה מנטלית"

המושג עבר השחקה ושינויים רבים כל כך... עד שאיבד את ערכו.
מהי שליטה מנטלית עבורכם?

whatsayyou

New member
מעולה

blue heart

New member
שליטה מנטלית לדעתי זה..

לא רק שהשולט אומר לך מה לעשות ואת עושה... אלא את ממש מרגישה שהשליטה בידיים שלו בגלל היותו שולט בנשמתו... איך שהוא מדבר... זה גורם לך להרים ידיים ו"להגיד" אתה הבוס... לא בגלל שהוא נקרא השולט ואת הנשלטת אלא בגלל שיש לו משהו באישיות שמצליח לשלוט עלייך מנטלית... את מרגישה כפופה אליו.
העוצמה שלו משדרת לך... "את עכשיו תקשיבי למה שאני אומר" , עוצמה כזו באישיות שיש רק לשולט אמיתי.

UltraL

New member
אני בטח לא "שולט אמיתי"

כי לנשלטות שהייתי בקשר לא ממש נפלו התחתונים רק מדיבור שלי.
מזל שאיו תו תקן ANSI ל"שולט אמיתי" כי אחרת הקולר של אשתי היה בלתי חוקי בעליל.

דא"ג, מתוך סקרנות, כמה כאלה היו לך ולמשך כמה זמן?
כי חשבתי לפי הפוסט הקודם שלך שאת עדיין מחפשת את האיש ההוא המיוחד (והראשון?)

blue heart

New member
משיחות עם שולטים

נכון... עדיין לא היה לי שולט ממש... אבל משיחות עם שולטים היו הרבה כאלה שגרמו לי להרגיש שהם שולטים בי ממש מנטלית.

מוניאמר

New member
מחזק את דבריך ומסייג.

זה נכון שסוג של שליטה שבו הנשלטת מקבלת את השליטה מתוך תחושה ומתוך מה שמקרין השולט הוא סוג שליטה חזק ואמיתי מאוד.
אותו הדבר קורה גם לי כשאני נתקל בנשלטת שהתחושה שהיא מעבירה ומה שהיא מקרינה היא: "קח אותי". אגב, זה סוג השליטה שבעיקר מהנה אותי.

אבל, יש עדיין עוד הרבה סוגי שליטה "אמיתית".

NSW2

New member
ההבדל בין לדבר על זה אונליין

לבין לעשות את זה הוא מאוד גדול.
את מקבלת חלקיק מאוד קטן מהבנאדם לעומת המציאות.
גם לא ממש אפשר להסיק מזה משהו כולל לגבי שליטה במציאות.

זה נכון וגם...

שליטה מנטלית היא היכולת של השולט להוביל את הנשלטת מחשבתית ותודעתית.
עבורי, היא הכרחית בכל קשר של שליטה.
זו היכולת להשפיע על הנשלטת ולגרום לה להיות ב state of mind נשלט, לגרום לה להרגיש שייכת, לרצות לציית ולהתמסר לשולט שלה.
בשליטה מנטלית הנשלטת חשה שזה חלק ממנה, שיש לה צורך להשלט ע"י השולט שלה, אבל לא רק צורך פיזי ומיני, אלא נפשי ומחשבתי.
כשמתווסף לזה גם פן רגשי זה מעצים הכל הרבה הרבה יותר.

matteryou2

New member
יש לך עוד הרבה מה ללמוד

על ההבדל בין המציאות לפנטזיה ש BDSM מספק לאנשים.
"שולט אמיתי" זאת תשובתם של אנשים ל "נשלטת אמיתית" ו- "כניעה אמיתית", אלו רק מניפולציות עצמיות וסטיגמטיות אשר מובילים להמון כאב, ובפוטנציאל גם לפגיעה מינית בהסכמה (עשרות מקרים שאני מכיר, מ- 2 מהם חברה שלי סבלה שנים עד שהכרחתי אותה ללכת לטיפול ובעדינות רבה התגברנו על זה).
&nbsp
סליחה שאני נופל עלייך, אבל הדברים העיקריים שצריך בשביל בדסמ הוא מחשבה נקייה, שמירה על עצמך, ובגרות נפשית.
&nbsp

sisagol

New member
בגרות נפשית

מאד נכון
מאד לא פשוט
בעולם המתעתע שלנו.

אבל חובה.

שליטה היא קודם כל מנטלית.

קשירות, אזיקים, סיטואציות פיזיות של כריעה-על-הברך וכו' - אלה רק פרקטיקות. טכניקה.
ברור שיש לזה משמעות יישומית ואני לא מזלזלת בזה - כי כשאתה קושר מישהי אתה *שולט* בתנועה שלה, אבל אני יודעת שאם אין איתנו אזיקים ברגע נתון והוא יגיד לי "את לא זזה עד שאני אומר לך" - אני לא אזוז, נקודה.
הוראות שלו וציות שלי הן החלק הכי מהותי מבחינתי בכל הקשור למנטליות, אבל כמו שמבינים (אני מקווה) מהפיסקה הקודמת שלי - זה הרבה יותר עמוק מזה. הוא השולט שלי גם כשהוא לא נותן הוראות אלא סתם יושב ליידי וטובל עוגיה בקפה, ואפילו כשהוא נרדם ליידי מחובק איתי בכפיות (בעצם אז אפילו יותר, כי אני מרגישה כמו הצעצוע שלו שהוא נרדם איתו אחרי שסיים לשחק בו
).
&nbsp
&nbsp
חשוב להבהיר שאני מדברת על מערכות יחסים, לא על סטוץ בדס"מי או יזיזות של סקס נטו. שם שליטה מנטלית תהיה פשוט החלק שלא קשור לאביזרים, הצלפות או לבוש. כלומר - הוראות ומרות של השולט+ציות ומסירת שליטה של הנשלט.

UltraL

New member
די קולע

החלק הראשון בסדר גמור.

שנכנסת לעוגיה בקפה והרומנטיקה ... אני בדיאטה צריך להוריד סוכר... נו, יותר מדי דבש

עוגיה בקפה זה רומנטי? או-הא, המצב קשה

בכל אופן, הכוונה הייתה שהוא השולט שלי גם בפעולות הכי יומיומיות, וטוב, נו, כן - אפילו בפעולות רומנטיות ודביקות:)

A לוןA

New member
נזכרתי

במשהו שכתבתי על זה פעם:
&nbsp
שליטה מנטלית זה הרבה דברים שונים בשביל אנשים שוונים
אבל בגדול-
תוביל- אבל תהיה קשוב
תגרום לה לרצות להתמסר
תגרום לה לרצות להיות שלך, פיזית ונפשית
תגרום לה לרצות לתת יותר מאשר לקבל (ואל תנצל את זה לרעה)
&nbsp
אם הצלחת- אתה שם.

אייבורי

New member
שליטה מנטלית

&nbsp
זה החוט הדנטלי של הנשואים שמתחבאים מאחורי המקלדת.
&nbsp
אבל זה אחלה, הוא אומר בלי תחתונים היא שמחה שתייחסים אליה.
&nbsp
הוא זורק פריסבי, היא תופסת.
&nbsp
וכולם מרוצים כי זה הכי הכי הכי מנטלי.
&nbsp
אבל מה שטוב, סטירה מצלצלת אחת מאזנת ישר את המנטליות.

למעלה