שליטה מנטלית/כאב

mis clair

New member
שליטה מנטלית/כאב

מה מעניין יותר לדעתכם בסשן? שליטה מנטלית בה אין שימוש בכלל בכאב, או גירוי חיצוני שמתרכז בכאב (הצלפות וCBT לדוגמא)

mis clair

New member
זה לא מספיק מפורט...

אני רוצה נימוקים יקירי, למה האחד מעניין אותך יותר מהאחר?

אייבורי

New member
זה עניין של טעם אישי

אישית אוהב יותר שליטה מנטאלית, בונדאג' והרבה פחות כאב. בעברית פשוטה, יש לבדסאמ שני חלקים עיקריים הבד והשני סמ כל אחד וטעמו הוא. ומי שאוהב הכל, רק אפשר לקנא בו. מה את אוהבת ?

mis clair

New member
תראה, זאת שאלה לא קלה,

אני מלכה בתשלום, אז יוצא לי לעשות קצת מכל דבר כל הזמן, אבל המומחיות שלי היא משחקי תפקידים ושליטה מנטלית חזקה, זה לא אומר שאני לא נהנית נגיד מסשן של טרמפלינג כמו שהיה לי היום... אור נרות, מוזיקה מעניינת, אני עומדת עם העקבים שלי על העבד.... נפלא. רק היה חסר לי איזה יין טוב...

אייבורי

New member
אבל בעצם את הגבירה

אז תעשי מה שכיף לך. תבחרי איזה סאשן שאת אוהבת ותשתי יין איכותי מה בעצם מפריע לך ? או שהתשלום כולל בחירה של העבד לסוג הסאשן ?

Master Eagle

New member
אני חושב שאין כללים לזה

בכל סשן השליטה המנטלית מהווה מרכיב חשוב ביותר. בלי השליטה המנטלית כל נושא הקשר שולט/נשלטת (אכתוב לגבי נשלטת, אך זה כמובן לגבי השלט, שולטת וככל צורה אחרת של קשר). אני מניח שאלמנט של כאב נמצא כמעט בכל סשן ברמה זאת או אחרת המינון של הכאב הפיזי תלוי בכמה גורמים והם (לאו דווקא לפי סדר חשיבות): איך מתנהל הסשן, כלומר לאיזה כיוון הוא מתפתח. לא תמיד הוא יכלול מרכיב של כאב רגישותה של הנשלטת לכאב, רגישות העור שלה, סף הכאב שלה וכו'. המטרה של הסשן. כלומר האם זה סשן "חינוכי" שיכלול מרכיבי עונש רבים יותר או זה סשן שמטרתו לאלף ולהרגיל את הנשלטת ואז הוא יכלול יותר מרכיבים של משמעת. לפעמים הסשן הוא לא מתוכנן ונעשה ספונטנית במקום שבו לא בהכרח יש את האמצעים הדרושים כדי לבצע סשן עם כאב אבל שיהיה בטוח ןלא יגרום נזק אני מניח שיש עוד גורמים שכרגע לא עולים על דעתי.

אני חושבת

ששליטה מנטלית היא בראש ובראשונה אחרת אין סשן, עכשיו כאב זה נורא תלוי איך ה|כלב התנהג באותו יום...|
סתם... בעצם זה נורא תלוי כל סשן הוא משהו אחר... אני לפעמים יכולה להתחיל סקס ונילי לגמרי (טוב זה קורה לי לפעמים...) ובאמצע אני נשברת ומתחילה לשלוט.

למעלה