שליטה וירטואלית....

שליטה וירטואלית....

מה דעתכם על שליטה וירטואלית? שליטה דרך קשר וירטואלי...נגיד מסנג'ר או משהו כזה.... כמו בן שיש גם אמצעים כמו מצלמות ומיקרופונים וכו'.... אני מניח שזה יותר לאוהבי שליטה מנטלית מאשר שליטה פיזית אבל.... יש דעות?

זה התאים לפעם, כשהיה צריך

להסתיר את הפנטזיות בבית. היום כשהאפשרויות למציאת שותפים לשליטה כל כך גדולות, הוירטואל מהווה אמצעי להכיר ולא מטרה:) בהצלחה!

פעם?

פעם פעם...לא היה אינטרנט....היום יש אינטרנט...מצד שני יש עדיין שמתחבאים...מצד שלישי לפעמים נחמד להתחבא....לפעמים....לא יודע... יש בהיכרות שכזאת שלב מדהים.....עומק די מהפנט....כמובן אני מניח שזה אוליי יותר מתאים לאוהבי שליטה מנטלית יותר, נפשית... אנשים שיש בהם אהבה לכוחם של מילים...... המלצה ליום חורף קריר...

אייבורי

New member
גם זה טוף

שלא כדעתה של המכשפה, אני חושב ששליטה וירטואלית מהנה יש בה כמובן חסרונות, מגבלות, אבל זו דרך מעניינת בוודאי לחובבי שליטה מנטלית. יש בה גם יתרון של בני-זוג שאינם רוצים פרטנר נוסף לחיי המין שלהם (סרבני-בגידה) אך רוצים להיות בקשר בדס"מי כלשהו, טוב גם למתחילים שפוחדים ורוצים לנסות (לדוגמא אבודה בארון יכולה לנסות קשר כזה). אני רואה בזה כלי נפלא. דר"א האם בת-זוג וירטואלית נחשבת בגידה ?? (חושב על הסוגיה)

תבור.

New member
נו טוף - סוגיה "עתיקה"

לגבי בגידה עם בן/ת זוג וירטואלית יש דיעות לכאן ולכאן וגם לכאן לגבי שליטה וירטואלית - מסכים איתך ניסיתי בעבר שליטה טלפונית - וזה היה כלי טוב לשני הצדדים שקצת גרו רחוק אחד מהשני.

אסתי69

New member
מנסיון

שליטה וירטואלית כשיש מי שיודע לעשות אותה עובדת אחלה (וירטואלית+טלפון) וכן היה לי נסיון גם מחוץ למסך זה אגב לא סותר את היציאה מהארון לדעתי

יש לי הצעה למבחן בגידה.

אם אתה לא מספר לבן\בת זוגך....כנראה שזאת בגידה. אחרת לא היה לך חשש לספר.

Z o d i a c

New member
עשית פוק כפרה?

בפעם הבאה תשתמש ב"קרבוסילן". חרישי חרישי אבל הריח....

לא לא לא...לא!

המבחן איננו "האם סיפרת לה..." המבחן הוא....האם לא תספר לה.... האם יש לך סיבה פחד\חשש\סיבה...לספר לה....וכתוצאה מזה אתה לא סיפרת...

אייבורי

New member
מחייך

זוד- פוקי חרישיים ומריחים כמו גן עדן (מקווה שחייכתם כמוני להלצה) שנית עקב, בכל מערכת יחסים קיימים המון רבדים, נניח שעשיתי בידי ולא רוצה לספר לה, האם גם זו בגידה. פינטזתי על נריסה, האם זו בגידה ? פומלית הצטרפה לפנטזיה..מה אז? אני מביא כאן דוגמאות אישיות שאינן כפופות למציאות, אך כמה זוגות באמת מדברות על "הכל", למיטב ידיעתי מעט מאד, האם כולן בוגדות ? אבל באופן כללי המבחן הוא יחסית לא רע אבל לא מושלם. יש למישהו רעיון אחר ?

הצעה לשיפור...

אולי נוסיף ....."ושלא היית מספר גם לחבר הטוב שלך.." ככה אין לך בעיה לספר שאוננת על מישהי.... אבל מצד שני לפחות אני לא הייתי רוצה לספר לחבר טוב שבגדתי. אלא אם אני אספר את זה בתור בגידה. טוב נו גם המבחן הזה תלוי בחברים...

Z o d i a c

New member
אני חושב שהיתה לי פעם כזאת

התכתבתי כמה שבועות טובים עם איזה עבד נשוי מהצפון (בדיוק המזל שלי..עד שכבר מגיע עבד הוא נשוי וגר בקצה העולם פינת לעזאזל). תוכן הדברים היה בעיקר החלפת פנטזיות אבל מהכתיבה שלו אפשר היה לראות את הכניעות, הרצון להתמסר, להכנע, לציית, להיות נשלט ולשרת. זה לא נגמר בשלב מסוים כי אני משתעמם מהר מידי מדברים שלא מובילים אותי לתכלס.

למעלה