שליחת מייל

שליחת מייל

היי קרן אתמול שלחתי לך במייל, בקשת ייעוץ והכוונה ממך. אני אשמח אם תוכלי רק לומר לי אם קיבלת אותו. תודה רבה ויום טוב, אריאלה

לא לצערי לא קיבלתי

שילחי לי שוב , את יכולה להכינס לאתר הבית שלי ודרכו לשלוח אליי מייל .. או פשוט להתקשר אליי חג שמח,קרן

היי קרן

תודה רבה לך על התייחסותך. אני שלחתי לך שוב במייל בתקווה שתקבלי את זה כעת (אני בחו"ל וקצת קשה לי כרגע ליצור איתך קשר טלפוני) אז אני מקווה שתקבלי את זה במהרה, מצפה לתשובתך תודה וחג שמח, אריאלה

היי קרן

אני רואה שאת מוצפת בפניות, אז רק רציתי לוודא שקיבלת את המייל שלי כי אני כבר ממש מצפה לתגובתך, תודה , אריאלה

בוקר טוב, קרן

שאלתי נוגעת לעיתוי הנכון ביותר לחזור לארץ (בעקרון אנחנו פחות או יותר חושבים על ינואר 2008 ). אני הייתי מבקשת להתייעץ איתך מבחינת התעסוקה - הפרנסה , האם זה זמן טוב עבורנו למציאת עבודה בארץ, או שאולי יש זמן טוב יותר במהלך השנה לעשות את הצעד הזה. תאריך הלידה של בעלי 28.9.1975, תאריך לידתי 20.5.1976 תודה ושבת שלום, אריאלה

שלום אריאלה ,

החל מספטבר הקרוב נפתחת הזדמנות ליצור שינוי ואפשר לומר שהטימינג לחזור נראה טוב , אבל ..... אני כן רואה אפשרות להסתדר בחו" ולהצליח בחו"ל . מאוד חשוב שתבינו שכל פעם שאתם לוקחים שינוי או החלטה אתם לא מחכים לתוצאות אלא עוזבים לפני הזמן . אני רואה חוסר סבלנות וצורך להתמקד . לקבל החלטה ולהתמיד בה תקופה ארוכה , אחרת כל הסיפור יחזור על עצמו וגם כאן לא יהיה קל . את לא נמצאת בתקופה קלה ועם כל הרצון לחזור לבעלך הרבה יותר טוב מבחינת הזדמנויות ועבודה בחו"ל . אני רואצה שתקחי בחשבון שגם החזרה ארצה לא תהייה קלה ויש כאן התמודדות מכל הבחינות . נסעתם מסיבה מסויימת ולא פתרתם אותה , והחזרה רק תתמקד יותר על אותה בעיה שלא נפתרה . ההחלטה כמובן בידכם ואני מאחלת לכם בהצלחה , ושבת שלום ,קרן

למעלה