שליחת מייל לנרשם

sprqy

New member
שליחת מייל לנרשם

ברצוני לשלוח מייל מפורט לנרשם דרך האתר שלי. איך אני בונה את התוכן (SUBJECT) ככה שהנרשם יקבל מייל מעוצב יפה עם הפרטים שמילא? הקוד שלי בASPX.CS מצורף בקובץ!!

drbunsen

New member
רעיון

מה שאני עושה (כשנחה עליי הרוח): יותר קובץ HTM מפורמט ויפה עם טבלה מגניבה שבה ייכנסו הנתונים, ושם stringים ייחודיים להחלפה (למשל: %NAME% או %ADDRESS% וכד'). בזמן ריצה אני קורא את הקובץ ל-STRINGBUILDER ומחליף בו את הSTRINGים הנ"ל בנתונים האמיתיים. ככה: 1. המשתמש מקבל מייל יפה ומעוצב. 2. אם אתה רוצה לשנות את הפורמט - אתה פשוט עורך את ה-HTM הנ"ל. 3. אם אתה שוננא לעצב - אתה נותן למעצב נורמלי לעצב לך אותו. 4. נראה לי שאלא אם אתה שולח טונות של מיילים לשנייה - גם אין פה איזושהי בעיית ביצועים או משהו. אל תשכח רק להגדיר שהמייל נשלח כ-HTML כמובן. בהצלחה....

yairov

New member
תגובה

לא לשכוח שיש תוכנות דואר שאינן תומכות ב-HTML.

באמת רציתי לשאול,

איזה תוכנות לא תומכות ב html ? ומי משתמש בהן? והאם אנחנו רוצים אותו כלקוח שלנו?

IdleThought

New member
אני מתנצל בפני המתכנתים של PINE

שכחתי שאפילו ללקוח הדואר העתיק הזה ביוניקס (והיא באמת חביבית, אני אוהב טרמינלים של יוניקס
) יש סקריפט שיורק תגים של HTML החוצה כך שאפשר לצפות בדואר HTML בלי בעיה ועם כל משתמשי ה DOS באינטרנט הסליחה

J u n k y

New member
מה שאני עושה

1) אני שומר טמלפטים של מיילים במסד (לדוגמה: מייל אישור הרשמה, מייל הזכרת סיסמה וכו'), יחד עם איזה שדות יכול כל מייל לקבל. כך, אני יכול לתת למנהל האתר לערוך את המיילים שיוצאים, ולשתול את השדות איפה שהוא רוצה. השדות נראים במייל כך: {FisrtName}. 2) לפני השליחה, אני שותל את השדות במקומות המתאימים עם Replace. כתבתי פונקציה גנרית שמשתמשת ב - DataBinder.Eval לחילוץ הערכים. כך, אפשר לעבוד גם עם DataSet וגם עם אובייקטים ייעודיים באותה צורה. 3) זהו...

למעלה