שליחת טופס דרך PHP

sphere

New member
שליחת טופס דרך PHP

אני רוצה לעשות טופס שישלח למייל שלי דרך PHP. כתבתי את הקוד הבא בעזרת אחד המדריכים. עשיתי את זה כמעט על עיוור. העליתי את דף ה HTML + ה PHP לשרת של ליקוס שאני יודע שתומך ב- PHP (אפשרתי PHP בשרת) כשאני לוחץ על SUBMIT, אני מקבל דף ריק ומשום מה אני לא מקבל שום מייל לאימייל שלי (כמובן שבקוד רשום המייל שלי) האם מישהו יודע מה הבעיה? להלן הקוד של MAIL.PHP, אשמח אם מישהו יגיד לי אם ישנה בו טעות שוב תודה רבה
<html> <? $to = "my email address"; $body = "this mail sent from mysite.com using formmail\n"; ?> <html> <head> <title>טופס לשליחה בדואר אלקטרוני</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-8- I"> </head> <body dir=rtl> <? $name = $_POST["$name"]; if ($name=="") { $title = "no name"; } if ($_POST["email"]=="") { echo "שגיאה, נא הקלד את המייל<br>\n"; echo "טופס לא נשלח!<br>\n"; echo "</body>\n</html>\n"; exit(); } if (strlen($_POST["email"])<5) { echo "הקלד כתובת מייל חוקית<br>\n"; echo "</body>\n</html>\n"; exit(); } $body .=$_POST["body"]; mail($to,$name,$email); echo "תודה!\n"; ?> </body> </html>​

sphere

New member
הצלחתי, אבל אנא עזרו לי פה.....

הצלחתי להפעיל את הכל. משום מה כשאני מוסיף שדות ל INPUT ומוסיף אותם ב PHP אני מקבל במייל החוזר כשמישהו שולח דרך הטופס את כל הפרטים שהוא הכניס בתוספת זה: X-MM-Mail-From-Script: /[my username]/mail.php X-Complains-To: [email protected] X-MM-Mail-From-IP: [my ip Errors-To: [my username]@lycos.co.uk אנא עזרו לי, תודה

למעלה