שליחת חבילה מסין ??

shahar1g

New member
שליחת חבילה מסין ??

שלום הייתי רוצה לדעת בוודאות, כמה עולה לשלוח חבילה של כ10 ק"ג מבייגין או שנחאי לישראל ? ומאיפה שולחים? דואר רגיל?DHL?TNT? ים? אויר? בקיצור לדעת הכל... תודה רבה רבה. שחר

yaelisam

New member
המממ 10 קילו...

פעם אחרונה ששלחתי משהו כ"כ כבד מכאן היתה לפני שנתיים ככה שאני לא זוכרת עלויות מדוייקות. לפי מה שאני כן זוכרת, חבילה בקופסא הכי גדולה שלהם (אתה חייב להשתמש בקופסאות שלהם) ששקלה בערך 8 קילו, בדואר רגיל שלוקח בערך חודשיים להגיע, עלתה לי בסביבות ה- 300 יואן פלוס מינוס (אני חוזרת- פלוס מינוס!). כמובן שאם אתה רוצה לשלוח את זה ב EMS או DHL וכו' זה יעלה יותר ויגיע יותר מהר ויהיה לך על זה ביטוח ותוכל לעקוב אחרי החבילה באינטרנט. עוד חודשיים בערך אני אשלח כמה חבילות כאלה שוב ואהיה קצת יותר חכמה...

shahar1g

New member
ומה לגבי מכס??

אם אני שולח בגדים שקניתי בסין (כל הפולו לקוסט וכו'..) יש מצב שעוצרים\מחרימים את החבילה במכס???

yaelisam

New member
לדעתי כל עוד הבגדים לא חדשים עם

תווית, כלומר אם כבר השתמשת בהם- לדעתי אין להם הרבה מה לומר. אבל אני לא יודעת, היכנס לאתר המכס בארץ וקרא את החוקים שלהם, אני בטוחה שזה כתוב שם...

קרלטון

New member
לא קשור

אם אנשי המכס יבדקו את המשלוח, ויחליטו שמה שאתה מביא לא יכול להיחשב כמתנה למשל אלא כמשלוח מסחרי, אז כן, צריך לשלם מכס, ומעבר לזה יש כללים לאיך מותר להכניס בגדים לארץ - לדוגמא, חובה שתהיינה להם תוויות בעברית. יותר חמור, אם אתה מביא מותגים ואין לך אסמכתא שזה מקורי, אפשר להחרים לך את כל המשלוח. לא אמרתי שבהכרח יבדק המשלוח שלך, ושבהכרח יחליטו שזה מסחרי, אבל תהיה מודע לאפשרות הזאת.

shahar1g

New member
אחלה, תודה רבה, אז...

אז כדאי לרשום שזה מה? מתנה? בגדים לאמא לכביסה (בגדים משומשים) ? ומה הסרט של הדוקומנטים והתוויות אני צריך בטח במקביל גם אישור יבואן לא? או שמספיק שיש לי מסמך ולהגיד לסיני שם לתפור תווית בעברית שכתוב עליה...מה??? מה לגבי משקל ומחיר איפה שווה לשלוח? דואר רגיל? DHL? TNT? או משהו אחר... ומה ההבדל בין אויר לים?? משמעותי לכיס? ובים זה באמת לוקח חודשים??תודה רבה וסליחה על ההפצצה של השאלות זה פשוט חשוב לי מאוד.

קרלטון

New member
מה שאני הייתי עושה

זה מערבב את החולצות עם חפצים אישיים אחרים ושולח בדואר רגיל (ים), אם לא אכפת לי שיקח הרבה זמן. ומחזיק אצבעות. זאת הדרך העקומה, הזולה והפשוטה למשלוח חד פעמי. אם אתה רוצה לעסוק בייבוא מסחרי, אז אתה צריך לקבל אישור שזה מקורי, אתה צריך שמישהו עם תיק במע"מ בארץ יקלוט את זה וישלם מכס, אתה צריך לדאוג שתהיינה תוויות לפי התקנים על כל פריט.

shahar1g

New member
אז כמה עולה לשלוח???

מישהו אולי יודע כמה עולה לשלוח בים 5-10 קילו מבייגין לישראל??? תודה.

Omiz

New member
כנס

לאחד הסניפים של צ'ינה פוסט בבייג'ינג ותשאל... או אם אתה בישראל במקרה, התשובה היא: 5 KG בסביבות 186 RMB תוסיף עוד 17 RMB לכל KG נוסף

למעלה