שליחים היום

Erez Shalev

New member
שליחים היום

התוצאות הרשמיות עדיין לא פורסמו אך נראה שאנחנו במקום 26 מתוך 43 נבחרות. המיקום הזה לא סופי מכיוון שלכל מדינה תחושב שלישיה אחת בלבד בדירוג. המירוץ נערך במזג אויר יפה ואידיאלי לכדורגל. כל הקבוצות זינקו יחד, גברים ונשים. בגברים הפתיעו לרעה הצכים שלא הגיעו לפודיום למרות שהרוכב השני שלהם הוביל במירוץ. הפינים כמובן שניצחו עם כל הכוכבים- יוסי, מיקה וטומי. בבנות היו כמה דרמות- כבר בהתחלה פסלה הרוכבת האוסטרית הראשונה כי שכחה לנקב את 100. כך נפסלה אחת הנבחרות הפייבוריטות. הגרמניות הובילו כל הדרך לזהב, והקרב על המקום השלישי היה בין האוסטרליות לצרפתיות. הן רכבו אחת מאחרי השניה, האוסטרלית ניצחה בספרינט. האושר שלה הפך לדמעות אחרי כמה שניות כשהתברר שניקבה תחנה לא נכונה. את צעקות השימחה של הצרפתות שמעו רחוק מאוד... מבחינת ניווט די התאכזבנו. די במבט אחד על המפות כדי לראות שאין ניווט פה. היום זה היה פשוט מירוץ אופניים עם מפה כדי שלא ישעמם. בקיצור, צריך כושר ולדעת לטפס הרבה. מחר גמר המרחק הארוך- 38.8 ק"מ עם כ 1150 מטר טיפוס. נשמע קצת ארוך אך נקווה לשפר את התוצאות מהמוקדמות.

chissick

New member
מה עם הגמר הארוך?

פירסמו תוצאות של גמר A בארוך, אבל לא גמר B. איך הלך לכם?

amareldo

New member
הגמר הגדול... והארוך!

הגמר השנה היה קשה במיוחד. 40 ק"מ (מסלול אופטימלי!) עם 1355 מטר של טיפוס מהווים תחרות קשה ביותר. אפילו עוזי לא היה בונה לנו מסלול כזה...
בכל אופן, הזינוקים לגמר היו (כמו תמיד) בסדר הפוך לתוצאות שהושגו במוקדמות. ארז הוזנק ראשון מהישראלים (כ10 דקות לאחר המזנק הראשון בגמר ב') כאשר אני מזנק 10 דקות אחריו וגל כ40ד' אחרי. המסלול כלל (כמו השאר האליפות הנוכחית) מעט ניווט ומעט מאוד בחירות ציר והמון רכיבת הרים - "נטו" בסגנון של תחרות עילית ברכיבת XC עם הרבה מאוד דהון-היל והמון UPHILL כמובן. גל שיחק אותה ועשה תוצאה יפה מאוד (שאם נשכלל אותה בגמר A) היתה מעניקה לו מקום באיזור ה40 הראשונים. אני הצלחתי לעשות תחרות יפה עד נקודה 13 (את ארז פגשתי בדרך לנק' 7) שם השרשרת שוב החליטה להרוס לי ת'תחרות ובזבזה לי 16דקות... בסיכומה של תחרות (עד נכתוב על כך בפירוט) אפשר לומר שהאליפות השנה היתה בדגש על רכיבת הרים. הרוכבים החזקים שלטו לאורך כל האליפות. זו גם הפעם הראשונה שאין על הפודיום שום נציג של פינלנד... באליפות העולם בפינלנד 2006 אנו הולכים לראות משהו אחר לגמרי. שם אין לי ספק, הדגש יהיה על הניווט ולכן הפודיומים יראו אחרת לגמרי...

Erez Shalev

New member
עוד כמה תמונות...

אגב, אם למישהו יש המלצה על איזשהו אתר חינם שאפשר להעלות אליו את התמונות אז קדימה...

כל הכבוד על היצוג,

נשמח לשמוע חוויות נוספות. בנוגע לאלבום, יש המון אתרים בהם אפשר לבנות אלבומים בחינם, הנה אחד שכזה.

amareldo

New member
"הכי טוב!" - photos.yahoo.com

ואני לא משוחד
1. אין הגבלת מקום. 2. ניתן להעלות תמונות בקבוצות ואפילו ספריות שלמות. 3. ניתן לשתף חברים, משפחה הן על ידי אימל והן על ידי המסנג'ר של יאהו. בקיצור, החבר'ה של יאהו עשו עבודה מעולה בתחום...

למעלה