שליחות

flecktor

New member
שליחות

האם ללוחם יש איזושהי שליחות , הוא מיועד למשהו ? ואם הוא לוחם , על מה הוא נלחם?

deep ocean

New member
warriors זה לוחמים

לגבי דרך הלוחמים => לא בטוחה איך (לא רוצה לכתוב סתם השערות כמו warriors way וכדומה). יש פה פורומים באנגלית שעוסקים בדרך הלוחמים. תיכנס אליהם ובטח תמצא שם את המינוח הנכון. בכלל מומלץ להציץ באתר הזה, ולקרוא בפורומים שם.

KEiN

New member
תודה ../images/Emo70.gif

בכל מיקרה, רשום שם בגדול The Path of a Warrior איזה מערכת שמורה... צריך אישור מאיזה מישהו כדיי להירשם?.. מה? בכל מיקרה
אמריקה זה אמריקה

Cheetah

New member
לא...

עד כמה שאני יודע... הוא יכול להרגיש שליחות אם הוא מאוד רוצה... אלא אם כן אתה לוקח על עצמך משימה של להדביק את העולם בדרך הלוחמים, או משהו כזה.. אבל בעצם גם זה לא בדיוק שליחות... כי אתה פועל בשביל עצמך... אתה לא שליח של איזשהו אלוהים, או של איזשהי מערכת... בכל מקרה לוחם לא חייב שתיהיה לו שליחות

KEiN

New member
הלוחם

מנסה שלא לדבוק בעקרונות מיותרים...

rainbow too

New member
כן בהחלט.

ברגע שאדם מחליט להיות לוחם הוא לוקח על עצמו לממש את ייעודו גם בלי שהוא יידע מהו. ללוחם ישנה שליחות מסויימת אך המחשבה על שליחותו עלולה להקשות עליו את ביצוע השליחות. "ללוחמים יש מניע נסתר לפעולותיהם, שאין לו דבר עם רווח אישי. האדם הממוצע פועל רק עם יש סיכוי לרווח. לוחמים פועלים לא בשביל רווח, אלא בשביל הרוח." דון חואן/קרלוס קסטנדה מתוך "גלגל הזמן" 261.

Cheetah

New member
אז מי השולח

ללוחם אולי יש ייעוד ומניע, אבל אני לא רואה בזה שליחות.. שליחות זה אומר שהוא פועל לפחות חלקית גם מטעם מישהו/משהו אחר מלבד עצמו, אם אתה חושב שיש לו שליחות תסביר לי בבקשה מי השולח אם אתה יכול.

rainbow too

New member
אל תראה בשום דבר שליחות

לוחם פועל מטעם הנעלה יותר, ותמיד יש נעלה יותר. אפשר להגיד שהשליחות היא מטעם הרוח הגדולה, כל היש. אך לבצע את השילחות ולחשוב על כך שזו שליחות, עלול להוות מכשול. האינטואיציה(יש אומרים שזו השפה של אלוהים) מובילה אותנו אל עבר הדברים שאליהם אנו מיועדים.

L i z a r d

New member
אותם פעולות המדוברות

הן פעולות שבהם הפעולה היא מעבר לעצמיות. (ואז לא להתפלא אם הכוח המניע יהיה מעבר למה ש"יש לנו" כבני אדם)

למעלה