שליחות קטלנית

שליחות קטלנית

מתרגשת ונרגשת, מתלבשת, מתארגנת, ממהרת ויוצאת. יש לי תוכניות ולו"ז צפוף ומדויק.
מנסה לתקתק הכל, חבל על כל דקה שמתבזבזת. המהירות מהשטן - מתעכבת בפיצריה, נזכרת ששכחתי משהו...קופצת לקנות, מתארגנת ודוהרת בכביש. התנועה כבדה, בצד השני פקק, תאונה, כולם מתעכבים להציץ, יאלללה סעו כבר!
מגיעה באיחור קליל ביותר, נכנסת לחדר המדרגות להשיל מעצמי את החולצה המיותרת ומתכוננת לפוזה המתוכננת.
נכנסת למעלית, מתכננת על המראה לשיפור אחרון ולפתע בריצה נכנסת שכנה, "את לא נורמלית" היא אומרת לי ואני מסתכלת עליה ולא מבינה.. ברור שהראש שלי חושב שהיא יודעת... אבל היא ממשיכה: "הריח הזה.." אנחנו צוחקות, מציעה לה משולש ויוצאת לפניה בקומה היעודה.
נשענת עם יד אחת על המשקוף. הז'קט פתוח והחזה מתוח. הגופיה חושפת והחזיה מבצבצת, השדיים צמודים, מתפרצים וממתינים...
שלוש נקישות על הדלת...
"פתוח" אני שומעת מבפנים.
"לא" אני עונה, נוקשת שוב ומחכה.
הדלת נפתחת והמבט מתעכב...שליחה סקסית...
מניחה את כל הדברים מהידיים, נושמת לרווחה, הגעתי אני כאן.
נעמדת מולו ומרגישה הכי סקסית בעולם.
לחיים - הכוסות נוקשות זו לזו והמשקה זורם עמוק בגרוני ומחמם... האש ניצתה (תרתי משמע)
מתכופפת לעברו ומנשקת אותו, שפתיים, לחיים, צוואר, מתחת לחולצה, מעל החולצה, מרימה אותה וממשיכה ללקק ולנשק את החזה, הפטמות, הבטן ולאט מגיעה למפשעה החלקה, לזין הזקור.
מכניסה אותו לפה ומתענגת ממנו עמוק בפה שלי, מלקקת את הביצים. מרימה את הראש לשאיפה נוספת וממשיכה במסע העונג.
מלקקת את הזין וסביבתו. הביצים מתלקקות בין שפתיי, הידיים מלטפות את הגוף, אוחזת בזין ומלקקת, מלטפת את הביצים ומוצצת.
האקסטזה כבר קיימת, אני בסערת חושים, עולה ומטפסת מעליו.
החצאית מתרוממת והכוס עטוי בתחתונים (איך שכחתי להוריד אותם שם בחדר המדרגות?) מוסטים הצידה והזין מוצא את מקומו ברטיבות החמה שלי.
השדיים מול פניו, מבט קטן והפנים שלו כבר עמוק ביניהם. מלקק ומוצץ כל מה שניקרה בדרכו.
פטמה ננשכת ומתלקקת ויוצרת אצלי להט מוגבר.
יושבת עליו, חדורת זין ורוכבת אל עבר הנודע. מתנדנדת קדימה ואחורה, הוא מנשק ומוצץ.
שתי ידיו אוחזות בשני הישבנים שלי, הוא מפשק אותם ועוזר לי להתנועע.
הידיים עולות אל המתניים, האחיזה מתחזקת והתנועה מתגברת.
הזין עמוק בתוכי, אני מקפצת מעלה ומטה, שיצא ויכנס בכל פעם מחדש. כל נגיעה שלו בדגדגן מקפיצה את הפיוזים שלי.
הטירוף אוחז בי. עיניים עצומות נפקחות ובליל של תמונות מסתחרר בי. נדנדה עצומה אני רואה בדמיוני, זזה במהירות ימינה ושמאלה, קדימה ואחורה. התנועות שלי הן אלה של הנדנדה או להיפך?
זה לא חשוב... אני ממשיכה להתנועע מעליו. הוא ממשיך לאחוז, לעזור, לנדנד, לנשק, ללקק ולמצוץ.
אני אוחזת במראשות הספה ומשפרת יציבות. עולה ויורדת, מזיעה, נדבקת אליו, הזין עמוק בתוכי וברגע אחד כבר לא.
מתיישבת ומכוונת אותו שוב עמוק אליי ומוציאה... מאוננת עם קצה הזין על קצה הדגדגן. מאוננת עם הויברטור האנושי, משפשפת אותו ומפסיקה. עוד ועוד. שוב ושוב. משחקת איתו, משחקת איתי.
אני בסערה מטורפת, בשכרון חושים שאין שני לו.
אוחזת היטב בכורסא, מתנועעת עליו בכל כוחי. מרטיבה אותו בכל הנוזלים המגירים ממני. מנשקת ומלקקת את פניו, הזין נרטב מהכוס המרייר, הזיעה נמרחת עליי ועליו. ממשיכה לדהור אל הרגע הנכסף.
ידיו אוחזות בישבנים ופניו מסתכלות עליהם. שומעת אותו מתאר את התחת עולה ויורד, נפתח ונסגר, ישבן אחד וישבן שני מרגישים ספק ליטוף ספק מכה, מה שמגביר את הקצב לרמה שאני לא מכירה.
דוהרת עליו כמו ברגע הגמר במירוץ אולימפי. זה הרגע בו הכל ניצת אצלי. החל בניצוצות במוח המעבירים בי סדרה של זיקוקים לאורך כל הגוף. הפנים שורפות לי ואני יודעת שהיא כאן...
האורגזמה המטורפת הזו שרצה בכל אחד מנימי גופי. אני רועדת ומאטה את הקצב עם שוך הסערה, נרגעת ומרגיעה את הגוף הנרגש.
לגימה נוספת, שאיפה מהירה ואני חוזרת אל הזין בהתלהבות עצומה. לוקחת כרית לרגליי ומתענגת על הזין הזקור והרטוב ממיציי. מלקקת אותו טוב טוב, מוצצת אותו עד הסוף. רוצה לעבור את הסף...
תכניסי אותו עד לגרון, אני שומעת אותו אומר ומנסה שוב ושוב. כל נסיון כזה מגביר את הרוק בפה והמציצה נעשית קולנית יותר ויותר, טעימה יותר, חייתית יותר, פראית יותר, אני רוצה אותו עד הסוף.
ישובה על ברכיי, מחבקת את שלו ואוחזת ביד אחת את הזין. ממשיכה ללקק ולמצוץ, לרייר על הזין. מפעם לפעם ליקוק של הביצים וטעימה שלהם.
הראש נשען על הרגליים ומרגישה כמו עם מוצץ, הזין בפה שלי נמצץ ומתלקק. נראה כאילו אווירת הטירוף נרגעה מעט, אך קולות ההנאה הנשמעים ממנו מוסיפים לי ואני חוזרת למצוץ במרץ ובבת אחת מתרוממת .. "בואי למיטה, אני הולך לאכול לך את הכוס"... לא צריך להגיד לי יותר מזה, בכדי שאקפוץ על שתי רגליי.
מזגזגת בדרך הקצרה אל המיטה וכשאני מגיעה הוא כבר שרוע עליה, בעיניים עצומות ועם זין זקור. משתרעת למרגלותיו בתנוחה שאני אוהבת. בין הרגליים כשהראש שלי מגיע בדיוק לאן שאני רוצה.
הפה שלי מתמלא ומלקק אותו בתאווה מטורפת והוא לא נשאר אדיש, מסובב אותי איכשהו כך שהכוס שלי נתפס אצלו בפה. הבטחה זו הבטחה..
הוא מוצץ ויונק את הדגדגן, שולח ידיים לשדיים וממשיך במרץ. מפעם לפעם ליקוק של פנים הירכיים, ליטוף של הישבנים שמעביר בי צמרמורת של עונג. הידיים מצטרפות גם הן אל הכוס.
אני כבר לא בטוחה מה נוגע בי, מה חודר אליי, שקועה בהנאה, שרויה בערפול חושים.
ככל שהכוס שלי מרטיב כך הפה שלי מתייבש, כמעט שורטת אותו מרוב יובש. אני קופצת לשתות ולמלא אותו בנוזלים וחוזרת אליו במהירות. נשכבת בין רגליו ומתענגת על מה שנמצא שם וממתין לי.
מלקקת ביסודיות את הזין מלמעלה למטה, מלקקת את העור החשוף, את הביצים בזו אחר זו, מלטפת את הזין ומרטיבה את עצמי בלי סוף. מרטיבה אצבע ומלטפת איתה את הפס המוביל מהזין לתחת.
נהימות ההנאה שלו לא משאירות ספק ומושכות אותי להמשיך עוד ועוד...מלקקת, מוצצת, מלטפת והוא מודיע לי שמצאתי...
"מצאת את הנקודה" "מצאת את הנקודה" (צריך לשמוע בכדי להבין) ואני שכבר מזמן מצאתי אותה, מתרגשת כאילו היתה זו הפעם הראשונה. מצאתי ואני מתמקדת בה.
מלטפת, מרטיבה, לוחצת ומרפה ובינתיים הזין בפה, חודר עמוק פנימה, עובר את הסף ומייצר רוק בפה המתייבש שלי. התחת שלי עולה ויורד מולו וגם על זה הוא מבשר לי.
אני ממשיכה לנוע ולהתנועע להרים ולהוריד, למצוץ וללקק, להרטיב וללטף. עיניי עצומות. מתמכרת לתחושות, למילים, להנאה והוא מתרומם מעליי ומקרב את הזין אל פי מלמעלה.
אני פוערת את הפה רוצה לקלוט אותו לתוכי, הוא ממשיך בתנועות ואני מתחננת לשתות אותו, את כולו...
הזרם החם מגיע היישר פנימה לפה, טיפות סוררות נשפכות על פניי ועל השדיים. מלקקת את השפתיים ובולעת בהנאה מרובה את זרם התשוקה.
איך הגענו לכאן?...אני פוקחת עיניים ורואה שאנחנו בכלל בקצה אחר של המיטה, בטח לא זה שהתחלנו בו.

למעלה