שליחות קטלנית 3

שליחות קטלנית 3

הוא בריון? הוא אוסטרי? הוא מפחיד? זהו ארנולד שווארצנגר, והוא חוזר בסרט פעולה חדש! אז נכון שאין ממש עלילה ב"שליחות קטלנית 3 - עלייתן של המכונות"... למען האמת, עדיין לא הצלחתי לפענח, למה בדיוק קוראים לו "עלייתן של המכונות", אבל למי אכפת!? הסרט הוא השלישי במספר בטרילוגיית "שליחות קטלנית". בסרט הראשון הכרנו את שרה קונור, מלצרית צעירה העתידה ללדת בן בשם ג'ון - אשר עתיד להציל את העולם מפני מכונות מרושעות העתידות להשתלט עליו. שתי רובוטים נשלחים מהעתיד, האחד, ארנולד שוורצאנגר, הוא רובוט אכזר הנשלח בשביל להרוג את שרה יקירתנו... בעוד שהשני, הגיע בשביל להציל אותה. בסופו של דבר שרה באמת ניצלה. סוף טוב הכל טוב. הסרט הראשון הצליח יפה מאוד בקופות - מה שכמובן הוליד סרט המשך. ב"שליחות קטלנית 2" - הדמויות משתדרגות! שרה קונור היא כבר לא מלצרית זוטרית, אלא אמא... ולא סתם אמא, אלא אמא שתגן על בנה ג'ון בכל מחיר - גם אם היא תצתרך לרסס בכדורים כל מה שיעמוד בדרכה. וכך, בסרט השני, כשג'ון קונור הוא כבר נער בן 13, מגיעים להם עוד שתי רובוטים מהעתיד - כן כן, גם הפעם אחד הוא טוב והשני... רע. הפעם, לשווארצנגר המשחק את הרובוט הנחמד, יש מילכוד! הרובוט הרע הרבה יותר משוכלל וחזק מארנולד, כך שארני שלנו יצתרך למצוא דרך מתוחכמת להרוג אותו (רמז- מכות, יריות, והרבה יותר אקשן). בסופו של הסרט לא רק שג'ון קונור מצליח להינצל, הוא גם מצליח למנוע את יום הדין - אותו יום שבו המכונות היו אמורות להשתלט על העולם, ובאותה הזדמנות גם להיקשר רגשית לשווארצנגר! סוף טוב הכל טוב? טוב, לא ממש, כי בסרט החדש, השלישי בטרילוגיה, אנו מגלים שיום הדין לא באמת נמנע, אלא רק נדחה... וכך שוב נשלחות להן מכונות מהעתיד! הפעם את המכונה הרעה משחקת קריסטינה לוקן - כן כן, אישה! ועוד איזו אישה... אישה המסוגלת לפצח את כל גופו המתכתי של שווארצנגר (אשר משחק גם הפעם את הרובוט הטוב-לב), אם רק תרצה בכך. אך זוהי לא המטרה של קריסטינה, היא לא מחפשת את שווארצנגר - אלא את הסגנים של ג'ון קונור. כלומר, סגנים לעתיד, כשקונור יהיה ראש המחתרת אשר תציל את העולם משיעבוד המכונות, חייב שיהיו לו סגנים, לא? "ולמה היא לא מנסה לחסל את ג'ון?" אתם שואלים, ובצדק רב. אז מה מסתבר? שקונור החביב נהיה מאוד פרנואיד מאז שעזבנו אותו בסרט השני, והוא מחליט לחיות חיים של נווד. בלי טלפון, בלי טלוויזיה, בלי כלום! העיקר שמכונות ההרג הללו לא ימצאו אותו... אבל הם כן מוצאים אותו, לא בכוונה אומנם, אך בכל זאת... כאן, בעצם, מתחיל הסרט. אנו עוברים לכשעתיים של אקשן טהור, מלווה במרדפי מכוניות, מכות, ופעלולים מרהיבים. העלילה לא ממש מובנת, ויש בה הרבה חורים, אבל זה באמת לא משנה אם אנחנו יכולים לראות את ארנולד שווארצנגר בבגדי עור ומשקפי שמש,בעוד הוא מכסח כמה ישבנים...! וזהו בעצם מטרתו של הסרט, לא לגרום לכם לחשוב על משמעות החיים, ולא בכדי לתת אמירה חברתית נוקבת, אלא בסך הכל לגרום לכם לצחוק ברגעים המתאימים, או להגיד "וואו!" בסצינות הפעולה המרהיבות. אז האם חזר, באמת חזר? שווארצנגר, 56, היה עסוק בשנים האחרונות בסרטי אקשן, שאיך נגיד? לא-ממש-הצליחו... בלשון המעטה. אך הפעם, למרות גילו המופלג, הוא חוזר ובענק! והוא עושה את מה שהוא עושה הכי טוב שיש! תגידו מה שתגידו, מלך - נשאר מלך.

טוב תן לי לתקן אותך:

הסרט הזה דווקא לא כל כך מצליח ושווארצנגר חוזר ובגדול בשביל לירות הרבה וזהו! סרט נחמד (אפילו אם לא ראיתי) אבל הסרטים האחרים שלו (ההרבה יותר ישנים) היו מצליחים (כמעט כולם)! שליחות קטלנית 1+2 מצליח, אחרון גיבורי הפעולה מצליח, שקרים אמיתיים מצליח, קונאן הברברי (מאוד ישן) נחמד, באטמן ורובין היה די טוב וכו'..... בקיצור שליחות קטלנית לא עשה אותו מפורסם וגם לא להיות כמה פעמים מר עולם (האיש החזק בעולם)

אמממ כמה דברים...

1- ברוב הסרטים כל מה שהוא עושה זה לירות הרבה לא? הקטע זה לעשות את זה בסטייל...
2- הסרטים החדשים שהוא הוציא לא הצליחו כל כך... כל הסרטים שציינת היו ישנים חוץ באטמן ורובין שאומנם הצליח אך ארנולד לא עשה שם תפקיד סטנדרטי לפי דעתי... חוץ מזה ש"אחרון גיבורי הפעולה" לפי מיטב ידיעתי היה כשלון. 3- הסרט הצליח בקופות!

LadyLuvJess

New member
למה חורים?.. לא היו חורים בעלילה...

אני דווקא הבנתי אותה... לפי מה שאני זוכרת... אז אפם יש שאלות או משו אני אענה בסבבה... ועוד דבר.. הסרט היה פסדר יעני נחמד.. מאוד אפילו.. אבל הוא היה קודם כל כמו שליחות קטלנית 2... חוץ מהעובדה שזאת הייתה אישה.. אהבתי אבל איך הוא עשה בסוף "you are beeing terminated" חחח איזה משפט יפה!!!! אבל הסרט היה משעשע.. אבל לא משו רציני או משו כזה... סרט נחמד... לא הסרט הכי טוב שאפשר היה לצפות... סרט ממש טוב למשל.. היה שודדי הקאריביים.. אבל אני לא בטוחה שזה נכנס לקטוגריית האקשן במלואו.. למרות שהיו שם קרבות וזה.. אבל בלי קשר זה היה סרט מ--ה--מ--ם!!! יותר טוב משליחות קטלנית שלוש.. שהיה כמו הקודם ולא משו חדש ומסעיר כמו שכולם ציפו...

דווקא לפי דעתי הסרט חידש...

ואי אפשר להשוות בין "שודדי הקאריביים" ל"שליחות קטלנית 3"! זה כמו להשוות בין שר הטבעות (הסרט) למאטריקס!

LadyLuvJess

New member
או קיי.. לא השוויתי...

והלירות "בסטייל" כמו שאמרת... הוא עשה את זה גם בסרט הקודם.. כאילו.. הסרט היה יפה אבל שוב, כמו הקודמים. ובקופות השרט הצליח כי עשו לו הרבה יחסי ציבור ופרסמו אותו כבר מזמן אז כשהוא כבר הגיע כולם חיכו לו והלכו לראות.. אבל זה לא אומר שהסרט טוב.. כי דווקא בביקורות וזה הוא ממש לא הצליח... ד"א.. ייצא רביעי בסדרה? או שפה זה נגמר?

אממממממממ...

1- הוא יורה "בסטייל" בכל סרטיו... 2- הוא לא כמו הקודמים בזכות הסוף השולת שלו!!! 3-נכון שהוא הצליח בגלל יחסי ציבור ושליחות קטלנית 1 ו2 - אבל זה לא גורע מההישג! סרטים בסגנון של שווארצנגר הם דינוזאורים בהכחדה... 4- כמו שזה לא אומר שהסרט טוב בגלל שהוא הצליח, זה לא אומר שהוא טוב בגלל הביקורות... בכל מקרה, אני אהבתי... לא יותר מדי אך עדיין אהבתי... 5- סרט רביעי? אולי... שווארצנגר לא מכחיש, אך הוא גם לא מאמת

רביעי לא יהיה אבל...

אולי סרט שני לשקרים אמיתיים יהיה שאגב זה סרט נהדר!!!! וגם פגיעה הקפית היה לא רע. ואהבתי מאוד את "אחרון גיבורי הפעולה"!

Plok2

New member
פגיעה הקפית היה מזעזע

רעיון טוב אבל סרט דפוק

LadyLuvJess

New member
נו... ומה אני אמרתי כל הזמן הזה?!

שאהבתי.. אבל לא יותר מדי... כל מקרה.. סבבה ותודה על המידע בנוגע לרביעי...

DesertRose1

New member
זה לא סרט כזה!!

לא ראיתי את מס' 3. אבל ראיתי את קודמיו... אני אישית ממש אוהבת את ארנולד.. בייחוד ברמבו...... ושליחות קטלנית היה סרט נורא טיפוסי.. אהבתי את 1 ו2 אבל כמה אפשר להוציא???

אתה צודק../images/Emo45.gif שוורצנגר...

שיחק בקומנדו (סרט ישן בו הוא מציל את הבת שלו) ובהטורף (נילחם במפלץ) אבל ברמבו שיחק סטאלונה (בשלושתם) וסתם שתדעו בשלישי שיחקו שם שחקנים ישראלים.

DesertRose1

New member
זה תמיד קורה לי!!!

אכשהו אני תמיד מתבלבלת בין שניהם... סורי! נ.ב. קומנדו סרט מצויין!!

לא ממש!

אהבתי אותו וכל זה אבל הוא פשוט יותר מדי מגוחך!!! באמת- בנאדם אחד הורג צבא שלם במכונת ירייה, סכין קומנדו, משגר טילים ואגרופים? חחח אין יותר לא הגיוני ומציאותי מזה!

DesertRose1

New member
אני אוהבת לא גאוני ולא מציאותי!

זה הכי שווה!! גם מטריקס לא מציאותי. אבל מטריקה גאוני ביותר!!!!!!

חוששני שאני לא מסכים איתך...

קודם כל, שליחות קטלנית 3 זה אחלה של סרט! הוא אומנם סרט אקשן טיפוסי אבל הוא תומצת היטב! דבר שני, כל הקטע במאטריקס שזה דבר שיכול לקרות במציאות! זה אמור לעורר בך מחשבות...

Plok2

New member
כל הסדרה מחוררת

קחו לדוגמא את הפרק הראשון, ג'ון 'ונור שולח את חברו ריז להגן על אימו, פתאום חברו ריז XXX את אמא שלו ונהיה אבא שלו? חחח דבר כזה אמור למנוע את קיומו של ג'ון, והילד שלה אמור להיות מישהו אחר עם אופי שונה ומראה שונה. בכלל הכל מחורר בסדרה הזאת, אבל זה קצת מפריע, לא יותר

למעלה