שליחה ברשת באמצעות JAVA

שליחה ברשת באמצעות JAVA

היי, לא יודעת אם אתם זוכרים אותי- לפני חודש ברך שאלתי שאלה דומה... סיפרתי על כך שאני בונה משחק בJAVA, שיהיה בעצם אפליקציית JAVA שמשתמש הקצה יוריד למחשב שלו וישחק. אני רוצה שאת התוצאות הוא ישלח ברשת (כלומר- יהיה קובץ עם כל התוצאות של המשחקים האחרונים. בכל פעם שמשתמש ילחץ על "התחל משחק", תהיה בדיקה אם יש חיבור לאנטרנט. אם כן,יהיה מעבר על הקובץ וכל התוצאות שעדיין לא נשלחו ישלחו כעת.) אני רוצה שבקובץ שנמצא על גבי הWEB יקלטו הנתונים- או בתור מסד נתונים, או בתור קובץ TXT. אנשים טובים פה הציעו לי להפוך את המשחק לAPPLET- זה לא ישים, כי אני צריכה שהתוצאות ישמרו גם במחשב הקצה, מה שלא מתאפשר בAPPLET. כמו כן, אני רוצה שאפשר יהיה לשחק גם ללא חיבור לאינטרנט... ועכשיו לשאלה- בהתחשב בעובדה שאתר האינטרנט שלי אינו שרת ממש, אלא רק שטח אכסון- איני יכולה ליצור תוכניות של שרת- לקוח. הדרך היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא הרצה של קובץ HTML באמצעות JAVA, שישלח את הנתונים לקובץ ASP. זה בכלל אפשרי? או שאולי למישהו מכם יש דרך יצירתית אחרת? תודה רבה...

voguemaster

New member
בשביל לשלוח נתונים

לדף עם server side script את לא צריכה קובץ HTML, את רק צריכה לקרוא לסקריפט המבוקש. דוגמא בסיסית:
http://hostname/script_name.cgi?Player=<player_name>&Score=<player_score> ...​
ישים גם ל-ASP כמובן. אפשר גם להעביר פרמטרים שהם hidden שלא יופיעו ב-URL אבל בכל מקרה אם הנתונים הם במבנה דומה לזה, כל מה שצריך זה לעשות POST עם הפרמטרים לסקריפט הנכון בצד השרת.

Elius2

New member
How can you send data on post ?

Without using HTML file ofcourse, I would like to know the post syntax or something like that.​

אלדד28

New member
תלוי בשפה ובמערכת ההפעלה

בסביבת WIN32, יש לך ב-MFC למשל class-ים שמיועדים לשליחת בקשות HTTP וקבלת תשובות לגביהן.

למעלה