שלט ל אזעקת MVP 996

אגב מושון 2

לאחרונה האזעקה מופעלת כמה דקות אחרי הדריכה בלי קשר לכלום. מפעיל אותה מחדש והכל בסדר. מה אני עושה לא נכון?

גיקסר

New member
מה מראה הצג ?

נקלתי בכמה אופנועי שטח בעיקר, שלאחר נסיעה הסעפת והאגזוז יוצרים רעשי התקררות "פקפקים" אם הגלאי זעזועים רגיש מאד זה יכול להפעיל. תסתכל מה מראה הצג, ותראה מאיזה גלאי זה ותכוון את הרגישות בהתאם. או שתקפוץ ונבדוק

Red Ross

New member
תראה, אני חייב לציין שבסה"כ אני די מרוצה מהאזעקה. יש לי אותה כשלוש שנים שבמהלכם גם לאחר תקופות של שבועיים-שלושה שהאופנוע עמד, לא הייתה בעיה להניע אותו והאזעקה לא "גמרה" את המצבר. בזכות הביפר, אפילו תפסתי פעם אחת זוג גנבים "על חם"! אבל, מסך הביפר, לדעתי הוא כן החוליה החלשה. שתי נפילות מגובה של מטר (פעם החליק ממושב האופנוע ופעם נפל מכיס המעיל), גרמו לסדק/שבירת המסך. לאחר הנפילה הראשונה רכשתי שלט, אך לאחר הנפילה השנייה, אני יכול לאשר את מה שכתבת, גם אם הוא יפול לי עוד 97 פעמים כלום לא יקרה -כי הוא ממילא כבר שבור!
אגב, בשני השלטים שהיו ברשותי, לאחר כשבוע-שבועיים של שימוש ניתק הפלסטיק מעל המסך, אבל אני לא קטנוני וקצת דבק מגע בפינות סידר את העניין... בסה"כ במהלך התקופה הזו, השלט נפל לי שלוש פעמים, מתוכן פעמיים נשבר, מהסטטיסטיקה הזו אני פשוט מסיק שהוא מאוד עדין. לרכוש שוב פעם שלט, לי אישית, האמת, כבר לא נראה משתלם אלה אם כן ייצא דגם חדש ומשופר(?), לגבי התיקון/שיפוץ, חידשת לי... נחיה ונראה.

גיקסר

New member
אני חייב להסכים איתך

השלט אכן הוא חוליה חלשה מאחר ויש לו צג LCD. אני מכיר לקחות עם שלט כבר שנתיים ולא קרה כלום למרות שנפל עשרות פעמים כמו האייפון שלי שנפל לי לא מעט על המסך ולא קרה לו כלום. אבל אני מכיר לא מעט לקוחות שנשבר להם השלט אחרי שבוע כמו לקוחות אייפון שנשבר להם המסך ביציאה מהחנות אחרי שרכשו אייפון. צג LCD זה דבר רגיש שאי אפשר לחזות מתי ישבר בנפילה. יש נרתיק עור שמצליח לספוג 40% מהמכה.

h a j b i

New member
לא צריך להגזים

השלטים שלי לאזעקת רב בריח הקודמת החזיקו 4 שנים במהלכם אחד מהם הפסיק לעבוד ותוקן (מגעים או משהו בסגנון). הנוכחי הועבר אליי מבעל האופנוע הקודם ועובד ועובד כשנתיים. מעולם לא נשבר לי המסך.. והוא נפל, אפילו הרבה (בכל זאת הוא מחובר לצרור מפתחות
) למרות זאת, הייתי דואג בכל זאת לשלט גיבוי (אובדן?). אתה יכול לשקול לרכוש שלט פשוט יותר ללא LCD שישמש אותך למקרה כזה עד שתקנה שלט חדש (או שתתקן את הישן אם הפסיק לעבוד).

Zrex

New member
הערת את המחפרון באגר שלי וחפרתי קצת

אמרתי באמת למה שכולה שלט כזה יעלה מעל 250 ש"ח התקשרתי לDHL (יש לאחי עסק שעובד איתם) ענו לי שאם אביא שלט אחד לא אלם שקל למדינה וזה יגיע עד אליי במטעפת פצפצ מיוחדת. וגג משלוח דרך דואר רגיל במדינה שאזמין ממנה לא יעלה על 40 ש"ח. אז אמרתי לה שמוכרים שלט כזה בארץ במעל 250 ש"ח ובחו"ל עולה חצי בערך אם לא פחות. היא בדקה בשבילי עוד משהו ואמרה שעל חלקי חילוף לאלקטרוניקה מעל 10 יחידות זה נחשב מסחרי ויש מיסים של 33% לפני מע"מ.

Rhinovirus

New member
שלי במשך כ 3 שנים - 3 תקלות כולל מגעים ומסך

הכפתורים הפסיקו לעבוד (מגעים) - תוקן במסגרת האחריות כל המסך השחיר (ולא בעקבות נפילה, ז"א נפל נפילות קטנות כמה פעמים אבל שום דבר דרמטי והמסך לא השחיר מייד לאחר נפילה) - הוחלף בעלות מלאה, לא זוכר כמה זה יצא... הפלסטיק שמכסה את המסך התנתק ונפל - לא טרחתי לתקן. סה"כ אפשר לספור על יד אחת כמה פעמים השלט החליק לי מהיד, ושאר הזמן הוא בכלל בתיק ואפילו לא מטלטל בסוויטצ או חשוף לפגעי מזג האויר... אז כן, השלט הזה יחסית רגיש, ובהחלט כדאי להחזיק ספייר - אפילו אחד ללא מסך, כמו המלצת.

AVNER XR

New member
מי נותן לאזעקה רק שלט אחד?וגם המחיר שרשמת

מופרך ,טוב שבא גיקסר ותיקן לגבי עלויות מדוייקות.

שלט ביפר חדש עולה כ-250 ש"ח כזכור לי

זה אומנם לא 300 ש"ח כמו שרשם פותח השירשור, אבל זה לא רחוק. קל להבין שהוא התכוון לשלט הביפר (ראה את תגובתו ללינק שצרפתי למעלה), שאכן מגיע יחיד עם האזעקה, בנוסף לשלט גיבוי ללא מסך LCD. בסה"כ ה-MVP996 מגיעה עם שני שלטים.

Dr.happy

New member
הסבר

השאלה המקרוית הייתה כמה עולה שלט חדש וזה כן 300 שקל כמו שמשה כתב לי נראה יקר לשלם על שלט אפילו כשלט שני 300 שח שזה כ 30 אחוז מערך האזעקה בסך הכל שאלתי אם מישהו מכיר חנות באיבי שמוכאת את השלט יותר בזול לא יותר מזה זה הכל בלי לפגוע באף אחד או לעצבן אף אחד לי נראה יקר שלט חדש 300 שח זה הכל

גיקסר

New member
גם לי נראה יקר מאד

לשלם עבור שלטים לאזעקה למכון התקנים למרות שהאזעקה עוברת ומקבלת תקן. אבל יש להם תשובה לכל דבר כולל תשלום מכס כפול כמעט מהאזעקה כי זה חלקי חילוף. וכמבון משרד התקשורת דורש את שלו כי השלט הוא בתדר 433MHZ והם חייבים לבדוק תמיד תמיד שלא נפריע לתדרים אחרים. כאילו שנפיל את מטוסי נתב"ג. לכן הצלחנו להביא שלטים מחודשים מהיצרן בעלות של כמעט חצי. אתה בא ונותן שלט מכוסח מכל הכיוונים משלם 120 +- ויוצא עם תקין לחלוטין שנרהא חדש.

למעלה