שלט ל אזעקת MVP 996

Dr.happy

New member
שלט ל אזעקת MVP 996

למישהו יש מושג או לינק אם אפשר להזמין את השלטים האלו באיביי? שלט ל אזעקת MVP 996 לרב בריח הם מיוצרים בטיוואן כך שבטוח אפשר להזמין מחול כי לשלם על שלט בודד 300 שקל זה מגוחך תודה לעונים לא חייב להיות רק מאי ביי כל אתר מחול אחר

Zrex

New member
תנסה מדוד EBAY בלינקים המצורפים

מצאתי את זה http://stores.ebay.co.uk/Sounds-Great-USA/Replacement-Remotes-/_i.html?_fsub=825585012&_sid=213603762&_trksid=p4634.c0.m322 תשלח לו תמונה של השלט אולי יש לו משהו שיתאים אבל מבחינת מחיר נראה לי שזה הגיוני http://stores.ebay.co.uk/Keyless4u/KEYLESS-REMOTES-/_i.html?LH_TitleDesc=1&rt=nc&_nkw=lcd&_fsub=3&_sid=54010195&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1 זה מוכר גם יד שניה אולי תמצא אצלו

liquidspice

New member
נראה לי שאיך שלא תהפוך את זה, תישאר ב300 ש"ח

בהנחה שאתה משווה לאותה רמה של שלט.... עברתי על הקישורים ונראה לי ששלט+משלוח+התאמה (לא בטוח שבכלל מתאים), יעלו הרבה יותר מ300 ש"ח. לא רואה פתרון זול יותר מכלבוטקס.

Dr.happy

New member
בדיוקקקקקקקקקקק

כזה לא הבנתי אם הם מוכרים או מייצרים אותו יש לך מושג מקסימום אני אשלח להם מייל תודה

אני לא בטוח שאפשר לקנות אותו כלקוח פרטי

אלא רק כמפיץ או יבואן, אבל שווה לנסות.

הוא מיוצר ע"י חברה בשם Wintecronics Ltd

או Wintec בקיצור. נראה שכל האזעקה מיוצרת ע"י החברה הזו.

Zrex

New member
התאמצתי עוד קצת בישבילך

http://www.dcperformance.co.uk/cheap/23037/wintec-remote-start-alarms/lea826_fob.html אחרי שראינו שזה שם היצרן מצאתי את זה אני מאמין שיהיה לו גם לאופנוע שלך אבל המחיר נראה לא רחוק מהארץ אם בכלל 45 פונד לפני משלוח.

Dr.happy

New member
השלט שונה מהלינק המקורי

יש כאן ציור של רכב וכפתורים אחרים

Zrex

New member
כן אבל זה אותו יצרן ונראה ממש דומה

שלח לו מייל ותראה ודרך אגב אני זוכר שמחיר של שלט כזה היה פחות מ 300 ש"ח יותר לכיוון 250 ש"ח אולי באמת תבדוק בכלבוטקס

Dr.happy

New member
קודם כל

תודה רבה על העזרה מה שמוזר לי שקראתי בעבר המון הודעות בפורום על אנשים שחיפשו שלטים כאלה האזעקה הזאת קיימת כבר הרבה זמן רוצה להגיד לי שאף אחד לא מצע עד היום שום דבר כזה באינטרנט ? כולם קונים מהיבואן ?<

Zrex

New member
נראה לי ששלט זה לא משהו אוניברסלי

בגלל שזה ביפר הוא מסתנכרן מול המערכת הזו בלבד. כאילו שיצרן אחר של אזעקת ביפר לא יכול להתאים את השלט הזה לדגם שלו בלי לבצע שינוי בתוך האזעקה. אני יכול לספר לך ששלט לשער חשמלי עולה 150 ש"ח ואין בו צג ושום מידע

vmisha

New member
זה שחזותית הוא נראה זהה

לא מבטיח שהוא יעבוד עם האזעקה של פותח השרשור.

Dr.happy

New member
טפו טפו

לא קרה לא כלום פשוט אזעקה חדשה שלט אחד אני רק קורא בפורומים כל הזמן כמה השלט הזה רגיש נפםילה קטנה ונשבר המסך אז אני בודק אופציות שאם יקרה משהו חס וחלילה לדעת למה אני נכנס ואם יש משהו זול אז הייתי קונה לגיבוי

גיקסר

New member
אתה טועה לגבי כל מה שרשמת

השלט הוא מסוג LCD כמו בפלאפון, תשמור עליו שלא יפול הוא לא ישבר אל תשב עליו הוא גם לא ישבר. יכול ליפול לך 100 פעם ולא יקרה כלום. תיקון LCD עולה בין 90-120 ש"ח. שיפוץ שלט מלא עולה 140 ש"ח כולל מארז חדש אם הולך לאיבוד/טובע באסלה/נשרף בטוסטר אז תצטרף לקנות חדש. מקווה שלא תצטרך אף אחד מהם לעולם.

Abraham A

New member
אגב מושון,

יש אפשרות לעשות טרייד אין לשלטים ? יש לי כבר 2 שאינם תקינים.

למעלה