שלט יס מקולקל

moonchild00

New member
שלט יס מקולקל

היי לכולם, כן הגיע כנראה זמן השלטים שלי, יש לנו נכון להיום 3 שלטים, בהפרש של כמה שבועות הם התחילו לעשות בעיות, ברמה של כפתורים לא עובדים, נדרשת לחיצה ארוכה וכו' (בדקנו בטריות). אנחנו מנויים ביס כ 3 שנים לפחות ומאז ועד עכשיו לא הייתה שום בעיה ברמה של ממירים או שלטים. אחד מבני הבית התקשר ליס ודיווח על השלטים התקולים, מיס הוא קיבל תשובה שהוא יכול לקנות בדואר ב 50 ש"ח. (3 שלטים 150 ש"ח !) אחרי עוד קצת שיחות איתם הוסכם על 50% הנחה. (75 ש"ח אחרי הנחה ל 3 שלטים), קראתי בפורום שיש אנשים שהחליפו להם בחינם כשזאת הייתה הפעם הראשונה, השאלה האם שווה להתעקש? או שזה מצריך יותר מדיי אנרגיות כבר? כי אני דיברתי איתם מהעבודה כי שעות המענה הטלפוני שלהם אלו כמובן שעות העבודה שלי, ואני לא ממש יכול לשבת בעבודה עם יס על הקו...

זה לא לקנות, זה להחליף. ליס יש שרות של החלפת שלט דרך דואר ישראל. על היעילות של צורת מתן השרות הזה, ניתו להתווכח, וכן גם על המחיר שנגבה, שברובו כנראה הולך לדואר ישראל. כשאני נזקקתי לתיקון, הלכתי, שלמתי והחלפתי, ושכחתי מזה.

moonchild00

New member
קראתי באיזה מקום טענה שהשלט הוא חלק מהמיר וכמ

וכמו שאת הממיר יחליפו יס אם יתקלקל אז יש להם אותה אחריות בדיוק על השלט... בכל מקרה כנראה שאני לא הולך להתעסק איתם, אין לי כוח לריב איתם שעות בשביל 75 ש"ח.... בסה"כ כן המחיר סביר, אבל בחברה המתחרה אני יודע שמחליפים בחינם... (הוט...)

2keren

New member
ורק לדרך אגב

גם בהוט השירות הזה עולה כסף. אני לא יודעת כמה... אבל חינם זה לא

2keren

New member
המחיר בהחלט סביר

בהתחשב בעובדה שיש לכם את השלטים כבר 3 שנים, ושלט זה מוצר שכן מתקלקל כל כמה זמן... נופל, נחבט, יושבים עליו, שופכים עליו וכו'. לפי מה שאני יודעת יס נותנת אחריות לשלושה חודשים הראשונים, אחר כך הם לא באמת יכולים לדעת מה עשית עם השלט בבית, זה מוצר שקצת קשה לתת לו אחריות לתווך ארוך.

iec

New member
מה זאת אומרת שיס נותנת 3 חודשי אחריות?

זה שלי או שלהם??הם משלמים לי או אני להם....אי לכך הם צריכים להחליף חינם...הוא משלם מחיר גבוה על השירות שלהם...שיתנו שירות......!!! רק כסף הם יודעים לקחת. עצוב לשמוע שמסכימים עם יס....פראיירים לא מתים..רק מתחלפים!

DeadGardens

New member
.....

עצוב לי לשמוע שיש עדיין את הלקוחות הישאליים המכוערים שחושבים שהכל מגיע להם כי הם משלמים *טפו* שקלים בחודש ושכולם גונבים ממנו. 50 שקלים בשביל שלט שמחזיק ל3 שנים זה מחיר סביר בהחלט, תפסיקו לבכות על כל דבר שלא מגיע לכם בחינם. ואגב, השלט לא שלהם השלט שלך אתה לא "משכיר" אותו. לפחות אצלינו זה ככה. ולא כל דבר הם חייבים להחליף בחינם כי א-ת-ה משלם על השירות הבסיסי. לך תדע ואם השלט נדפק כי הוא נפל לך על הרצפה ונשבר? מה הם אשמים?

sailor

New member
אתה כותב שטויות

שלט טוב יחזיק 5-6 שנים ואילו אלה מתקלקלים במקרים רבים כבר בשנה הראשונה. אם היו מפרידים כמו שצריך את מחיר הציוד בשכירות או בקניה מהמחיר הכולל של החבילה, אנשים היו קונים ממיר בחנות ומשלמים פחות לחברות הלוין והכבלים. הציוד הזה הוא "מתנה" בדיוק כמו שידרוג טלפון "חינם" בחברות הסלולר.

2keren

New member
מה?

הם צריכים להחליף לך?! למה שהם יחליפו לך אם אתה הפלת את השלט ושברת אותו. יס לא יכולים לדעת מה אתה עושה עם השלט בבית ולכן זה מוצר שאין אחריות עליו (בניגוד לממיר). בדיוק כמו שאם ישבר לך הפלאפון אתה לא תקבל מכשיר חדש בחינם. או שאתה משלם על ביטוח במשך כל ההתחייבות שלך או שפשוט תשלם על מכשיר חדש. השלושה חודשים הראשונים אלו חודשי אחריות שבהם אתה יכול לקבל זיכוי על השלט במידה והוא מתקלקל. מעבר לזה, פשוט כדאי שתתחיל לשמור על הדברים שלך.

iec

New member
מאיפה נפלתם תגידו???

מי אמר לך שהשלט נפל לי? הוא נראה חדש אך אינו עובד!! אני דואג שהוא יהיה מנויילן...אבל את יודעת להיכנס לפורום ולכתוב שטויות...איפה כתבתי שהוא נשבר???? אין שכל אין דאגות... ולגנים המתים: אתה אומר שכשאפסיק את המנוי השלט ישאר אצלי?? מאיפה אתה יודע ? אני לא קניתי את הממיר..אני משכיר אותו...והרי לא ניתן להפעילו ללא השלט... שירות בסיסי?אתה ילד או סתם אהבל? אני משלם 280 ש"ח לחודש שזה המון כסף (לפחות בשבילי) ואני הישראלי המכוער?? אתה אולי מתכוון שאתה הישראלי הטיפש שכותב שטויות בדברים שהוא אינו מבין אך מתיימר להראות עצמו חכם... אם 50 ש"ח נראה לך סכום אפסי בשבילי...כמה זה בשביל חברה שמגלגלת מליארדים... וקונה כאלה באלפים??????? שב תנוח..פיפי ולישון..אתה ילד.

2keren

New member
זאת בדיוק הנקודה

אני לא יודעת מה עשית עם השלט, יס לא יכולה לדעת אם הוא נפל או נשבר או סתם התקלקל, ובדיוק בגלל זה הם לא נותנים לך אחריות על זה - כי הם לא יכולים לדעת!

moonchild00

New member
וממיר לא יכול ליפול?

ממיר גם יכול ליפול, או העמידו עליו משהו, או ששפכו עליו משהו.... אם רוצים גם ממיר אפשר להרוס, אבל השלט לא נהרס בכוונה, לפחות לא אצלי, לא שופכים עליו דברים או זורקים אותו, 3 שנים הוא החזיק מעמד, תקופה לא קצרה אבל בכל זאת.... החברות האלו יודעות לצטט לך את החוזה שלהן כשהן רוצות לקבל ממך משהו אבל ברגע שאת מבקשת לראות איפה זה כתוב בחוזה פתאום הם איבדו אותו, לא יודעים לאן להפנות.... אז כששואלים מה כתוב בחוזה לגבי השלט אני מצאתי התייחסות שהשלט הוא חלק מהממיר ולכן -> יש לעיו אחריות של החברה.

dani666

New member
המחיר אולי סביר - אבל השלט לא

יש לי שלטים בבית שמחזיקים הרבה הרבה יותר. כולל נפילות. אז שיס יטרחו ויקנו ממירים באיכות גבוהה יותר - ויקבלו גם שלט באיכות גבוהה יותר.

למעלה