שלט הוט השתגע?

Borisyo

Member
שלום,

בבוקר שמתי לב שכפתור HOT דולק רצוף עד שנכבה. אבל אם לוחצים על כפתור אחר הוא עוד פעם חוזר להיות דלוק. חשבתי שיכול להיות משהו תקוע בפנים אבל מכיוון שכפתור נכבה לאחר כמה זמן אן לאחר שאני לוחץ כפתור אחר כנראה אין משהו שמפעיל אותו מבלי התערבות שלי.

כאשר לחצתי על + להעברת ארוץ קדימה, זה העביר אותי לממשק VOD ונראה לי לא שמתי לב הוא עשה פעולה כלשהי להזמנת תוכן יכול להיות.

בקיצר, שלט השתגע.
מה עושים עם זה?
איך מאפסים שלט?
הוצאת סוללות לא עושה שום דבר.

תודה

קבצים מצורפים

• 20210729_081243.jpg
    20210729_081243.jpg
    KB 333.9 · צפיות: 0

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שלום,

בבוקר שמתי לב שכפתור HOT דולק רצוף עד שנכבה. אבל אם לוחצים על כפתור אחר הוא עוד פעם חוזר להיות דלוק. חשבתי שיכול להיות משהו תקוע בפנים אבל מכיוון שכפתור נכבה לאחר כמה זמן אן לאחר שאני לוחץ כפתור אחר כנראה אין משהו שמפעיל אותו מבלי התערבות שלי.

כאשר לחצתי על + להעברת ארוץ קדימה, זה העביר אותי לממשק VOD ונראה לי לא שמתי לב הוא עשה פעולה כלשהי להזמנת תוכן יכול להיות.

בקיצר, שלט השתגע.
מה עושים עם זה?
איך מאפסים שלט?
הוצאת סוללות לא עושה שום דבר.

תודה
נראה כמו מגע מקצר כלשהו בלוח המקשים.

פרק את השלט ונקה את הלוח והמגעים (הפחמים) בצמר גפן עם בנזין או אציטון.

אם לא עזר לך על דפ"א ב' כלומר שלט חדש.

בהצלחה.

GoldenEyes

Well-known member
נראה כמו מגע מקצר כלשהו בלוח המקשים.

פרק את השלט ונקה את הלוח והמגעים (הפחמים) בצמר גפן עם בנזין או אציטון.

אם לא עזר לך על דפ"א ב' כלומר שלט חדש.

בהצלחה.
מה זה דפ"א ב' ? זה לא מופיע בדף הבית שלך :)

Borisyo

Member
@צליליתה1 פניתי לתמיכה טכנית בתחילת השנה ונאמר לי ששלט לא באחריות יותר. פניתי לתמיכה טכנית אתמול לשאול איך מאפסים שלט כי לא עובד לי תיקנית. אמרו לי שניתן להחליף שלט וכשאמרתי שנאמר לי בפעם קודמת שהוא לא בתקוף הנציג אמר לי שמופיע שכן בתוקף.

אני יודע... ?
בסוף החלפתי.

GoldenEyes

Well-known member
@צליליתה1 פניתי לתמיכה טכנית בתחילת השנה ונאמר לי ששלט לא באחריות יותר. פניתי לתמיכה טכנית אתמול לשאול איך מאפסים שלט כי לא עובד לי תיקנית. אמרו לי שניתן להחליף שלט וכשאמרתי שנאמר לי בפעם קודמת שהוא לא בתקוף הנציג אמר לי שמופיע שכן בתוקף.

אני יודע... ?
בסוף החלפתי.
ושילמת ? או שהחליפו לך ללא תשלום ?

למעלה