שלט אין מוצא

sharavit

New member
שלט אין מוצא

אני פשוט רותחת מעצבים, תסכול, כעס. כבר לא יכולה יותר לסבול אותו. לא יכולה יותר. אחרי שבוע גיהנום איתו של ריבים (וכשהוא שתוי תאמינו לי שהוא פשוט תת רמה, חוסר שפיות, חוסר הגיון והכל ביחד) - וכשהוא לא שותה ההגיון אצלו לא ממש בגדר הנורמליות. והוא מלחיץ אותי ולא טוב לי ואני מדחיקה ואני מטאטאה מתחת לשטיח. ויש לנו 2 ילדים קטנים - 5 ושנתיים וחצי ואני הולכת לטיפול לבד כי הוא לא היה מוכן לבוא איתי, אבל עכשיו אני לא רוצה בכלל שהוא יבוא איתי. אני רוצה לבד. אני רוצה נורא להתגרש. להיפרד ממנו. לא יודעת איך עושים את זה. יודעת שזה אפשרי. רוצה לדעת שאני אמיתית עם עצמי. לא רוצה להתעורר בעוד 10 שנים, לזרוק אותו לכל הרוחות ולבכות שלא עשיתי את זה 10 שנים קודם. איך עושים את זה? איך חושבים נכון? איך לא מפחדים כל הזמן? כל הזמן אני רק רוצה לבכות ולברוח ואין לי לאן.

אומברה

New member
הדרך היחידה לדעת היא לנסות...

כולנו שואפים ל"תעודת ביטוח" שההחלטה שנקבל היא זו הנכונה והטובה ביותר... אין כזו... יש אנשים הבוחרים לנווט את חייכם תוך כדי לקיחת סיכונים ויש את האחרים שהחיים שלהם מנווטים על ידי "טייס אוטומטי" - הם פאסיביים ומה שיקרה? יקרה... גם אם העולם יתמוטט סביבם, הם יקבלו, אבל לא יהיו מוכנים חלילה ליזום ולהציל את עצמם, כך הם מרגישים בטוחים ו"מוגנים"... זה בידייך לעשות את הבחירה, קחי את עצמך צעד קדימה ותחשבי מה את יכולה באופן מעשי כדי להתחיל לצעוד לדרך בה את רוצה ללכת.

אומברה

New member
תיקון - יש אנשים הבוחרים לנווט את -

חייהם ולא חייכם, כפי שכתבתי.

s h o o s h a

New member
המושכות בידייך

הדרך לא פשוטה אבל אפשרית. אולם, עד שלא תהיי שלמה עם עצמך והחלטית, תישארי 'תקועה' בתוך נישואייך ובעוד 10 שנים ניפגש כאן שוב בהודעה בנוסח דומה עד זהה (כנראה שגם במהלך 10 השנים הבאות). את רוצה לסיים את נישואייך? באמת? תגשי לבית הדין הרבני/בית הדין לעניני משפחה הסמוך למקום מגוריך ותגישי תביעה למתן גט. זהו צעד ראשון. את עדין רוצה לסיים את נישואייך? באמת? תמשיכי בתהליך. לא יהיה קל, אבל אפשרי. את רוצה לסיים את נישואייך? באמת? תתחילי לעשות. הכל פתוח בפנייך. המושכות בידייך. עליך רק להחליט עם את מדהירה את חייך קדימה או נשארת עם מושכות רתומות לעגלה אבל שאינה רתומה לסוסים. בהצלחה

למעלה