שלטי המתמודדים

שלטי המתמודדים

אגב, נאמר לי ע"י אחד התושבים ששילמו לו עבור תלית השלטים של סוסן. מדוע לא פנו גם אלי? גם אני רוצה דמי כיס עבור פיצה והמבורגר למשפחה!! אולי בעצם בגלל שאני נמצא ברחוב צדדי? התנועה בו לא משהו

אירילה

New member
די....די...די עם השטויות

צופה מהצד תתבגר , מספיק עם השטויות האלו , עד שמסתמנת רגיעה כאן אז אתה מפוצץ בלונים בכוונה ? בסופו של דבר אנחנו נמשיך לגור כאן גם בלי פוליטיקה ולא חשוב מי ייבחר ,הרי הם לא ייקבעו אם נגור כאן או לא. אז קח עצה ממני ,תפסיק להקניט . ולעצם העניין , אני גר ברחוב מרכזי ואפילו יש לי 2 שלטים ולא...לא קיבלתי שום תמורה ,אני עדיין מאמין בבחירות הוגנות ולהשמיץ פה ולכתוב דברי בלע לא יוסיף למצב החברתי של הישוב . תזכור שוב, לא משנה מי שייבחר , אנחנו נמשיך לגור ביחד...אז בבקשה....אל תדליק שריפות מיותרות.

נו באמת

אירילה יקר, אותו אחד שאמר לי את זה גר מאד קרוב אליך, וגם בנקודה מאד אסטרטגית. אותו אחד גם לא בעד טימי או שמעון סוסן. יתרה מכך, הוא אמר לי שאם אני מכירה מתמודד אחר שיהיה מוכן לשלם יותר, מבחינתו אדרבא, הוא יוריד את שלטי סוסן ויתלה אחרים. ולידיעתך, הוא לא היחיד!!! כך פועלים הדברים כאן בישובנו, קונים אנשים בכסף. ולגביך, אתה תומך טימי אז אותך הם לא היו צריכים לפתות בכסף. קח לתשומת ליבך.

אירילה

New member
בכל זאת אינני מאמין

יכול להיות שאני תמים , אבל מכאן ועד מה שאתם טוענים..... בכל אופן אני עדיין חוזר על מה שאמרתי קודם אנחנו נמשיך לחיות ביחד לפני ואחרי ,אז בואו ונמשיך לחיות ביחד ,בשקט,כי בסך הכל הכללי אנחנו שואפים לאותה מטרה ששמה לפיד , תנו לבחירות לעבור ולא לקלקל יותר מאשר איך שזה נראה כעת ,קיטרנו....הוצאנו כעסים.....ביקרנו....השמצנו.....די עם זה ,חבל.....

אירילה: הצופה הזה הוא הרב באגד!

שהתחפש למשהו אחר והוא בכלל כמו שאמרו כאן כבר סתם טרול

מבקר לרגע קח לתשומת לבך

אני ממש לא הרב באגד, איני מתיימר לקחת לו את זהותו ואת תפקידו כאן בפורום. כואב לך אישית שאני מעלה דברים אז מה הכי פשוט מאשר להדביק לרב באגד עוד כינוי?

תתחיל להאמין

בנושא הזה אתה באמת תמים אבל הטענות נכונות. ובכל אופן אתה ממש צודק, אנו נצטרך להמשיך ולחיות כאן ביחד. אבל תחשוב לרגע, מה יקרה אם באמת סוסן יבחר, והמצב בלפיד לא ישתפר? אני אתהלך ברחוב ובכל פעם שאגיע ליד ביתו של זה שקולו נקנה בכסף, אני אתחיל למלמל לעצמי שבגלל אנשים כמותו הגענו למה שהגענו, וקיבלנו מה שקיבלנו?

צופה מהצד (רב באגד) ממציא סיפורים

קיוסי כבר אמר עליך שאתה טרול רק מחפש לעצבן אנשים וגם אתה אמרת כאן שזה מה שתעשה כל הזמן אם אתה ככה משקר לכולם כאן אז אולי תגיד למי משלמים???? למה אתה משקר ככה?

מבקר לרגע,

בפעם המיליון, אני לא הרב באגד, אני אחד אחר שקצת מעוצבן ממה שאתה עושה בישוב, כאן זה לא שיקגו וגם לא המאפיה הסיציליאנית. בטוח שכשתגלה ואם תגלה מי אני אז אני אשקול לברוח מלפיד. ולגבי אותו תושב שקיבל כסף, אני לא אכפיש את שמו ברבים, הוא לא אשם הרי יש משפט ידוע "כסף מעוור עיני צדיקים" ותברר את המשמעות אצל החברה הדתיים שלך שאתה מחזר אחריהם ועולה אליהם לרגל לפחות פעם ביום (אני מקבל אינפורמציה גם משם, גם לי יש שתולים - אפילו אצלך, מכל מלמדי השכלתי, והחלטתי ללכת בדרכך בנושא זה - יש ריגול מדיני, ריגול תעשיתי וכו' יש לציין כי חידשת לי בנושא עיכוב וריגול בין שכנים).

למעלה