שלטים לאתר!!!

Miss Understood

New member
אוקי רגע...

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה לעשות אז לא הבנתי במה צריך לעשות, אז תסביר לי בבקשה ואני ישמח לעזור:)

kedeman

New member
תשובות

זה יוצא יום ראשון, אני מניח שאני אהיה שם מהבוקר עד שנסיים זה בהנחה שאצליח להשיג את הציוד..... ובתקווה מה שאני רוצה לעשות זה להכין שם ארבעה שלטי פרסום לאתר למה ארבעה? מד"חים +3* מד"צים ואחרי זה השלטים האלה יתלו במפעלי קיץ האחרים ובמשך השנה הקרובה בארועים תנועתיים (זאת הכוונה) לכן אני צריך אנשים שיבואו לעזור לי גם כדי שיהיו כמה רעיונות למה לרשום וגם כדי שזה יקח יותר מהר

place no more

New member
ואם

רועי בא אז גם אני אבוא בטח גם לי לא יהיה משהו יותר טוב לעשות... אלא אם כן אני אעבוד באותו היום ואז אפשר לשכוח ממני כי התופים שלי יותר חשובים :)

המצחין

New member
תגיד רגע

שי אח שלי, באיזו שעה אתה מתכוון לעשות את זה? אני יודע שאני ב-11 נמצא בתנועה... אגב, איך אתה מגיע לשם?

המצחין

New member
אחותי...

אני לא שולט בזה. מאז שאני עובד בלבנון, אמא שליע ילדה בערך 50 אלף איש וכולם מעל גיל 13 זאת השפה היחידה שהם מבינים אני מתנזל שנדבקתי בנגיף המבחיל הזה של הערסים..

kedeman

New member
חצי שעה אחריך

ואני מגיע לשם... בבוקר עם אמא או אבא בטח לתל אביב ובפנים אוטובוסים או ברגל.... תלוי איפה יזרקו אותי... אני מקווה שיזרקו אותי בעזריאלי ומשם ברגל

THE sky angel

New member
סעמק! פעם שלישית אם עכשיו זה לא שול

שולח לי זה מת!! שי תקשיב אני כנראה יוכל לבוא אז זה אומר שתצטרך לאסוף אותי או מישו מהרכבת כי אני וכיוונים לא ממש ממש הולך אז אז... (ומי כמוך יודע!) אז תדבר איתי!!!!!!!!!!!!!11 אולי אני אפילו אצליח לגרור איתי את יובי או משו... :) נראה!

kedeman

New member
אין לך בגרות????

תבדקי את זה טוב!!!!! כל מי שמוכן - שיודיע לי וניפגש בעזריאלי הנקודה הכי טובה להיפגש

THE sky angel

New member
אני ביא'... הבגרות שלי ב13.

אממ ולא בטוח שאני אבוא.. צריך לבדוק ברגע האחרון.

למעלה