שלחתי מכתב לערוץ 3 ושאלתי אותם אם יש סיכוי שישדרו את העונה הראשונה שוב.. אני מחכה לתשובה..
P paramedic New member 15/3/03 #1 שלחתי מכתב לערוץ 3 ושאלתי אותם אם יש סיכוי שישדרו את העונה הראשונה שוב.. אני מחכה לתשובה..
D daniel pomiki New member 15/3/03 #2 לא ראית את העונה הראשונה? לפי תעתי שידרו אותה לפני כמה זמן בלילה, אבל אני לא בטוח. זה היתה העונה הכי טוב.
לא ראית את העונה הראשונה? לפי תעתי שידרו אותה לפני כמה זמן בלילה, אבל אני לא בטוח. זה היתה העונה הכי טוב.
P paramedic New member 15/3/03 #3 אוף!! איזה מעצבן אני מתה לראות אותה... אני שמחה שהצטרפת לפורום, תהנה...
D daniel pomiki New member 15/3/03 #4 תודה באתי בעיקרון לפורום של מאגיה וכישוף, אבל אז סמתי לב שיש כאן פורום כימאת לכול דבר, אז עכשיו אם גם הישתתף כאן.
תודה באתי בעיקרון לפורום של מאגיה וכישוף, אבל אז סמתי לב שיש כאן פורום כימאת לכול דבר, אז עכשיו אם גם הישתתף כאן.
P paramedic New member 15/3/03 #5 סבבה אנחנו נשמח מאוד!! וגם רעות המנהלת שלנו תשמח נורא, היא כרגע בלונדון. אבל היא נורא תשמח!! בכל מקרה ברוך הבא!!
סבבה אנחנו נשמח מאוד!! וגם רעות המנהלת שלנו תשמח נורא, היא כרגע בלונדון. אבל היא נורא תשמח!! בכל מקרה ברוך הבא!!
E Elicoz17 New member 15/3/03 #6 אם הייתי במקומך לא הייתי מתחיל לראות את העונות 2-ו-3. )))))) ראיתי לפני כמה ימים את הפרק הראשון של העונה הראשונה, ו-גם- יש לי על קלטת מוקלט כמה פרקים של העונה הראשונה.. הפרק הראשון כל כך יפה, ראיתי אותו מיליון פעם ואף פעם לא נמאס.
אם הייתי במקומך לא הייתי מתחיל לראות את העונות 2-ו-3. )))))) ראיתי לפני כמה ימים את הפרק הראשון של העונה הראשונה, ו-גם- יש לי על קלטת מוקלט כמה פרקים של העונה הראשונה.. הפרק הראשון כל כך יפה, ראיתי אותו מיליון פעם ואף פעם לא נמאס.
Q QsomeoneQ New member 16/3/03 #8 דניאל ../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif אני מקווה שיהיה לך ממש כיף פה הייתי שמה לך תמונהשל "ברוך הבא" אבל אין לי אותה פה כי אני בלונדון בכל זאת - ברוך הבא
דניאל ../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif אני מקווה שיהיה לך ממש כיף פה הייתי שמה לך תמונהשל "ברוך הבא" אבל אין לי אותה פה כי אני בלונדון בכל זאת - ברוך הבא
Q QsomeoneQ New member 16/3/03 #14 נוו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בואי כבר ../images/Emo8.gif