שלחתי בקשה...

rarg

New member
ממש לא.

קודם כל המילה "היכרויות" לאו דווקא מתייחסת לאופן רומנטי.
דבר שני, זה פורום ציבורי ולכולם יש מה לתרום בו, רווקים
ונשואים כאחד.. המושגים שלך מוטעים, ואף אחד לא ברח מפה
מעולם כי יש כאן "תפוסים". ואני כתבתי פה עוד כסינגלית,
וזה מעולם לא הזיז לי.
לא מבינה מאיפה אתה מרגיש שזה משנה בכלל...

rachelim

New member
זאת לא דוגמא טובה.

יש לי שני כלבים קטנים כבר 14 שנים. מהנסיון שלי, הציוואווה הוא זה שיציק לדוברמן

תמיד יהיו נשואים, רווקים, גרושים, תפוסים, מחפשים ומה שתרצה...
למה מישהו בכלל צריך להפריע לך לחפש?

צלשלספק

New member
"נשואים מפריעים לרווקים לחפש"?

כיצד?

יש רק דבר אחד שאני לא בעדו בקשר לאנשים שהם בזוגיות או נשואים - אם הם עושים "טיזינג" לאלו שהם לא - זה בהחלט לא מקובל למרות שלא ראיתי את זה הרבה זמן. אכן, הייתי מישהי שעשתה זאת בזמנו, כנראה משעמום - ולי זה די הפריע.

חוצמיזה, מדובר בפורום ציבורי, נשואים ואלו שבזוגיות לצד רווקים וגרושים יכולים לכתוב כאן ללא מפריע וזו זכותם המלאה לעשות כך.

riki23

New member
הכיצד?

אסביר לך מה הפספוס כאן בפורום. הפורום מיועד להיכרויות, ברגע שנכנסים נשואים, הם מתחילים לדון על הנושאים שממש לא קשורים להיכרויות, לעיתים זו ביקורת על הרווקים, וביקורת לא מבוססת כמובן, לעיתים זה סתם בזבוז זמן ונושאים לא רלוונטיים.
ואז כאשר הרווים נכנסים, יש בעיתיות, במקום לחפש בן זוג, אני צריכה לספוג ביקורת או להתגונן מפני אישהנ שואה ממורמרת.
ואתה יודע מה? יש לי בצוות מספיק נשים נשואות שכל השיחות שלהן מסתכמות לנושאי בישול, מה כל אחת בישלה שזה ממש אבל ממש לא מעניין אותי וגם על נושא מה בעלים שלהן אמרו, ואיך בוגדים בהן וכל מיני שטויות.
אז גם כאן אני צריכה לשמוע זאת?

צלשלספק

New member
ככל הידוע לי, הפורום אינו "אתר הכרויות רשמי"

שמתמקד רק בהכרויות. אלא קודם כל במה חברתית שפתוחה לכלל ציבור הגולשים, המיועדת לאוכלוסיה שמעל גיל 30 או לאלו שמגרדים את ה-30 מלמטה ומרגישים ומתחברים להווי הזה - לעולם של בני ה-30 פלוס עם דגש על נושאי ההכרויות, דייטים, סיפורים, התייעצות, מפגשי פורום וכד', הפורום משמש אפיק נוסף להכיר בו אנשים, לרוב דרך הכתיבה שלהם שמשקפת חלקים מהאישיות שלהם, האופי, התחביבים והערכים שלהם, ולא רק למטרות זוגיות "ממוקדות". כפי שציינתי, את החבר הכי טוב שלי הכרתי כאן, לגמרי בטעות וטוב שהיא קרתה.

מה מפריע שזוגות או נשואים יכתבו כאן? כל עוד הם לא עושים טיזינג לסינגלים אין שום בעיה. ולדעתי הזוגות כאן שומרים על פרופיל די נמוך. אגב יש גם קומונת הכרויות די משגשגת בתפוז, והפלא ופלא הזוגות הנשואים שצמחו שם והכירו משם עדיין כותבים ונפגשים יחד עם כולם.
ההשוואה מהעבודה שלך על נשואות שמתלוננות בגידות או בישולים ממש לא רלוונטית ולתוכן של הפורום, לא מבחינת הכתיבה ולא מבחינת האנשים.

riki23

New member
הבעיה

היא שהפורום הזה לא משרת את המטרה שלו, יש אנשים שנכנסים וכותבים סתם, הפורום לא נקרא פורום להיכרות חברתית, אלא להיכרות 30 פלוס, גם ננסכים הרבה מתחת לגיל 30 וזה גורם להרבה בעיות ואי נעימויות

צלשלספק

New member
הבעיה היא, שקל להטיף מוסר מהצד במקום

לתרום ולהפריח את השממה הוירטואלית או לצרף את חברים חדשים (אל תקחי באופן אישי
) או לחילופין - לקחת את מושכות הניהול, שכמעט אף אחד לא רצה לעשות זאת - עד שאדם לב ארי התנדב לעשות זאת, אפילו מחוסר ברירה (כפי שכתב) ויוזמה אישית שלו.

נניח והפכת את הפורום למנוטר (וזה אפשרי דרך תפוז, בדיוק כמו בפורום אופנועים שהוא מנוטר, ששם יש כמה מאות של גולשים פ ע י ל י ם! באופן יומיומי). אז יהיה לך "פורום הכרויות" מת
- בלי זוגות, בלי צעירים שמגרדים את ה-30 מלמטה, בלי נשואים ובלי קוראים סמויים או טרולים או כאלו ששואלים שאלה ונעלמים, עם כמה גולשים שמן הסתם מפוזרים בכל קצווי הארץ תישארי? עשר? חמש עשרה? וזה עוד במקרה הטוב.

הרי גם ככה בספירה מהירה כותבים כאן כ-20 עד 25 גולשים באופן קבוע שחלקם "עונים" על אותם קריטריונים שאת מעוניינת לנטר, והם גם מפוזרים בכל קצווי הארץ מהצפון דרך המרכז עד לדרום.

רק לסבר את האוזן, הצצתי הרגע בג'יידייט, יש שם מעל ל7,000 איש ואישה אונליין. וזה לא "בשעת השיא" שיכולה בקלות לעבור את ה-15,000.

layla8

New member
למה

את חושבת שאנשים נשואים הם בהכרח ממורמרים או מדברים רק על בישול?
הנשואים שרושמים פה מתייחסים לנושאים שעולים לדיון. אלה אנשים שכתבו פה בתור רווקים, ורובם מצאו זוגיות פה, וקשורים לפה חברתית. מלבד הקשר החברתי והרגשי לפורום אין להם ממש סיבה לקרוא דווקא פה.

shayV2301

New member
מה עובר עליך?

הוא לא כתב ולו חצי מילה נגד אף אחד פה בפורום ואת חופשי עפת עליו..
המינימום זה שתתנצלי.אם את לא יודעת,גם קיים כיום חוק לשון הרע ואת עברת עליו.
גם זה שאת נשואה ואת מסתובבת בפורום הכרויות 30+ לא עוזר לך לבנות דימוי של אישה נאמנה..מקווה שהרמז שלי מספיק ברור..

layla8

New member
חחח

בעלי יודע שאני מסתובבת פה. אל תדאג. בכל מקרה הנאמנות בינינו היא עניין שלנו בלבד.
ולגבי לא כתב עלי מילה ועפתי עליו- כשאין לך מושג על מה אתה מדבר עדיף לשתוק.

layla8

New member
שוב אתה פונה אלי?

למה בעצם? אם אני מבזה את עצמי? תן לי לבזות את עצמי בשקט.
השגת את תשומת הלב שלך לה התחננת כבר כמה חודשים. הצלחת להפר את שלוותי. זה מה שרצית לא? אתה שוקד על זה כל כך הרבה זמן...

את משעשעת.

בעיקר את עצמך.

אל תאשימי אותי בטימטום שלך.
וכמו שכתבתי לך כבר ... אבל לפוסטמה כמוך צריך להסביר יותר מפעם אחת -
אני לא מתכוון להתנצל על הסרטים שרצים אצלך בראש
מעולם לא היתה לי אחריות ובעלות על הרגשות (הפתאטים יש לציין) שלך.

תנוחי את ושלוותך
בשלוותה.

layla8

New member
אתה

מנסה ומנסה ולא מצליח להסביר לי. מזל שאפשר להאשים את הטיפשות! (ולא חלילה את המיסכנות שלך).
די. שחרר.

את

לא המדד להשוואת ה IQ שלי.

תתרכזי בלהביא עוד ג'וקים כמוך במקום להגיב בפורומים באינטרנט.

די. שחררי.

למעלה