שלחו

newKiticat

New member
שלחו

אותי מהצבא לעשות בדיקת עיניים לכבוד ועידת מתנדבים, ורק אחרי שהייתי היא מציינת- מיקרואלבומין (?) בכל אופן, הוא עשה לי את כל הקטע של ההרחבה והבדיקה וכל זה. מישהו יודע אם זו הבדיקה?

King of pain

New member
פירורי מידע ... ../images/Emo13.gif ...

מה שאני יודע , ואל תתייחסי לזה כאל מידע קליני מובהק ( המומחים ייתקנו אותי בודאי בהמשך ... ) - בדיקת עיניים , שראוי לכל סוכרתי לעשות לפחות פעם בשנה , היא בדיקה של קרקעית העין , ע"מ לאתר פגיעה בכלי הדם , והיא אכן כוללת הרחבת האישונים ( מסנוור לאללה - חייבים משקפי שמש ...
... ) . בדיקת מיקרואלבומין - גם כן רצוי לערוך לפחות פעם בשנה , ולהקפיד במיוחד לבצע בקביעות החל מ-10 שנים לאחר פרוץ הסוכרת ( טווח הזמן בו הכליות כבר מתעייפות בצורה מסוכנת ) . בדיקה די מעצבנת , למען האמת - איסוף שתן במשך 24 שעות , ובדיקת דגימה מכל הכמות הנאספת ( בתוצאת הבדיקה יש חשיבות גם לכמות הכוללת ) . אני לא כימאי דגול , אבל כמות המיקרואלבומין בשתן מצביעה בצורה כלשהי על תפקוד הכליות . שתי בדיקות אלו , כמו גם בדיקות תקופתיות אחרות ( HA1C , רגליים , לחץ דם וכו' ) חשוב לעשות בצורה עקבית ומסודרת , ע"מ לאתר סיבוכים אפשריים מוקדם ככל האפשר , להימנע מנזקים מיותרים , ולשמור על איכות חיים ובריאות מיטביים - כל זאת במחיר סולידי של יום אחד בשנה עם משקפי-שמש ודלי ...
... בהצלחה בבדיקות , רוב בריאות ואושר , והמשך חורף נעים וחמים ...
...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרסת אותי:

כל זאת במחיר סולידי של יום אחד בשנה עם משקפי-שמש ודלי ...
...ענק אומץ....

newKiticat

New member
אוקיי...

כי לי נאמר בפירוש- בדיקת עיניים- בדיקת מיקרו אלבומין..... לגמרי סיבכו אותי.....

portland

New member
למה סיבכו...?

תבקש לעשות תבדיקה בקופת חולים.... זה בדיקה של חדות עין משהו כזה אני כבר לא זוכר גם ממני ביקשו לעשות את זה הלכתי לקופת חולים תוך שנייה היא אמרה שהכל בסדר וזהו... זה לא משהו רציני...

newKiticat

New member
כי אם היא התכוונה

למיקראו... או מה שזה לא יהיה, אז זה משהו אחר לגמרי.....

למעלה