שלוש שאלות

ny22

New member
מנהל
שלוש שאלות

א. לאחד המתמודדים הייתה פליטה היום שהם יודעים שהפערים בין הזוגות ממש קטנים לפי הלוחות. זה לא משהו שהם לא אמורים לדעת? וגם מה זאת אומרת? כל משימה שהם מגיעים אליה הם צריכים לרשום את שמם ואת השעה על איזה לוח? ב. במשימה של "הבה נגילה", שמתי לב לכך שלא ראו מי נתן להם את המעטפה כל פעם (זה העלה בי את התהייה אם זה מישהו מההפקה או לא...). אז בתואם שאלתי את עצמי איך במשימות מסוג כזה (שהן לא באיזה מבנה סגור או מקום מוגדר כמו המבוך) ההפקה יכולה לדעת שהם סיימו את המשימה? באירופה היה להם את הקטע שהם היו צריכים לצלם ולשלוח, אבל כאן לא היה להם את זה. לכן תהייתי איך בדיוק ההפקה יודעת את זה שהם סיימו את המשימה ואיך היא יודעת שהם עשו את זה נכון... ג. מה הקטע של ה"מונית המסומנת"? מה זה משנה אם אינה ובר לקחו מונית שהיא לא מסומנת? העיקר שהן יגיעו ליעד הבא לא?

EvilStarFish

New member
הבה נגילה ...

גם אני חשבתי על זה... כל זוג היה באיזור אחר של הרחוב ובכל מקום היה סיני שנתן להם רמז... איך הזוגות ידעו בכלל איפה אפשר לרקוד??? נורא מוזר... יש הרבה התערבות הפקה... כל כך הרבה שזה נראה טבעי ואנשים בהכחשה שאין התערבות!!!! לדעתי ההפקה רוצה להעיף את מוטי ופונדק ואני כל כך אבל כל כך רוצה שאוסיכרמית יעופו כבר!!!!!! נמאס לי מהן ומהצרחות שלהן !!!! דייייי כבר נמאסתן אוסיכרמית !!!!!!

KEEK

Member
אין סיכוי שאדל וטום יגיעו לשלב כזה

בלי התערבות (גסה מאוד!) של ההפקה ברור שיש יד מכוונת שם.. לדעתי גם התימיניות מקבלות הרבה הקלות ועזרה.. רואים מי זוג טלוויזיוני ומעניין ועוזרים לו בהתאם..

EvilStarFish

New member
נכון אמרת !

המירוץ הישראלי רוצה לעשות קופה על התוכנית, לשם כך זקוק הוא לרייטינג גבוה, ומינימום הוצאה כספית על המשימות! אז הם שומרים את הזוגות שנראה להם שגם במשימה משעממת מצליחים לבדר, מורחים את ההדחה, לטוס כמה שפחות-טיסות זה נורא יקר... נראה לי סין זה היה היעד האחרון... סין ענקית מלא מקומות ללכת אליהם... חבל רק שהמירוץ מאבד מהטעם שלו, משימות משעממות, זוגות לא מודחים האקשן היחיד לאן הנהג מונית ייקח אותם ....חחחח

How I Disappear

New member
תשובות

א. מן הסתם הם פוגשים את שאר הזוגות במשימות עצמן אז כנראה שהם יודעים שהפער הוא לא כלכך גדול בין כל המתמודדים כי הם ראו את רוב הזוגות במשימה האחרונה והסיקו מכך שהם כולם צמודים .. ב. צריך לבדוק אם כל פעם היה זה אותו אחד שנתן לכל זוג את המעטפה או שזה היה מישהו שונה (אני זוכר שלא הראו את הפנים שלו אבל אפשר לראות לפי החולצה אם זה היה אותו אחד) ג. אני משער שלפעמים יש מקומות מסויימים שיהיה לזוגות קשה מאוד להסביר לנהג מונית אז מלכתחילה מביאים להם מוניות מסומנות שהנהגים יודעים בדיוק לאיפה לנסוע. אבל זאת רק השערה שלי ...

גםצופה

Member
מנהל
כמה תשובות

א- בשונה מהמירוץ האמריקאי למירוץ הישראלי אין תקציב מי יודע ושמעתי שאותם צלמים מצלמים כמה צוותים בשעות שונות... (קצת עקום בעיני...) כך שכנראה המפיקים של המירוץ היו זקוקים ללוחות כדי לתאם זמנים... לראות מתי הם התחילו משימה ומתי הם סיימו אותה כדי לקבוע באיזה מקום הם כרגע... ב. גם אני תהיתי לגבי הסתרת הפנים כנראה שזה באמת משהו מההפקה שנתן לצוותים את הרמז הבא... ג. לגבי המונית המסומנת הם חייבים לקחת אותה כדי להגיע ליעד הבא (כנראה שההפקה עשתה זאת גם כדי להקל על הצילומים כדי לא להתעכב יותר מידי...ראה/י מה קרה בהמשך הלג כאשר המונית הובילה אותם ליעד שונה...) לעתים במידה ולא לוקחים את המונית המסומנת/מטוס מסומן ההפקה יכולה לעכב את הזוג כ'עונש' שהם לא קראו את המשימה עד הסוף... זה קרה בעונה האמריקאית כאשר משהו איחר להגיע לטיסה של ההפקה וטס ליעד בטיסה אחרת והזוג קיבל בהמשך עונש של עיכוב למשך חצי שעה...

"איך בדיוק ההפקה יודעת שהם סיימו את המשימה"?

אולי בגלל שהיה איתם שם צוות צילום מההפקה שצילם אותם עושים את המשימה... :/

פרינז

New member
זה מה שאני גם חושב

כנראה הצלם הוא גם זה שנתן להם את הרמז אחרי שהם סיימו את המשימה. וכמובן שאותו צלם אמר להם אם הם ברובע היהודי או לא, כי אחרת מה הוא היה עושה? כל הרעיון של לעשות את זה ברובע היהודי היה נחמד וגם הריקוד, אבל היה חסר פיקוח על המשימה בשביל שזה יראה רציני. סתם ככה למצוא אנשים ברחוב איפה שרוצים בלי שום הגבלה זה היה מטופש

אבל זה מובן מאליו

הם מלווים תמיד באנשים מההפקה, במונית עצמה אולי רק צלם אבל במשימות ברור שיש יותר מצלם אחד בשביל זוויות שונות, ועוד אנשים שאחראים על סאונד ועל זה שהכל יעבוד כמו שצריך. מה זה משנה בכלל מי נותן להם את הרמז? גם אם יש איתם רק צלם אחד זה מספיק בשביל שההפקה תדע אם הם עשו את המשימה נכון או לא. זאת לא "התערבות של ההפקה", זאת ההפקה עצמה. מובן מאליו שהם יהיו מלווים באנשי ההפקה בכל מקום, אחרת איך התוכנית תעבוד?

פרינז

New member
אני לא בטוח שכל הזמן יש עוד אנשים הפקה

כי אז זה אומר שהאנשים הפקה צריכים להגיע לכל מקום איתם במוניות, והמשימה ברובע היהודי כל אחד היה באזור אחר שם. וכנראה בגלל שזו לא היתה משימה בנקודה מסויימת ששם יכולים להיות אנשי הפקה אז כל פעם שנתנו את הרמז השתמשו באותו הצילום. אם זה לא משנה מי נותן את הרמז אז למה בכלל לקחת מישהי שתהיה השושבינה ועוד מישהי שהיא הכלה ורק היא נותנת את הרמז? זה בגלל שזה מצטלם יותר טוב ואם לא היו הדברים עם אנשים מקומיים אז מה היה לנו בעצם לראות? לא אמרתי שזו התערבות של ההפקה, כל זוג עשה את המשימה פשוט ההפקה חסכה שוב בכסף. אנשים ההפקה לא אמורים להיות בצילומים ולכן לא הראו מי נתן להם את הרמז...

דיברתי על מה שאמרו לפני התגובה שלך

שמישהו אמר שזאת התערבות של ההפקה ומישהו אחר שאל איך ההפקה יודעת שהם סיימו את המשימה... פשוט זה היה בהמשך לדברים שאתה אמרת אז הגבתי את זה לתגובה שלך. תראה, נכון שלא תמיד יש יותר מאיש הפקה אחד, זה תלוי במשימה עצמה ובכמה זוויות צילום ואנשי צוות צריך שיהיו בה, אבל לכל זוג יש לפחות צלם אחד מההפקה שצמוד אליהם, והוא גם נוסע איתם במוניות ויושב ליד הנהג (ככה הוא מצלם את הנהג מלידו ומצלם אותם מקדימה וניתן לראות בבירור שהצילום נעשה מהמושב שליד הנהג והמצלה גם זזה בהתאם לשיחה עם הנהג). מה שהבחור שאל בהודעה הראשונה, זה איך בדיוק ההפקה יודעת איפה הם היו ואם באמת הם סיימו את המשימה, אם לא היה שם מישהו שיתן להם את הרמז. אז מה שאני אומרת זה שזה בכלל לא משנה אם שכרו מישהו מיוחד שיתן את הרמז או שהם קיבלו אותו מסתם מישהו מההפקה, בכל מקרה הם אף פעם לא לבד ותמיד יש איתם לפחות אדם אחד מההפקה שמצלם אותם, וזה מספיק בשביל לדעת איפה הם עשו את המשימה, איך הם עשו אותה, והאם הם סיימו אותה.

פרינז

New member
אני מסכים איתך

מצלמים אותם כמעט כל הזמן כשהם בחוץ. חלק מהזמן ממש ברור שהם מדברים בשביל המצלמה בנסיעה. מה שאני כן חושב שזה מוריד מהערך של המשימות אם אין עוד מישהו מעורב פרט להפקה, אפילו במשימה שהם חיפשו "טניה" נדמה לי הם הראו למישהו אחר שהם צילמו את הבנות. ובכלל המשימה הזו היתה סתם, היו צריכים לעשות אותה נגיד עם צעדים מסויימים או משהו..

שלוש תשובות

א. יש משימות שאתה צריך "להירשם" (למשל עם הסקי) אולי הם התכוונו לזה.. ב. יש איתם צוות צילום.. אני מניח שהצלם הביא להם כשהוא ראה שהם סיימו.. ג. החומה הסינית די רחוקה מהעיר ולא כל מונית מגיעה לשם וזה גם יקר מאוד.. (יחסית)

למעלה