שלוש שאלות ב- poser 4

שלוש שאלות ב- poser 4

1. איך מוספים חפצים לתמונה למשל: אני רוצה שהאיש יחזיק רובה או משהו כזה 2. איך יוצרים אישה??? 3. איך מעצבים את החלקים בגוף למשל: לעשות לו קוצים בשיער או לעשות לו גוף שרירי או לעשות לו חולצה ארוכה או בכלל איך מורידים לו את החולצה???

ranil

New member
Poser למתחילים

קצת סבלנות ערן... ולענייננו משאלותיך ברור שאתה לא מכיר בכלל את היכולת וצורת העבודה עם Poser. לא אוכל להסביר את כל מה שיש לדעת על Poser, אבל אני ממליץ לך לקרוא את ה-Help של התוכנה. 4 Poser היא תוכנה מצוינת. די מדהימה לדעתי. אבל היא איננה מיועדת למידול בתלת. אומנם ניתן לבצעה מידול ב-Poser ( באמצעות המגנטים / Scaling ) אבל כלים אלו מוגבלים מאוד ולא נוחים. Poser נועד לשימוש בדמויות קימות בתלת והצבתם, תוך שימוש במבחר הדמויות ועזרים (תסרוקות, בגדים, חפצים, ריהוט וכו´). ניתן להשתמש במגוון הדמויות המגיעות עם התוכנה, דמויות שיצרת בעצמך (בכלים כדון Max) או דמויות שרכשת לחוד. Poser 4 מגיעה עם מגוון רחב מאוד של דמויות – 5 חמש דמויות, שלרובן כשלושים וריציות בערך + חיות ו"רובוטים". אם ברצונך לרכוש דמויות נוספות (ומתקדמות יותר) תוכל למצוא באינטרנט אתרים רבים המוכרים תוספים ל-Poser כגון www.DAZ3d.com . יש גם אתרים המצאים תוספיפ ל-Poser בחינם. למי שחדש ב- Poser הייתי ממליץ להסתפק בדמויות הקימות – המגוון מרשים. כדי להוסיף לסצנה חפצים שאינם נמצאים בספריית ה-Props, תצטרך למצוא אותם באינטרנט. יש אתרים רבים המציעים אובייקטים בתלת, בחינם, בפורמט DFX או 3DS. ניתן לייבא יבא אותם דרך –File > import > 3D Studio (ראה תמונה מצורפת). לא "יוצרים" ב Poser דמות של אישה – משתמשים בדמות קיימת ( ויש מספר וריציות של נשים ב-Poser) או מיבאים דמות. כנ"ל לגבי בגדים ושיער. ושוב – קרא את ה – Help ( או במילים אחרות – RTFM ! ) רן.

טוב, זה לא יצירת המאה

אבל זה לא כל כך גרוע!!! עשיתי את זה עם Ray Dream אם אתה מכיר וזאת לא התוכנה הכי טובה בעולם לתלת מימד אני מתכוון להחליף אבל בינתיים זה מה שיש לי חוץ מזה זה רק התחלה

ScorpyWriter

New member
טוב, אז זה מדהים!!!

מה אתה רוצה? אתה רוצה בכח שיאמרו לך שזה ענק. אל תנסה להצטדק. כולנו מודעים לזה שזרה רק ההתחלה.זוהי האמת. בלי להעליב.

למעלה