שלוש נקודות..

שלוש נקודות..

והזמן בין פרק א' לב' הרווח שבין הגבר לחולצה.. המרחק בין היד לנגיעה.. הרגע בו נעצמות העינים ועד לתחילת החלום... התזמון הנכון לרגע הנכון.. ההיסוס שמגיע בשאלה השנייה.. החשק שצריך להשקוט לבל ינבול.. שלוש נקודות..או שתיים..ומה הן מספרות.. השקט שבתוך הסערה.. המיים שתמיד ירצו לזרום.. ואני.. עם הזמן בין פרק א' לב'... מה יש בתוך הרווח הזה שבין הגבר לחולצה..בין היד לנגיעה.. לגעת.. "את באה?".. כמעט הושטתי יד אתמול..ולקחתי בחזרה.. ולא ..זה לא שלא רציתי לדעת איך מרגישה נגיעה.. למה ככה.. התשובה בטח תצוץ מתישהו.. וכרגיל.. אם לא הבנתם...אל תתבישו לשאול לא בטוח שאצליח להסביר..

שלוש נקודות

הרווח שבין ההיסוס להחלטה. מישהוא פעם אמר עם יש ספק, אין ספק. צודק הבחור...

destiny36

New member
אופס איזה קטע בדיוק המשפט הזה

עלה לי לראש קודם ועכשו עולה לי המרחק בין הטיפשות ללב

maof

New member
ומישהו אחר אמר...../images/Emo13.gif

למי שיש למה מספיק חשוב...יכול להתגבר על האיך הכי קשה
מעוף

גלי10

New member
כשמספרים

על הרווח הזה ביו הגבר לחולצה - אני תמיד מבינה... הבטחתי לעצמי להכניס פעם גם את המנגינה הזו לאוסף שלי. קחי , זה טעים

לפעמים...

נדמה שזהו..נשארת ברווח הזה שבין החולצה לנשימות של הגבר.. נשארת עם המערבולת בבטן..לוקחת לעצמי..תחושות בלי לגעת.. זה מזוכיסטי..לפעמים..לי. לא היה פשוט יותר לגעת...מקסימום יהיה מגע מחוספס..וטעם מר אח"כ או מתוק..בבוקר...

ב ה י ר

New member
הכל הבנתי

חוץ מהרווח שבין הגבר לחולצה למה דווקא חולצה? איזה חולצה שלו או שלה? איזו חולצה? עם כפתורים פרומים שבית החזה חשוף כמו של הערסים? הבד דק או עבה? אולי בעצם זה סוודר גולף? ואים אין רווח?

בן הקשת

New member
במרחק שבין היד לנגיעה

קיים רק האינסוף והכלום. ואם לא הבנתם, אל תתבישו לשאול. לא בטוח שיהיה לי זמן היום להסביר

maof

New member
יוווווווווו ../images/Emo12.gif

נמצאה נקודת ה...G מעוף

למעלה