שלוש כלבות - שאלה

כוכבית32

New member
שלוש כלבות - שאלה

היו לי שתי כלבות וכלב אחד בתוך חצר מגודרת וגדולה מאוד לפני יומיים הכלב מת אתמול אספתי גורה בת חצי שנה שהייתה עזובה ללא בית הכלבות שלי מגיבות נורא ואיום ואני חייבת לשמור את הקטנה בתוך הבית כדי שהן לא יתנפלו עליה הקטנה מאוד מפחדת מהן ומתחילה לרעוד ברגע שאני מוציאה אותה לפיפי יש למישהו איזה רעיון על איך להרגיל אותן? בתודה....

kasa

New member
להרגיל באופן הדרגתי,

וכמובן - תבדקי את עצמך ואת הגורה החדשה. האם היא לא היסטרית מדי והאם את לא "אמא" היסטרית מדי ?! כלבים בד"כ מאוד חשדניים לחברים חדשים הפולשים לטריטוריה שלהם. עם זאת, הם לרוב יותר סבלניים לגורים, כך שזה קצת תמוה התוקפנות כלפי הגורה. ייתכן שהגורה מאוד מפוחדת ומספיק שהכלבות שלך ניגשות לרחרח אותה והיא מקימה צווחות עצומות (יש לי אחת כזאת...), ואת מיד נכנסת ללחץ ומרימה אותה - כך שהן הופכות ליותר אגרסיביות כלפיה... זוהי סתם השערה שלי ששווה לך לבדוק. בכל אופן הייתי מציגה להן אותה בנפרד. לא ביחד. כל פעם לכלבה אחרת. עושה הכרות "אחד על אחד" בחדר. ובהתחלה כמובן משגיחה. כך באופן הדרגתי תגרמי להן להתוודע אחת לשניה. אני בטוחה שבסוף הן יסתדרו יחד, גם אם בהתחלה יהיו מעט מאבקי כוח... אחרי הכל, הגורה צריכה לדעת מי כאן הבוס, לא ?!

למעלה