שלוש חתונות..

ניקולי

New member
שלוש חתונות..

היא היתה בת 18 ממש לפני גיוס..היה לה חבר שנה וחצי..הוא ביקש ממנה לא להתגייס,ולהנשא לו, היא הסכימה..הם נישאו..בחתונה הוא הרגיש מלך היא הרגישה מלכה..הם נראו אוהבים, כולם רקדו אכלו שרו ונהנו..כעבור מס´ ימים לאחר החתונה סיפרה להוריה דבר מוזר היא סיפרה להם כי אין היא מסוגלת להיות איתו... בהתחלה חשבו שאין היא אוהבת אותו.. אך במהרה נודע להם שהבחור הוא דו מיני..דרשו ממנה להתגרש,היה לה קשה אך זה היה הדבר הטוב בשבילה..הם התגרשו כעבור שלושה חודשים. כעבור שנה הכירה מישהו..אהבה אותו אהבת מוות..והוא אותה..החליטו מתחתנים..היתה להם חתונה יפיפיה..כולם רקדו אכלו ושרו.. השמחה היתה רבה..אהבתם היתה גדולה עד מאוד...אחרי שבוע ימים בדיוק אחרי החתונה קרה הדבר..בהיותו בכביש ראשי יצא מרכבו בכדי לבדוק את גלגל הרכב שהיה נדמה לו שיש בו פנצ´ר..יצא מהדלת ועמד מסתכל על הגלגל.. עוד בעודו מסתכל הגיעה משאית גדולה שנסעה במהירות הבזק..ו.....פגעה בו..העיפה אותו קילומטרים..הוא נהרג במקום. כעבור ארבע שנים..הכירה מישהו נוסף...אהבה אותו אהבה עזה..הם נישאו לאחר חודשיים של הכרות..נולדו להם ילדים שניים.. הם חיים באושר עושר עד עצם היום הזה.. שלכם ניקול*

ניקולי

New member
ועכשיו שני שירים שאני אוהבת

השירים הללו דיי מתאימים למצבינו ולרצון שלנו.. על כל עם ישראל
מה נבקש עם בוקר אור מבין המילים מה נבקש עם בוקר אור מאלוהים מילה קטנה אוהבת,מילה תמה מילה שבה נמצא את כל הנשמה אמן למילים לכוונות אמן לשירים ולחלומות אמן לילדים הרכים שבגן אמן לימים הטובים של כולם ואם מכל המלחמות תשוב בשלום ובעינייך הטובות תאיר את היום אז נשתוק ביחד את המילים בהן אהבת כל הימים אמן למילים לכוונות.... ועוד שיר קצר.. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת ניסנו לברוח ניסנו לשכוח ולא יכולנו לעזוב נסענו רחוק מעבר לים היה לנו טוב אבל חזרנו משם ניסנו לפרוח באדמה זרה ולא יכולנו לעזוב גורל אחד שם אותנו כאן בארץ הזאת...

jess ועוד

New member
וזה רק מוכיח שאסור פשוט אסור

להקדים את המזל !!!! מה שכתוב קורה ומה שלא צריך להיות לא יקרה!! בגלל זה אני תמיד אומרת לכל אלו שמחפשים אהבה אמיתית חכו לזו שבאמת תהיה האהבה הנכונה שלכם ישר יודעים שזו הנכונה ולא משהו שחולף אסור להזדרז בכלום ....

ניקולי

New member
זה לא בכאילו זה באמת!!!

ג´ס את צודקת אבל..לדעתי זהו היה גורלה..אני יודעת שזה נכון שחייבים לחכות לאהבה האמתית ולא למהר.. אבל איך אפשר לדעת?? ברגע שבחורה מתאהבת במישהו כ"כ וחושבת שזהו כל עולמה ורק אח"כ היא מגלה שכלל לא היה בשבילה.. זה קצת קשה הייתי אומרת לא?? בגלל זה ישנן כ"כ הרבה אכזבות..בכלל גם לגבר וגם לאישה.. מכירים מתאהבים..חולמים ביחד קובעים חתונה ואז.. הופס בום הכל מתפוצץ..רק יש לציין שאלו שלא התחתנו עם אותם אנשים.. פשוט שיחק מזלם והם ניצלו ברגע האחרון..וכמו שאני תמיד אומרת הכל בא לטובה!! ועכשיו.. אני עצובה..מאחר והיה פיגוע בנתניה...וכבר ...אין לי כוח לשמוע נמאס! שלכם ניקול* נ.ב. - תלמדו לנצל כל רגע בחיים,כי החיים קצרים.

למעלה