שלוש דברים:

bnayal

New member
שלוש דברים:

1. אני מחפש קוד שיעשה ריפרש לדף אוטומטית כל נגיד 2 שניות 2. תירגמתי צ´אט מאנגלית לעיברית ואחת הבעיות שיש ( הבעיה העיקרית ) זה שכל הצ´אט בנוי לצד שמאל, אני לא מוצוא את הדרך לשנות את הצ´אט צד ימין כתובת הצ´אט - http://members.lycos.co.uk/bnayal. 3. אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל אני לא יכול לראות את הפורום ביגלל הפירסום לשרת הזה של hp אני פונה למנהל הפורום שיוריד את זה כי אני לא יכול לראות כלום!

אמיר ט

New member
אוקי תשובות

1. PHP עושקת בצד שרת ולכן אין מכוחה לעשות את מה שאתה רוצה, ב JAVASCRIPT ואפילו ב HTML אפשר לעשות זאת מאד בפשטות. 2. בראש בדף של הטקסט תוסיף לתגית ה <BODY> שתראה כך: <BODY DIR=RTL> ואז הכל יהיה מימין לשמאל. 3. הפרסומות בתפוז, לצערי הרב לא תלויות בי. ואין לי שום שליטה על האופן או התוכן שלהם. אבל האמת היא שאני לא מבין איך זה מפריע לך לראות את כל הפורום, אם תוכל לשלוח תמונת מסך של הפורום שאני אבין מה הבעיה אוכל לפנות לתפוז שינסו לתקן את זה.

bnayal

New member
תודה ועוד משהו:

1. תוכל להביא לי את הקוד שירענן כל כמה שניות? 2. הפירסומת של השרת נימצאת בצד ימין ומסתירה את ההודעות זנ מה שקורה בדפדפן מוזילה אז עשיו אני גולש באקספלורר שלא עובד לי טוב...

kensaggy

New member
חבוב..

הנה התג לעשות ריפרש כל כמה שניות. צריך כעיקרון לשים אותו בין תגי head אבל זה עובד בכל מקום (באקספלורר לפחות). <META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="10; URL=index.php"> איפה שכתוב 10 תשנה לכמה שניות שאתה צריך וב URL תשנה לשם הדף שעליו אתה רוצה לעשות ריפרש. בקשר לפרסומת, אתה כנראה גולש במוזילה. גש לעשות חיפוש בפורום לינוקס שם חרשו על הנושא כמו איזה פר בשדה תירס. בהצלחה

dino_din

New member
בטח שיש DIR ל BODY

בדיוק כמו שאמיר כתב (רק צריך להוסיף גרשיים) :
<body dir="rtl">​
אצלי זה עובד מצויין :) דינו.

אם אתה אומר....

בספרים- זה לא ממש כתוב... באינטרנט- גם לא זכור לי שראיתי... בקודים- גם לא נראה לי...

למעלה