שלוש בעיות...

צפנתי

New member
שלוש בעיות...

גמר חתימה טובה, שלום, בטחון ובריאות לכולנו! 1. האם משהו שמע על איך קוראים להפרעת שינה כזו: חוסר תאבון וחוסר ריכוז בבוקר, הולכים ומשתפרים במשך היום, שיא החיוניות והתאבון- בערב, (סימפטום נוסף אמור להיות קשיי הרדמות, נרדמים רק בשעות הקטנות של הלילה- אך לידידה שלי אין את זה...) קראתי על זה פעם, ואני לא זוכרת איך קוראים לזה, והיכן לחפש על זה חומר. (...אם משהו יודע על דרכי טיפול) 2. האם למשהו יש תכשיר או דרך עצמית ללא רופא,להוריד "נקודות חן" זעירות חסרות פיגמנטציה (בד"כ מופיעות באיזור הקידמי של הגוף- בצוואר, בטן...) 3.האם משהו שמע על הפרעה התנהגותית של קילוף חוזר של גלדי פצעים ונגעי עור אחרים, בשיטתיות ותכיפות שלא נותנת להם להגליד? ואם שמעתם, כתבו גם על נצעות לטיפול.

צפנתי

New member
תודה לעדי...אבל אולי לא פרטתי...

הבחורה מקפידה ללכת לישון מוקדם, נרדמת מהר וישנה היטב, מתעוררת ספונטנית אחרי 7-8 שעות, אך חסרת ריכוז ותאבון עד 16:00 בערך.

תשובות..

לגבי התופעה , אייני מכירה אותה בשמה הקונוונציונלי אולם מה שאת מתארת בהחלט מצביע הראיה הסינית על חולשה של הטחול ששעות השיא שלו הם בבוקר ושעות השפל שלו בשעות הערב התופעות שתראת מראים על היפוך אנרגטי ובוודאי בתשאול מלא נמצא עוד תופעות המעידות על כך. לגבי ההפרעה , כל התנהגות אובססיבית מצביעה על חולשה של הטחול וחוסר איזון באנרגית הלב ( זהו איבחון גס וכללי) לשתי התופעות הייתי ממליצה לגשת לאיבחון מלא , ע"י דיקור וצמחי מרפא ניתן לאזן חוסר אנרגיות אלו. ערב טוב יעל

למעלה