שלוש ביצים.

שלוש ביצים.

יש לי חבר שעלה מרוסיה שהוא גאה, וב"קן" שלו יש שלוש ביצים (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) - נקרא לו צ' (זה קיצור טוב לציפור, שגם לה היו שלשוש ביצים). שידכתי אותו לחבר אחר דרך קומונה של מפגשים להומואים (נקרא לו א' - האיום). הבעיה שעכשיו א"א לא רוצה לדבר איתי כי לא סיפרתי לו שלצ יש שלוש ביצים, וכשהוא ניסה להעיר את האפרוח שלו צ' הוא גילה שם את הכמות הלא סבירה. צ' רצה בסך הכל אהבה, ועכשיו הוא כועס ומתוסכל, וחשב אפילו לעבור "דוד-ד'אור" (ניתוח להסרת ביצה). אנא, עצותכם בקשר לזוג הלא מאושר ולחברותי איתם.

מוּסקט

New member
מזכיר לי

את הבדיחה על איבן, שערב גיוסו לצבא האדום מרר בבכי. שאל אותו חבר שלו "איבן, מה קורה? למה אתה בוכה ככה ערב לפני הגיוס?" ענה לו איבן: "כי שמעתי שלמי שיש שלוש ביצים - שלאק! ישר מורידים לו!" "נו?" אז מה אתה מודאג?" - כך החבר... "הרי אין לך שלוש ביצים!" "נכון" אמר איבן וגעה בבכי קורע לב "אבל קודם הם מורידים ורק אחר כך סופרים!!"

giulietta

New member
הערב, ב"היום שהיה" ראיתי

שבכלל יש להם חיבה שם לדילול, בלי קשר לכמויות

אטיוד5

Active member
סורי, לא מבין למה אתה מתכוון

עד כמה שאני מבין ביצים באים בזוגות ולכן לו ייתכנו שלש ביצים בקן. אחד בא לרופא ולא יודע בדיוק איך לתאר לו את הבעיה שלו, אז הוא אומר לו בזו הלשון - לי ולך ביחד חמש ביצים. אומר לו הרופא - מה, יש לך ארבע?

למעלה