שלוש, ארבע ו...................

R o M

New member
שלוש, ארבע ו...................

ושואל מה את עושה, והם אומרים שהם לא יודעים, ומחפש תירוץ לדבר עלייך, ואחד מציע שאסע, בעקבות הידועים, ולוקח ת´מכונית ונוסע אחרייך. בכניסה לכביש המהיר, שסוללים כל החיים, המכונית היא בית בעולם של קוקה קולה, קונה לך ממתקים שאהבת למצוץ, כי זה טעים בשביל כוס קפה איתך הייתי שם גם אלף דולר. נוסע, לא יודע לאן, לאן, לאן את היית בשבילי הכל וזה היה מזמןןןןןןןןןןן. מזמןןןןןןןןןןןןן מזמןןןןןןןןןןןןןןןןן (ןןןן) הו הו הוווווווווווווו האהבה הישנה זו שברחה לייייי רק אל תוציאי לי ריס מהעין ו........ סינגולדה! נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה שב מותק שלי נה נה ´תה לא לבד פה ו......... כמה דמעות, כמה נרות, כמה שיגעון עוד אפשר לזהות רק עוף גוזל, חתוך את השמיים, עוף לאן שבא לך. רק אל תשכח, שהבטחתי לך, לאהוב אותך בכל המקומות.. מה את בוכה בלונה פארק, אני תפקידי לנגב לך את הדמעות, חום יולי אוגוסט בלונה פארק, וחם, והשמש בשמיים, זה מה שנשאר, לירות בשישה ברווזים בלונה....... (רגעעעעעעעעע, הפסקת שתיה) הא! מה את צועקת???? טוב, אהההההההההההבתיה אני יודע זאת פתאום, רגע ניתן לנגנים להתלהב, אוי הם שברו לך את הלב לרסיסים, אל תדאגי, אני אציל אותך, אני חייל, אל תבכי (קרציה) מה תרקוד? מה יש לך? את יודעת איזה חום בחוץ? כן, אנחנו ביחד. אחד ועוד אחד זה שניים. לא שישה, יא אבלה, זה היה מקודם, אלוהים ישמור, מה זה הדבר הזה, הו הו הו הו הו הו תגידו לה שתסתום ולמרות כל הבעיות, אני לא עוזב את העיר, (איזה אבסורד), אני יושב על איזה ספסל בלונה פארק ונזכר איך היה כמו אז, איך חיכיתי לך שעות, ואת תירצת את זה בזה שלא היה ירח, ונעלמת עם מישו אחר. (מישו פה צריך הופעה דחוף לוריד, או שהוא מתחיל להתחרפן...
)

R o M

New member
../images/Emo88.gifחשוב לציין!!!!!!!!!!!!!../images/Emo88.gif

נא לא להתייחס להודעה שלמעלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo6.gif חחחחחח, תותח ../images/Emo70.gif

רום, אנחנו צריכים לשבות או משהו, לעשות חרם על העולם - אני גם צריכה בדחיפות הופעה !!!! תראה מה קרה לך
השתגעת ! צריך להראות את ההודעה הזאת לשלמה, אולי הוא יתרום לנו שני כרטיסים וגלידה .
אאאאאהההההההההההההההההההההההההההההה, הופעההההההההההההההההההה !!!!!!!

B a m b i

New member
או או או

שומע דיסק אוסף בסבבה וכמה שזה עושה לי טוב אין עליו.

Ido S

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo166.gif../images/Emo47.gif

זה כבר כמה שנים שלא הגיעה כזו הודעה לפורום. ROM, שיחקת אותה!
עלה על
, תכתוב שירים, ותהיה מפורסם. אז..למה לך להתבאס ביום חמישי? בגלל הופעה?

R o M

New member
בטח בגלל הופעה

לא הייתי בהופעה כבר 8 חודשים
אתה יודע כמה זה עצוב?????????? האם יש אנשים בעולם שיבינו את סבלי המר??

שייני

New member
פחחחחחחחחחחחח...... ../images/Emo6.gif

הרגת אותי......... לגמרי כל הכבוד!! גרמת לי לצחוק מול המחשב בקול רם זה מזמן לא קרה :)

אהבתיה

New member
רום !!!! ../images/Emo140.gif

תמיד ידעתי שאתה מוכשר!!!! עכשיו מה שנשאר זה לחתום איתי על חוזה ואני אעשה אותך
!!!

R o M

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif

יא, איזה יום מרגש.. אוקי, אז אני רוצה להודות דבר ראשון לאלוהים שבשמיים... האחת והיחיד, תמיד תהיה בליבי. דבר שני, הייתי רוצה להודות לאקדמיה, שתמכה בי לכל אורך הדרך, I Love YOU!
באמת! ודבר אחרון, הייתי רוצה להודות למעריצי הרבים, אשר באו מכל קצבות תבל כדי לתמוך בי. תודה חברים! תודה תודה תודה!!

למעלה