שלוש ארבע ולעבודה...

meiritamir

New member
שלוש ארבע ולעבודה...

הנה, עוד יום מתחיל, אבל תודה לאל נגמר השבוע, סוף כל סוף! אז כרגע ביום שבת גוררים אותי (ההורים כמובן) לעלייה לתורה של בן דוד לקראת חתונה... בתור אתאיסט מוחלט, לא עולה לי איזה תירוץ טוב להגיד לאמא שאני לא בא חשבתי על "אמא, המערכון של שימי ופילוס בבית כנסת?" "נראה לי שאני לגמרי אפול על פרשת ויצ'טעממו!" רק שזה לא ילך... למישהו יש רעיון? NP Symphony X - King Of Terrors

danielo18

New member
אני מצטער לבשר לך...

אבל מניסיון, כל שבת בבוקר יש את פרשת ויצ'תעממו... מזל שיש כיסאות נוחים (שאפשר לישון בהם) ואת הבנות בעזרת נשים שתמיד אפשר להוציא אותן החוצה (בקריצה כבמון!) ואז להעביר את הזמן בסבבה...

meiritamir

New member
לא יודע באיזה בית כנסת אתה

נוהג להתפלל...אולי בית כנסת "פלייבוי דשליטא" עזוב את זה שאין שם בנות שוות בכלל... גם אם כן - ממש לא זורמות וגם אם הן זורמות, לא שווה לא לצאת בגלל זה בשישי בכלל, לקום בשבת ב-6 וחצי בבוקר, ולהצ'תעמם לגמרי...

danielo18

New member
"פלייבוי דשליטא"???

יש כזה מקום?? בכל מקרה, אני הולך למקום של אמריקאים (שהם אורתודוקסים סבבה כאלה), ככה שזה מאוד מקובל אצלהם לישון על הכיסא ולצאת לדבר עם הנשים בחוץ.. בכל מקרה,אני לא התכוונתי שתצא משם עם כלה או "זרימה", אבל יש סיכוי סביר בהחלט שתוכל להעביר את הזמן (וזה יהיה יותר שווה מאשר לשמוע ילד זב חוטם קורא את פרשת ויצ'תעממו..)

danielo18

New member
זהו? אלי לא מתייחסים יותר?

ואני חשבתי שיש ביננו משהו.

Paranoid Eyes

New member
אותך אני אוהבת!

meiritamir

New member
אה סבטה!

מה קורה? בלאט, יש לך תירוץ טוב איך להתחמק מהבית כנסת הזה? כופר שכמוני לא מסוגל לראות את עצמו מ'צתעמם שם במשך כמה שעות

תשמע

פשוט תגיד שאתה לא הולך. תגיד שזה משעמם אותך ואתה תהפוך שם למטרד משועמם ואתה מעדיף לא ללכת. אגב חתונות - אני שונא ללכת לכל האירועים האלו, כי מאז שהשתחררתי אנשים מתחילים לשאול אותי "נו,מתי אתה מתחתן?" WTFS?! אני כולה בן 21 וחצי (וגם מתנגד למוסד הנישואים)

הדעה שלי

שאם אתה אוהב מישהיא (או מישהוא במקרה שלך) את/ה לא צריך/כה איזה טקס ומסמך כדי שיכירו בכך. אם יש אהבה בני הזוג לדעתי יכולים לחיות שנים ביחד בלי כל ההסכמים והשטויות של מסביב לניסויים. וגם אם נפרדים,אז יש פחות צרות וכאבי ראש. זאת דעתי האישית בכל מקרה.

Lady McBeth

New member
אני איתך, כפרע

בייחוד מאז שאני לומדת משפטים ואני רואה איזה סיוט זה כל המסמכים האלה... טוב, אז אני משנה את ההצעה שלי. רוצה לחיות בצוותא באוסטרליה?

meiritamir

New member
אחי.

יש לי אמא פולניה זה לא קל יתחיל כל הטקס של "זו משפחה", ו"תן להם את הכבוד הזה" עזוב את העובדה שבחתונה עצמה אני כן אהיה, ביום שני זה לא שאני בפרנציפ לא בא לחתונה זה נורא קל בתאוריה, אבל עם אמא פולניה...קשה פי אלף

ספר לי על זה...

יש לי גם משפחה כזאת. אני פשוט אומר להם שאין לי מה לחפש שם ואני כבר יבוא לטקס או דברים דומים. מקסימום תימצא לעצמך איזו פינה קטנה בבית כנסת ותשלים את מנוחת השבת שם.

meiritamir

New member
זהו שהבית כנסת מפוצץ...

בקושי מקום בחצר יש... ואבא שלי הכי נרדם בתפילה - אבל אף אחד לא יעיר לו אם רק הייתי יכול ללכת לשם עם ה-MP3, היה הרבה יותר קל... נו טוב, נמצא איזה פיתרון!

למעלה