שלושה ימים

יהורמי

New member
שלושה ימים

היי ושבוע טוב לכולם! שמתם לב שההתחלה של "שלושה ימים" מזכירה קצת את ההתחלה של "לא יודע"? אולי זה רק אני, אבל אני שומע דמיון מסויים בין השירים (מבחינה מוזיקלית כמובן) שבוע טוב, איתמר.

illani

New member
'3 ימים' של יודה עם הכי הרבה השמעות ברדיו

ככה נאמר היום בתכנית של גיא פינס לפי סקר שבועי של ההשמעות בכל ערוצי הרדיו

יהורמי

New member
הסגנון הכללי מזכיר את "בתוך הפקק האינסופי"

אבל יש משהו בתחילת השיר שמקפיץ אותי ל"לא יודע" ואם אני לא טועה, הצליל השולט מזכיר שיר של אתניקס, זה ממש הסגנון!

רינה ד

New member
ואת הקליפ לשיר ראיתם..?

ואיתי כמה זמן לא שמענו ממך.. ואתה צודק השיר שלושה ימים מה זה מזכיר לי את "תותים".. בול אבל!

יהורמי

New member
כן, קצת נעלמתי אבל זה לא אומר שלא התעדכנתי :)

אני פשוט "שותף שקט", קורא ולא כותב חחח מה המצב רינה? שנים!!!!!!! יופי, אז אני לא לבד! הייתי בטוח שרק לי זה מזכיר את "תותים", היו לי גם כמה "ויכוחים" על זה עם חברים לכיתה :) מה שכן - זה צליל מרענן שלא הייתי רגיל לשמוע אצל יהודה ומכיוון שלגלגלצ ושות' יש הרגל מגונה לחרוש על שירים, שמעתי אותו כבר לא מעט פעמים ואין לי שום תלונה בנושא :) עכשיו נותר לחכות לדיסק!

איזה תותים על הראש

שלכם. מה נגנבתם עלאק תותים חחחחחחחחחח וואלק אתם בסרט. איתמר תחזור לצבא שם היית ריאלי

יהורמי

New member
הלו הלו, תרגיעי לפני...

טוב, אני לא יודע לפני מה
אבל תקשיבי לצליל, זה ממש מזכיר את "תותים" של אתניקס הנה, לשם ההשוואה תעצמי עיניים ותחשבי על זה - טן, טה-נה-נה-טן, טה-נה נה נה נה, טה נה נה נה נה של "תותים" לעומת ה= טן, טה-נה-נה-טן, טה-נה נה נה נה, טה נה נה נה נה של "שלושה ימים" תגידי עכשיו שזה לא אותו הדבר! סתם, תשמעי את שני השירים במקביל ותראי שזה ממש דומה!
בקרוב יום הולדת שמח! איתמר. נ.ב לפעמים באמת אני חושב על לחזור לתקופת מדי הזית וקופסאות הלוף, מה היה רע?
לילה טוב!

shay poli

New member
למען האמת גם אני מוצא דמיון מסויים.

ואכן יש גם משהו בהתחלה שמזכיר את לא יודע. בכל אופן בקשר לתותים... האם זה נזקף לטובת השיר? או שמה... הרי יהודה יכול להוציא הרבה יותר משירים של אתניקס... בכל אופן אני מחכה לסינגלים הבאים.

יהורמי

New member
רק לטובה!

כל מה שנכתב - הדמיון ל"לא יודע" ול-"תותים" נכתב רק לטובת השיר! זה צליל רענן שכמותו לא שמעתי אצל יהודה קודם
ועזוב את הסינגלים, בוא נגיע לעיקר - הדיסק! סינגלים זה קידום מכירות, אני מוכן כבר לקנות בלי זה

רינה ד

New member
איתי למען האמת..

חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח איך תותים איך...? זה היה בצחוק.. אני לא שמעתי תותים בשיר הזה.. אבל אם בא לך תותים אז שיהיה העיקר שייצא כבר הדייייסק!!

יהורמי

New member
מה רע בתותים?

אפשר לשים עליהם קצת סוכר וזה פשוט מעדן! לא שיש לי בעיה לאכול אותם חיים :)

ספי סול

New member
חחחחחחחחחחחח

יא קרועים!!!!!!!!!!!! גם אני שמעתי קצת דימיון לתותים............

רינה ד

New member
קבעתי לכולכם תור למחר אצל

פרופ' פינקלשטיין.. הוא מומחה לבעייות אוזניים אולי הוא יצליח להוציא לכם את התותים מהאוזן.. לילה טוב!

ספי סול

New member
ריייייייייינננננננהההההההההה

מתי להיות אצלו בקליניקה....................?????????????? קרועה אחת הרגת אווותיייי

יהורמי

New member
האמת שלפני כמה ימים

יצא לי לאכול בחתונה מלבי עם תותים וקצפת, זה באמת היה משהו טוב אבל איך לעזאזל הגענו לזה? חחח

ספי סול

New member
יואו רינה פה ואיתי פה איזה חבורה נחמדת

תותים אוכלים בלי תוספות למה לקלקל....? זה טעים נקי!!!!! ורינה לא חייבים להוסיף קצפת לכל דבר...... תאכלו את התותים ללא תוספות......... יאמממיייי

יהורמי

New member
אני בעד, אין כמו טעם נקי

אבל אם אפשר להוסיף כיף על כיף, כמו שחיזקי אומר (ומי שלא מכיר את חיזקי שיתבייש וידבר חלש!), אז למה לא? סוכר פה, קצפת שם, שמעתי על אנשים שאוכלים תותים יחד עם קולה קרה... יש אפשרויות בלתי מוגבלות (תותים עם זיתים, מישהו ניסה?) שרק מחכות לגילוי נאות! ותודה לך ספי, באמת הרבה זמן לא כתבתי פה, לפחות לא כ"כ הרבה חחח

ספי סול

New member
אני אישית מעדיף מלון.....

תוסיף קצת מלח למלון.............חבל על הזמן זה מעדן אמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא מכיר את חיזקי מי זה חיזקי????

למעלה