שלושה ימים זה המון...
חזרתי אליכן. מיום שישי לא הייתי פה, ממש המון זמן אז מה היה לי 1. עוד סופ"ש בלי בעלולי היקר 2. הייתי אצל ההורים שלי והכנתי לכולם ארוחת ערב מעולה. אבא שלי אמר שאני יכולה להתחתן... הכנתי מרק בצל ושומר מעולה, סלט ירקות יפה ולמנה עיקרית הכנתי צלי בקר עם תפוחי אדמה ברוטב פטריות , בצל ( שוב) ויין לבן שיצא עוד יותר מעולה. מי שרוצה מתכונים, אני פה. 3. בשבת נסענו לבקר משפוחה בצפון ( יותר צפון ממני), אוי כמה שהיה לי קר
4. לא נעים ולא רציתי להגיע למצב הזה, אבל התפטרתי מהעבודה. עם כל הכבוד לעבודה ולבעלי המקום שבאמת אוהבים ומעריכים אותי אני עדיין לא מוכנה לעבוד בחינם. הם נקלעו לבעיה כלכלית, הסכמתי לאחד שתי משכורות יחד, אבל כשהגיע הרגע הם לא עמדו בהבטחתם ובאמת חבל, אז הלכתי. לא נורא, גם ככה בת דודה שלי מגיעה מארה"ב לביקור אחרי ששנה לא ראיתי אותה וחוצמזה אני טסה לבעלולי ממש בתחילת ינואר ועכשיו ללא הגבלת זמן. 5. רחלילי- היית ההימור שלי...
6. שיהיה המשך שבוע מצויין, בעלולי מגיע בסוף השבוע ואני מכינה לשנינו ארוחה מדהימה, מקווה שיצליח לי
חזרתי אליכן. מיום שישי לא הייתי פה, ממש המון זמן אז מה היה לי 1. עוד סופ"ש בלי בעלולי היקר 2. הייתי אצל ההורים שלי והכנתי לכולם ארוחת ערב מעולה. אבא שלי אמר שאני יכולה להתחתן... הכנתי מרק בצל ושומר מעולה, סלט ירקות יפה ולמנה עיקרית הכנתי צלי בקר עם תפוחי אדמה ברוטב פטריות , בצל ( שוב) ויין לבן שיצא עוד יותר מעולה. מי שרוצה מתכונים, אני פה. 3. בשבת נסענו לבקר משפוחה בצפון ( יותר צפון ממני), אוי כמה שהיה לי קר