שלושה בדירה אחת

ליאתA2

New member
שלושה בדירה אחת

סיכום חד פעמי: 1. ג'ון ריטר: היה, הווה ויהיה לפלף רופס. 2. סוזן סומרס: כשאת משתינה על הצבא, הצבא נרטב. כשהצבא משתין עלייך, את טובעת. 3. השלישית - אני עד עכשיו לא מצליחה לזכור איך קוראים לה למרות שהיא הגישה את התוכנית אתמול

sashkashurik

New member
אוי אוי אוי, אחת הסדרות האהובות

עלי ביותר!
ראיתי כמעט כל פרק איזה 4-5 פעמים! אתמול הייתי צריכה לעבוד עד 10, אז הקלטתי את התוכנית, נא לא לקלקל לי עד שאני אגיע סוף סוף לוידאו!!!!!!!

Yaniv-DC

New member
לא אקלקל אבל רק ארמוז...

זה היה ככל הנראה סרט הטלוויזיה המשעמם ביותר של כל הזמנים. לא שווה את המקום בקלטת עליו זה הוקלט. אני מאוד מקווה שסרט הטלוויזיה של שבוע הבא יהייה טוב יותר, "מרתה INC - סיפורה של מרתה סטוארט" בכיכובה של סיביל שפרד. קשה להרוס סיפור כזה, אבל אם NBC הצליחה להרוס את שלושה בדירה אחת, אולי גם את זה הם יצליחו...

ליילה

New member
אוףףףף, זה לא פייר....

אתם גומרים אותי פה, קודם האיחוד של בברלי הילס, עכשיו שלושה בדירה אחת, ונוסף הסיפור של מרתה סטיוארט??? ואני בכלל לא סופרת את אמריקן איידול, מר אישיות, הרווק וכל השאר שאני מפסידה... נו טוב, לפחות פה יש לי היפים והאמיצים שכל כך התגעגעתי אליהם... גם משהו

sashkashurik

New member
תגידי תודה שלפחות יש לך

את היפים והאמיצים. פה, בגלל איזה ספינה שחוזרת מעיראק, מפסידים פרק ולא מראים אותו יותר! אני תמיד, לפני שאני באה לראות את הסדרה, בודקת את החדשות, אם שום דבר לא קרה, ואז אוכל לדעת בשקט שישדרו אותה!
. בקשר לאיחוד של בוורלי הילס - זה היה ממש לא מעניין! בכלל, האיחודים האלה לא מעניינים. ראיתי פעם את איחוד נשואים פלוס - אותו שעמום! לעומת זאת, הסרט על שלושה בדירה אחת עוד לא יצא לי לראות. אז עדיין בבקשה לא לקלקל לי, ושאלה - האם זה היה סרט חד פעמי, או שזה מיני סדרה שכזאת? ואם כן, על מה בדיוק?

forglemmigej

New member
אפרופו בברלי

הילס. בנעורי ,כשזה היה פופולרי ,קראו לזה בברלי איכס...

sashkashurik

New member
Ok, so I saw the movie!

I didn't know that Suzanne Somers was so stupid to follow her dumb husband and to let him ruin her life (and career). Or may be she just loved the money? Too much money... And other thing, in the beginning of the movie she mentions that she has a son and she had him when she was 17. After that no son is shown or mentioned ever again. Did she make it up or something??? And on the other note - I liked the show (3's company), and I liked Chrisi better than anybody else, although Terry was pretty good too. Oh, the good times!!!!!!!

רגע רגע.. פיספסתי משהו?

האיחוד של בוורלי.. אנא פרטים.. בבקשה מה היה ? מי היה? מה קורה איתם. מה הם עושים היום? איך נתתי לזה לחלוף בלי לשים לב.. תקצירים בבקשה

לא הפסדת כלום

דיוויד, דונה וואלרי לא היו. את ואלרי אפילו לא הזכירו
דילן לא הפסיק לחרמן גם את ברנדה וגם את קלי... וזהו...

Doctor Evil

New member
סתם שאלה

לא רציתי לפתוח שרשור חדש בשביל זה.. אז... כמה ממכם כבר ידעתם מה אתם הולכים ללמוד באוניברסיטה/קולג' כשהייתם בתיכון?

למעלה