שלושה + אחת......

שלושה + אחת......

במסגרת עבודתי,אני מוזמנת,מדי פעם,להשתלמויות מקצועיות של כיומיים,הנערכות בבתי מלון בארץ. באחת מן ההשתלמויות,בעת שישבתי בלובי המלון,ניגש אלי אחד מהגברים שבקבוצה והציג את עצמו, התחלנו לשוחח בעניני המקצוע והשיחה קלחה ועברה גם לנושאים אחרים. בהמשך,ישבנו יחד לארוחת הערב, והגבר- עמי, הציג לפני את חבריו הקרובים - זאב ודורון. אף אחד משלושת הגברים לא היה מוגדר כיפה תואר, שלושתם היו בעלי קומה ממוצעת,אך מאד גבריים, מוצקים ורחבי כתפיים. לאט לאט התפזרו חברי הקבוצה, ורק ארבעתנו נשארנו לפטפט על כוס קפה ועוגה. כשהמלצרים התחילו לפנות ולסדר את הלובי, עברנו באופן טבעי לחדרם של השלושה כי בחדרי ישנו שתי חברותי. במהלך השיחה העלה מישהו את נושא הסקס (איך לא .....?) ופתאם שמנו לב שכולנו מרוגשים וחמים. שלושת הגברים תלו בי עיניים, כשואלים,במי תבחרי לסיים את הערב ? ואני ,שלא ידעתי את התשובה, הרגשתי שאני רוצה בכולם. כשאמרתי להם זאת, (כאילו בצחוק...) ראיתי, שלאחר ההלם הראשוני, הרעיון החל למצוא חן בעיניהם ולגרום להם להתרגשות עוד יותר עזה. עיממנו את האורות, הורדנו את כל המזרונים לרצפה והתחלנו להתפשט. המשך מיד......

שלושה + אחת.....(המשך)

כשהיינו שלושתנו עירומים,נשכבתי במרכז המזרונים,כשעמי בין רגלי, וזאב ודורון רוכנים משני צדדי, עמי חדר אלי בעוצמה מדהימה, בזמן שאני ליקקתי ומצצתי את אבריהם הזקורים של שני הגברים האחרים,תוך שאני חופנת ומעסה את אשכיהם הכבדים בשתי ידי.המעשה כל כך גירה ועורר אותי,עד שמיד הגעתי לאורגזמה מתמשכת ומשגעת. גם עמי שהיה מגורה ביותר ממה שראה בזמן שזיין אותי,גמר בשאגה רמה ונפל חסר אונים על המזרון לצידי. ואז בא זאב במקומו,החדיר לתוכי את איברו הקשה, וזיין אותי עד שממש צרחתי מתענוג. כל אותו זמן,המשכתי ללקק ולמצוץ את איברו של דורון,אך בגלל האורגזמות התכופות שחוויתי,התקשיתי לשמור על קצב אחיד.דורון החזיק מעמד בגבורה, אך כשראה שגם זאב גומר וצונח חסר אונים על המזרון, הפך אותי על בטני,התייצב מאחורי, וכשהוא מרים אותי לתנוחת כריעה,חדר אלי והחל לנגוח בי בעוצמה אדירה,תוך שהוא פולט נהמות נסערות מגרונו, עד ששנינו הגענו לשיא מהמם, גמרנו בצעקה חדה ונפלנו על המזרון לצידם של עמי וזאב שצפו בנו בהתפעלות ובריגוש. כל אותו הלילה המשכנו בפעילות סוערת,למרות שהיינו עייפים ולמחרת חיכה לנו יום הרצאות ארוך. פשוט לא רצינו להחמיץ אפילו שנייה אחת מהלילה המדהים הזה.

רב-און

New member
האמת נוגעת ששמי דור ולא דורון אבל..

כנראה שבלהט החושים הוספת איזה ן ארוך אגב!!! תמיד אני נשאר אחרון!!!!!!!!!!!! דור

../images/Emo9.gif העיקר שהיה טוב.........../images/Emo25.gif

ועכשיו לסיום, תוכל להביא את ה-
......(לארבעתנו.....)

נוגעת יקרה

כן יירבו רגעים מענגים שכאלו, וכם יירבו סיפורייך המחממים. תמשיכי כך. מלאכית כחולה

Debussy

New member
יש עם הסיפור הזה רק בעיה אחת:

הוא לא אמין . אין בו אפילו מילה אחתאומשפט אחד שמצליח לשכנע שזה באמת קרה. וכשזה לא אמין, ונראה כסיפור בדוי.. אין בזה שום ..... חשק.... סתם...:(

למעלה