שלושה אבות

Dreamsphere

New member
הנדריקס גימי ולנון

אף פעם לא אהבתי את אנדריקס או את גימי חחח או את לנון להנדריקס כמה יצאות טובות שראיתי ב Vh1 classic אבל השירים של הדורס חסרי קצב כמעט (לפחות מה שראיתי) ואני אוהב שירים אם הרבה קצב

קיר קמט

New member
עם זה ב-ע´.

יש לשירים של הדורס קצב , כמובן שלקיצוניים כמו the end ו-riders on the storm אין ממש קצב כזה מהיר או משהו , אבל יש.

TheDUKE

New member
אנשים אז ככה...

אני חולה על מוריסון, ועל הנדריקס שני אנשים יוצרים בתחומים שונים ויפים מאוד לנון זה סיפור אחר... אהבתי את צורת המחשבה שלו אבל את שיריו לא ממש אהדתי הקיצר אם מישהו רוצה שירים עם קצב של דורס אז יש קצב אומנם איטי משהו אבל אם תשוו בינם לבין דרים טיאטר זה בעיקרון אותו הדבר (כמעט) דרים משנים מקצבים על ימין ועל שמאל בלי משים, דורס משנים קצב בצורה פסיכודלית ביותר... תקשיבו לשניהם ותבינו... אה ולדורס יש המון שירים מלבד ריידרס ודה אנד... תקשיבו לSPANISH CARAVAN שיר מעולה לדעתי... הנגינה בעלת עוצמה (הדברים להלן מהצד האומנותי שבי - משורר וגיטריסט) בריא עליכם אנשים

קיר קמט

New member
אני לא אמרתי שזה שני השירים היחידים

שלהם אני אמרתי שזה הדוגמא הקיצונית לחוסר קצב. תקשיבו ל-love me two times ... ובקשר לדרים - הם לא ממש קשורים לסיסקטיז , בכל זאת , אבל מה שכן - הם מנגנים מדהים , אבל השירים שלהם , לדעתי האישית , לא מי יודע כמה.

TheDUKE

New member
איש....

רוצים שירים יפים באמת של דורס? תנסו את CRYSTAL SHIP או את SPANISH CARAVAN או את My Eyes Have Seen You או את Indian Summer או את THE SPY עוד המלצות תבקשו ואתן...

קיר קמט

New member
אני לא אוהב את קריסטל שיפ.

לא יודע למה. את האחרים באופן מפתיע לא יצא לי לשמוע.

למעלה