שלופ, אני חדש.

DorDassa

New member
שלופ, אני חדש.

ממש במקרה ראיתי את הפורום פה במערכת הפורומים. רעיון מצוין. ואם כבר אני פה, יש לי כמה שאלות. אני כרגע כיתה ט'. מעוניין לצאת מאוד למשלחת לפולין, כי השנה לא יצא לי לצאת למשלחת לגרמניה (יש לנו משלחת פעם בשנתיים של הבית ספר לגרמניה באותו נושא) כמה שאלות. מאיזה כיתה יוצאים למשלחת? האם ניתן לצאת פעמיים? (ראיתי מישהו אמר שהוא מתלבט עם לצאת שוב למשלחת) מה הקריטריונים הברורים? (חוץ מידע באנגלית) תודה מראש, דור דסא.

DorDassa

New member
שלופ = שלום

כנראה שקודם נצטרך להתאמן על העברית חיחיחי

קודם כל

הכיתה שיוצאים זה תלוי בבית הספר חלק זה כיתה יא וחלק יב בחלק מבתי הספר שהמשלחת יוצאת בכיתה יא יש אפשרות לתלמידים מיב לצאת למסע בפעם השניה או מי שהחליט ביא לא לצאת וביב' התחרט יכול לצאת הקריטריון הכי ברור זה אם יש לך כסף המסע הוא לא זול בכלל 1060$ לא כולל דברים מעבר(בגדים חמים מאוד לחורף אם אתה יוצא לשמה בחורף קור אימיים, כסף שיהיה לך שלא תתקע,ועוד 1001 דברים שאתה תיהיה צריך וזהו בעיקרון

היי! תשובות

ביתה יא יוצאים למסע. והילדים מיב שלא נסעו שנה לפני יכולים לצאת גם. אצלנו לא היו קריטריונים. חוץ מזה שאתה מתחייב להשלים את החומר ושיש לך את הכסף לנסיעה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif היי דור ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
אממ.. יוצאים דרך ביה"ס בכיתה י"א בד"כ. אפשר לצאת שוב בעתיד, עם אישתך\עם חבר טוב\ עם מי שבא לך. הקריטריונים הם בעיקר התנהגותיים [שאתה לא מופרע] ולימודיים [שתוכל להתמודד עם העומס של שבוע שלם שהפסדת בתקופה שלפני הבגרויות של י"א] זהו,

שלום דור

כמו שכולם אמרו אז ברוב בתי הספר יוצאים בי"א. אבל גם אפשר לצאת דרך חלק מתנועות הנוער. לגרמניה יש מספר משלחות שמרכזי שלום מסוימים מוציאים כמו מרכז פרס לשלום וכו... בכל אופן שהמחיר לא ירתיע אותך כי ברוב בתי- הספר יש אפשרות לקבל מלגות שמאפשרות לתלמידים שקשה להם מבחינה כלכלית לצאת.

למעלה