שלומ לכמ...

שלומ לכמ...

אני רוני הסטלנית ל. ואני חדשה פה אז קודמ כל שלומ לכולכמ.. ואמ אתמ יכולימ... יש לכמ להקות פאנק טובות להמליצ לי אליהמ?! (אני כותבת בלי אותיות סופיות!) בהביי רוני הסטלנית ל. זאת מדינת מישטרה!

Sham 69

New member
אוי לא..

עוד לסבית שמשתתפת ב"מלחמה נגד האותיות הסופיות" .. ככה הם קוראים לבעיה הזאת שלהם.. עלוב לא מספיק אני צריך לסבול את זה באייסיקיו?

TimBuck2

New member
זה די דפוק הקטע הזה עם

האותיות הסופיות. אבל עזוב. יש דברים יותר דפוקים: להתגאות בסטלנות של מישהו כמו איזה כישרון מיוחד. תעשו לי טובה לאהוב להקות מחורבנות. אבל אולי זו רק אני. רוצַה שירים נחמדים? anti flag- punk by the book DEAD KENNEDYS- Anarchy for sale איזו סנובית מסריחה אני... טוב נו... כאילו שאכפת לי (כאילו שלמישהו אכפת)

punktx

New member
Right On../images/Emo70.gif

Anti Flag- Captain Anarchy ו- Right on Right On, That´s the phrase Too fucked up stupid things you say ///////// סהר (אחרי הבגרות) :

American_Psycho

New member
אממ..

the virus- pull my strings the partisans- killing machine the bips- anarchy gonna get us free oxymoron- anti

TimBuck2

New member
רגע

לדד קנדיז אין גם שיר שקוראים לו "משוך לי בחוטים" (בהה נשמע גס... איזה תרגום ירוד, פשוט אין לי כח להחליף לאנגלית, יודעים מה? נקל עליכם- פול מיי סטרינגס... המממ...)?? מי חידש את מי, או שאין בכלל קשר בין השירים?

eb182

New member
מה את מנסה להוכיח

בזה שאת לא כותבת עם אותיות סופיות ומעשנת סמים? באמת יופי לך

למעלה